Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Arka_Sath_Wielki 13-09-2009 21:54

MAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMYYYYYYYYYY ZŁOOOOOOOOOOOTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!! !!!
TAAAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKK JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESTTTTTTTTTT!
KUUUUUUUUUUUUUUURWWWWWWWWWWWAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! !

robek 13-09-2009 21:54

I od dzisiaj kazdy sie na siatke przerzuca... bylo do przewidzenia.

Niby wygrali, ale brakowalo w ich grze czegos - jakiegos elementu zaskoczenia, grali strasznie schematycznie, niektore pilki byly niezle, ale reszta - wygrali ten ostatni set praktycznie nie grajac jak mistrz europy. Niby gratulacje, ale dla mnie ten niedosyt zostaje...

@down
Nie mowie akurat o tobie, lecz o wiekszosci, ktorzy zainteresowali sie siatka gdy Polska zaczela wygrywac na tych mistrzostwach.

Juzefek 13-09-2009 21:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez robek (Post 2647037)

Niby wygrali, ale brakowalo w ich grze czegos - jakiegos elementu zaskoczenia, grali strasznie schematycznie, niektore pilki byly niezle, ale reszta - wygrali ten ostatni set praktycznie nie grajac jak mistrz europy. Niby gratulacje, ale dla mnie ten niedosyt zostaje...

Tego co było w drugim secie :P

PS. ze wszystkich gier zespołowych najbardziej interesuję się siatką, więc nie trafiłeś z Twoim stwierdzeniem :P

Arfyd 13-09-2009 21:57

Cytuj:

Czy to ważne? Nikogo nie rozlicza się z gry, tylko z wyników!

Czy na dobre, czy na złe ZAWSZE BARWY BIAŁO-CZERWONE!! <siatkówka> !!!!!!!!!!

kołbaś 13-09-2009 21:57

od kiedy ?

Lotress 13-09-2009 21:57

Nie będę grał w siatkówkę, bo grac nienawidzę. Ale mecze Polaków zawsze z chęcią oglądam :p

domin3x 13-09-2009 22:01

Piłkę uwielbiam oglądać, a w siatkówkę grać, więc też się trochę nią interesuję;)

K.Jay 13-09-2009 22:02

No, już jeden złoty medal jest. Teraz kolej na koszykarzy. ;)

K.Jay

Articuno 13-09-2009 22:28

Cytuj:

@down
Nie mowie akurat o tobie, lecz o wiekszosci, ktorzy zainteresowali sie siatka gdy Polska zaczela wygrywac na tych mistrzostwach.

SKOŃCZ PIERDOLIĆ!!!!!!!
A siatkówka, choć srednio ją lubię, jest w Polsce drugą dyscypliną sportu od końca lat dziewiędziesiątych...

robek 13-09-2009 22:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno (Post 2647079)
SKOŃCZ PIERDOLIĆ!!!!!!!

A nie mow ze nie :) Wygrali, ciesze sie razem z toba i z innymi, ale opinie o ich grze moge wyrazic :)

Czegos - zobacz sobie na ich zagrywke, Woicki, chociaz nie zagrywal mocno ma jedynie wysoki poziom. A reszta? Odbior nie jest idealny, duzo rzeczy mozna im zarzucic, ale sa najlepszym zespolem w Europie pomijajac pojedyncze bledy.

Arfyd 13-09-2009 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kołbaś (Post 2647042)
od kiedy ?

Od 3 lat? Gdy finanse pozwalają jeżdżę za naszymi siatkarzami.
Nie jestem sezonowcem, więc te uwagi dla siebie. ;)

Piotrek Gruszka MVP, Guma najlepszym rozgrywającym! ; )

Swiety 13-09-2009 22:37

Brawo Polska, nie specjalnie interesuje mnie siatka, grać też nie lubie ani w siatke ani w kosza, ale jak Polacy to obejrze. Możemy być ogromnie dumni. Chociaż 3 set był na cześć poległych kolegów w piłce nożnej, to i tak zasłużyli na niesamowite brawa. Największy sukces w polskim sporcie od parunastu lat!

robek 13-09-2009 22:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Swiety (Post 2647092)
Największy sukces w polskim sporcie od parunastu lat!

Powiedzialbym, ze zlote (nie tylko) medale olimpijskie sa warte tyle samo, co mistrzostwo Europy w siatkowce, jak nie wiecej :)

Raxeff 13-09-2009 22:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez robek (Post 2647095)
Powiedzialbym, ze zlote (nie tylko) medale olimpijskie sa warte tyle samo, co mistrzostwo Europy w siatkowce, jak nie wiecej :)

A może byś łaskawie skończył umniejszać rozmiar sukcesu naszych siatkarzy?

robek 13-09-2009 22:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raxeff (Post 2647102)
A może byś łaskawie skończył umniejszać rozmiar sukcesu naszych siatkarzy?

