![]() |
|
MAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMYYYYYYYYYY ZŁOOOOOOOOOOOTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!! !!!
TAAAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKK JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESTTTTTTTTTT! KUUUUUUUUUUUUUUURWWWWWWWWWWWAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! ! |
I od dzisiaj kazdy sie na siatke przerzuca... bylo do przewidzenia.
Niby wygrali, ale brakowalo w ich grze czegos - jakiegos elementu zaskoczenia, grali strasznie schematycznie, niektore pilki byly niezle, ale reszta - wygrali ten ostatni set praktycznie nie grajac jak mistrz europy. Niby gratulacje, ale dla mnie ten niedosyt zostaje... @down Nie mowie akurat o tobie, lecz o wiekszosci, ktorzy zainteresowali sie siatka gdy Polska zaczela wygrywac na tych mistrzostwach. |
Cytuj:
PS. ze wszystkich gier zespołowych najbardziej interesuję się siatką, więc nie trafiłeś z Twoim stwierdzeniem :P |
Cytuj:
Czy na dobre, czy na złe ZAWSZE BARWY BIAŁO-CZERWONE!! <siatkówka> !!!!!!!!!! |
od kiedy ?
|
Nie będę grał w siatkówkę, bo grac nienawidzę. Ale mecze Polaków zawsze z chęcią oglądam :p
|
Piłkę uwielbiam oglądać, a w siatkówkę grać, więc też się trochę nią interesuję;)
|
No, już jeden złoty medal jest. Teraz kolej na koszykarzy. ;)
K.Jay |
Cytuj:
A siatkówka, choć srednio ją lubię, jest w Polsce drugą dyscypliną sportu od końca lat dziewiędziesiątych... |
Cytuj:
Czegos - zobacz sobie na ich zagrywke, Woicki, chociaz nie zagrywal mocno ma jedynie wysoki poziom. A reszta? Odbior nie jest idealny, duzo rzeczy mozna im zarzucic, ale sa najlepszym zespolem w Europie pomijajac pojedyncze bledy. |
Cytuj:
Nie jestem sezonowcem, więc te uwagi dla siebie. ;) Piotrek Gruszka MVP, Guma najlepszym rozgrywającym! ; ) |
Brawo Polska, nie specjalnie interesuje mnie siatka, grać też nie lubie ani w siatke ani w kosza, ale jak Polacy to obejrze. Możemy być ogromnie dumni. Chociaż 3 set był na cześć poległych kolegów w piłce nożnej, to i tak zasłużyli na niesamowite brawa. Największy sukces w polskim sporcie od parunastu lat!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Chyba nie twierdzisz, ze IO < ME? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Robek
Przez takich ludzi uważam, że jesteśmy najdziwniejszym narodem na świecie. Pierdzielisz od rzeczy, że nie wygrali tego czy tamtego. Jesteśmy mistrzami Europy, czyli najlepszą reprezentacją starego kontynentu. Jakbyśmy zdobyli mistrzostwo świata to byś powiedział, że przeciwnicy nam się podłożyli? Stereotypowe myślenie tego narodu mnie demotywuje każdego dnia... Albo jesteś na dnie i jesteś gównem, albo wygrywasz, ale przekupiłeś tych i tych. Żenada |
Cytuj:
|
Arka fajnie ze chociaz reprezentacyjnej siatki nie masz w takim powazaniu jak reprezentacyjnej pilki, moze gdyby byli na topie. No offence ale musialem to napisac.
|
Cytuj:
K.Jay |
Cytuj:
|
@Swiety
Przecież Polska miała sporo sukcesów. Medale na Igrzyskach Olimpijskich, wygrywanie Pucharu Świata przez Adama Małysza, albo chociażby jak ktoś już wspomniał ME kobiet w siatkówce, a z pewnością będzie tego więcej ;x Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mamy mistrza! :D
Ładnie grali Polacy:) Siatkówka jest spoko, zaraz mam sks z siatki :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
no to 2 medale szczypiornistow :P i tu chodzi o to ze 2x z rzedu na wielkich imprezach
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Lol siatkówkę oglądałem zawsze, więc nie wiem o co Ci chodzi, a z Yohem w ogóle nie gadam ;p
|
Cytuj:
@down Nie widze sensu dlaczego się z nimi kłócisz. Nie wytłumaczysz im co to jest wierność jednej drużynie bo to tylko życie może wytłumaczyć. Tak samo jest w Gdańsku. Gdy Lechia zaczynała od A-klasy (8-9 lat temu) jeżdżąc od wioski do wioski to może 20 osób za nią jechało. A gdy jest w ekstraklasie nagle na każdym o forum o Lechii się wyprzedzają kto jeźdźił na mecze. Takie pokolenie. Przykładów w Polsce małyszów jest wiele. |
Cytuj:
|
Teraz wszystko wyjaśnia dlaczego arka kibicuje Barcelonie :D
|
Arka kibicuje Barcelonie od 6 lat więc :D przegrałeś ....
A nie zaprzeczam, że jak by było co oglądać w naszej reprze w piłę to bym oglądał. A teraz Yoh się zastanów: Wczoraj obejrzałeś mecz Polski w siatkę, bo dobrze gra. Pomyśl, czy oglądałbyś siatkówkę jak byśmy byli w 4 lidze światowej? |
Cytuj:
Cytuj:
@Down: Myślałem, że jaskiniowców już nie ma. Unga? |
Cytuj:
//błąd w pospiechu,co nie zmienia faktu ze joh jest dzieciakiem |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:49. |
|