Alez ja go nie umniejszam, lecz tylko uswiadamiam, ze w skali miedzynarodowej az tyle nie znaczylibysmy co teraz. Wyrazilem swoje zadowolenie i chyba powinno ci to wystarczyc.

Chyba nie twierdzisz, ze IO < ME?

Juzefek 13-09-2009 22:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez robek (Post 2647103)
Alez ja go nie umniejszam, lecz tylko uswiadamiam, ze w skali miedzynarodowej az tyle nie znaczylibysmy co teraz. Wyrazilem swoje zadowolenie i chyba powinno ci to wystarczyc.

Jakby nie patrzeć, to Brazylia chyba nigdy nie wygra mistrzostw Europy ;]

Yoh Asakura 13-09-2009 22:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Juzefek (Post 2647110)
Jakby nie patrzeć, to Brazylia chyba nigdy nie wygra mistrzostw Europy ;]

Jakby nie patrzeć, wygrała mistrzostwa swojego kontynentu (chyba i o ile takie są).[*]

robek 13-09-2009 23:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2647114)
Jakby nie patrzeć, wygrała mistrzostwa swojego kontynentu (chyba i o ile takie są).[*]

http://en.wikipedia.org/wiki/South_A...l_Championship

Swiety 13-09-2009 23:14

@Robek
Przez takich ludzi uważam, że jesteśmy najdziwniejszym narodem na świecie. Pierdzielisz od rzeczy, że nie wygrali tego czy tamtego. Jesteśmy mistrzami Europy, czyli najlepszą reprezentacją starego kontynentu. Jakbyśmy zdobyli mistrzostwo świata to byś powiedział, że przeciwnicy nam się podłożyli? Stereotypowe myślenie tego narodu mnie demotywuje każdego dnia... Albo jesteś na dnie i jesteś gównem, albo wygrywasz, ale przekupiłeś tych i tych. Żenada

domin3x 13-09-2009 23:39

Cytuj:

Jeśli chodzi o sporty drużynowe, to chyba tak, ale ogólnie na pewno nie;]

Faytah 13-09-2009 23:52

Arka fajnie ze chociaz reprezentacyjnej siatki nie masz w takim powazaniu jak reprezentacyjnej pilki, moze gdyby byli na topie. No offence ale musialem to napisac.

K.Jay 14-09-2009 07:10

Cytuj:

Zapomniałeś o naszych siatkarkach, które mistrzostwa Europy wygrały 2 razy z rzędu (2003 & 2005). ;)

K.Jay

Swiety 14-09-2009 07:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez K.Jay (Post 2647215)
Zapomniałeś o naszych siatkarkach, które mistrzostwa Europy wygrały 2 razy z rzędu (2003 & 2005). ;)

K.Jay

Powiem tak... Kobiety lubie, ale to nie to samo ;>

Kefka 14-09-2009 10:36

@Swiety

Przecież Polska miała sporo sukcesów. Medale na Igrzyskach Olimpijskich, wygrywanie Pucharu Świata przez Adama Małysza, albo chociażby jak ktoś już wspomniał ME kobiet w siatkówce, a z pewnością będzie tego więcej ;x

Cytuj:

Pierdzielisz od rzeczy, że nie wygrali tego czy tamtego. Jesteśmy mistrzami Europy, czyli najlepszą reprezentacją starego kontynentu. Jakbyśmy zdobyli mistrzostwo świata to byś powiedział, że przeciwnicy nam się podłożyli? Stereotypowe myślenie tego narodu mnie demotywuje każdego dnia... Albo jesteś na dnie i jesteś gównem, albo wygrywasz, ale przekupiłeś tych i tych. Żenada
Gdzie on napisał coś takiego?

Duch Niespokojny 14-09-2009 10:43

Cytuj:

Ja tam siatkówki nadal nienawidzę :D

Pani_Halinka 14-09-2009 10:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duch Niespokojny (Post 2647237)
Ja tam siatkówki nadal nienawidzę :D

ja rowniez :D lubie noge i skoki n.

Elajven 14-09-2009 14:22

Mamy mistrza! :D
Ładnie grali Polacy:)
Siatkówka jest spoko, zaraz mam sks z siatki :D

Arka_Sath_Wielki 14-09-2009 15:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah (Post 2647155)
Arka fajnie ze chociaz reprezentacyjnej siatki nie masz w takim powazaniu jak reprezentacyjnej pilki, moze gdyby byli na topie. No offence ale musialem to napisac.

Dla mnie siatkówka to zupełnie co innego :P W siatkówke lubie grać, jeżdżę na mecze Plus Ligii i często oglądam. A jeśli chodzi o piłce - tak jak napisałem cieszą mnie sukcesy naszych w każdej dyscyplinie, ale poziom który prezentują jest żenujący więc nie oglądam, bo nie ma czego.

Raxeff 14-09-2009 15:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez robek (Post 2647103)

Medalu w siatce na IO nie zdobyliśmy już trochę i tylko tyle może być porównania IO z ME. Jak można porównywać np. rzut młotem z siatkówką?

Capality 14-09-2009 16:18

no to 2 medale szczypiornistow :P i tu chodzi o to ze 2x z rzedu na wielkich imprezach

Yoh Asakura 14-09-2009 16:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki (Post 2647304)
Dla mnie siatkówka to zupełnie co innego :P W siatkówke lubie grać, jeżdżę na mecze Plus Ligii i często oglądam. A jeśli chodzi o piłce - tak jak napisałem cieszą mnie sukcesy naszych w każdej dyscyplinie, ale poziom który prezentują jest żenujący więc nie oglądam, bo nie ma czego.

Lubisz się pograżąć, glory hunterze?

Lotress 14-09-2009 16:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki (Post 2647304)

Niezły jesteś. Btw, przekonałeś mnie- Polska na szczycie, jesteś true kibicem. Polska na dnie, srasz na Polaków i już im nie kibicujesz.

Arka_Sath_Wielki 14-09-2009 16:59

Lol siatkówkę oglądałem zawsze, więc nie wiem o co Ci chodzi, a z Yohem w ogóle nie gadam ;p

Swiety 14-09-2009 17:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kefka (Post 2647234)
@Swiety

Przecież Polska miała sporo sukcesów. Medale na Igrzyskach Olimpijskich, wygrywanie Pucharu Świata przez Adama Małysza, albo chociażby jak ktoś już wspomniał ME kobiet w siatkówce, a z pewnością będzie tego więcej ;x

Gdzie on napisał coś takiego?

Napisałem, że największy, a nie że innych nie było. Siatkówka dla was małyszów może jest mniej popularna niż skoki n. Trudno jak uważacie. A co do niego to przeczytaj sobie jeszcze raz.

@down
Nie widze sensu dlaczego się z nimi kłócisz. Nie wytłumaczysz im co to jest wierność jednej drużynie bo to tylko życie może wytłumaczyć. Tak samo jest w Gdańsku. Gdy Lechia zaczynała od A-klasy (8-9 lat temu) jeżdżąc od wioski do wioski to może 20 osób za nią jechało. A gdy jest w ekstraklasie nagle na każdym o forum o Lechii się wyprzedzają kto jeźdźił na mecze. Takie pokolenie. Przykładów w Polsce małyszów jest wiele.

Yoh Asakura 14-09-2009 17:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki (Post 2647362)
Lol siatkówkę oglądałem zawsze, więc nie wiem o co Ci chodzi, a z Yohem w ogóle nie gadam ;p

A oto chodzi, pacanie, że jak reprezentacja Polski w piłce nagle coś wygra, to będziesz oglądał "bo już jest co". To się nazywa bycie sezonowcem.

Gagerr 14-09-2009 19:03

Teraz wszystko wyjaśnia dlaczego arka kibicuje Barcelonie :D

Arka_Sath_Wielki 14-09-2009 19:51

Arka kibicuje Barcelonie od 6 lat więc :D przegrałeś ....

A nie zaprzeczam, że jak by było co oglądać w naszej reprze w piłę to bym oglądał. A teraz Yoh się zastanów:
Wczoraj obejrzałeś mecz Polski w siatkę, bo dobrze gra. Pomyśl, czy oglądałbyś siatkówkę jak byśmy byli w 4 lidze światowej?

Yoh Asakura 14-09-2009 20:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki (Post 2647465)
A teraz Yoh się zastanów:
Wczoraj obejrzałeś mecz Polski w siatkę, bo dobrze gra. Pomyśl, czy oglądałbyś siatkówkę jak byśmy byli w 4 lidze światowej?

Nie oglądałem siatki - fail.

Cytuj:

Arka kibicuje Barcelonie od 6 lat więc przegrałeś ....
11 letni kibice ftw/

@Down:
Myślałem, że jaskiniowców już nie ma. Unga?

Mazur199 14-09-2009 20:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2647471)
11 letni kibice ftw/

spójrz na siebie, bo za ryj wystawiony w temacie rl zdjęc daje Ci max 13-14 lat

//błąd w pospiechu,co nie zmienia faktu ze joh jest dzieciakiem

hoomik 14-09-2009 20:13

Cytuj:

spójrz na siebie, bo za ryj wystawiony w temacie rl zdjęc daje Ci max 13-14 lat
jak joha nie lubie, tak teraz ta wypowiedza to ty sie skompromitowales... ewidentnie nie skminiles o co kaman... mowie to ja, kibic 14letni

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:49.