![]() |
|
@Kuma
Pfff, raczej szanowanego lidera /m/&/a/. Bleacha i Naruto już od dawna nie oglądałem, tylko manga. Nipah~! Frizz-kun |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Zaczal sie jako charem, i przerobil na shonen/akcje. |
Ja oczywiście poza tym, że oglądam dalej na bieżąco anime naruto i bleacha, to mangę również (żeby nie było :P).
|
@Frizz
Pfff, jaki tam z ciebie lider ;P W przypadku Naruto bardzo dobrze robisz, z anime zrobiła się jedna wielka breja. |
@Que
Milusia muza, trochę zbyt łagodna. Może jestem dziwny, ale nie mam problemów ze słuchaniem kilku gatunków muzyki. A kawałki w stylu "Toki wo kizamu uta" szczególnie mi się podobają. A z metalem czy rockiem którego normalnie słucham nie mają nic wspólnego. Nipah~! Frizz-kun |
Aktualnie oglądane Anime:
Bleach Aktualnie czytana manga: Bleach Naruto |
Huehuehue, temat rośnie w oczach, aż miło popaczeć : D
Mam pytanko, te nowe odcinki Melancholy of Haruhi Suzumiya to jest druga seria czy odcinki uzupełniające? I, jeśli to druga seria, to czy wydarzenie w niej zawarte następują po tych w pierwszej serii czy są wplecione w historie opowiedzianą w pierwszej części? |
Z tego co wiem to odcinki 1-7 drugiej serii, to po prostu pierwsza seria w HD. Dopiero w 8 epie jest coś nowego. Ale nie daję 100% pewności. Tak to tylko u DDoS'a. On ma kryształową kulę.
Nipah~! Frizz-kun |
@up
HA! Wiem wreszcie skąd ten avatar xd Właśnie zabieram się za Tengen~ i Fate/Stay Night, lepiej późno niż wcale. Mało ja anime w życiu obejrzałem xd Btw. Są już jakieś informacje odnośnie drugiej serii Spice&Wolf? |
@Argen
Rayza dawał rozpiskę odcinków - jest to stara seria pomieszana z nową. Bodajże od dwudziestegoktóregoś czerwca mają lecieć już tylko nowe odcinki. @Que Ty to wracaj do loli, a nie komentujesz openingi i endingi! @Newfagi <patrzy lekceważącym wzrokiem> |
Cytuj:
Cytuj:
btw, podobalo sie "time to put the meat into the oven -desu"? Cytuj:
-Bleach -Mahou Sensei Negima -History's Strongest Disciple Kenichi -Kodomo No Jikan -Claymore -Fairy Tail -Rosario + Vampire II -Full Metal Alchemist -Soul Eater |
@Up
No ba, desu! @Topic Dalej męczę Bebopa... |
To i ja sie pochwale co aktualnie czytam :
-Naruto -Bleach -Soul Eater -Claymore -Mahou Sensei Negima -Kurohime -Nasgarete Airantou -Fairy Tail -To-Love Ru -xxxHolic -Tsubasa Reservoir Chronicles -Beelzebub -The Lucifer and Biscuit Hammer -Detroit Metal City Beat Me <3 ta, wiem że jakieś maniaki pewnie wiecej czytają ;d @edit @UP: Bebopem sie nie męczy, Bebopa sie pochłania xD (przynajmniej ja tak miałem) |
Cytuj:
<rótfl> Cytuj:
Lubie różne rodzaje muzyki, zależnie od nastroju. Ja z mang... OStatnio zacząłem czytać... Eyeshield 21 (Już na bieżąco) Strongest Disciple Kenichi (Już na bieżąco) Fairy Tail (Już na bieżąco) One Piece (Jeszcze troche minie, zanim będę na bieżąco xd) No i co czytałem już wcześniej Naruto Bleach Bakuman FullMetal Alchemist Oczywiście mówie o jeszcze nieukończonych seriach |
przesluchajcie
berserk - gatsu riya - palm of tiny hand lia - toki wo kizamu uta i powiedzcie mi ze muza z anime nie jest dobra;d |
Cytuj:
Naruto manga spoiler Ukryty tekst:
@raven Pierwsze 2 to dla mnie masakra 3 ujdzie. Ale to moze dlatego tak sadze bo slucham calkiem innego typu muzyki |
Cytuj:
Cytuj:
|
@Picia
Tak to jest jak się nie czyta regulaminu : P. My tutaj spoilery i takie tam dajemy w hide. Może nie wszyscy co obecnie nadrabiają Naruto/inne serie chcą wiedzieć co się dalej stanie, a nie każdy czytam mangę. Naruto Ukryty tekst:
EDIT: Cytuj:
|
Mi w Shippuudenie nie podoba się to, że spieprzyli klimat tego anime. Do czasu zakończenia akcji z Gaarą oglądało się mw. przyjemnie. A potem nuda, przedłużanie i fillery.
|
#post2565253
newfag |
@Naruto manga
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Lia = Riya W japońskim nie ma L i są 2 zapisy tego imienia... Ja od siebie za to polecę piosenkę Rumi Shishido - Fushigi Purupuru Pururin Rin! |
@naruto
Ukryty tekst:
Bleach Ukryty tekst:
|
Cytuj:
|
Naruto Manga:
Ukryty tekst:
Bleach Manga: Ukryty tekst:
|
Bleach:
Ukryty tekst:
Drugi odcinek Rental Magica: Ciekawe, zaczyna sie yjasniac o co chodzi z okiem Itsukiego. Polecam. |
Cytuj:
@Topic - muzyka Na poważnie - godne polecenia, z kawałków w tym stylu, poza Lią są jeszcze Olivia (Nana), Elisa (ef), eufonius (True Tears i Clannad), Eiko Shimamiya (Higurashi), Chiba Saeko (Chrno Crusade), Maaya Sakamoto (Wolf's Rain), Nana Mizuki (White Album) i anNina (Higurashi). Przypomnę sobie coś więcej to dam znać. Oczywiście, tytuły anime to tylko po to, żeby pomóc wam skojarzyć piosenki, bo jest ich oczywiście więcej :) |
Naruto
Ukryty tekst:
Bleach Ukryty tekst:
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@up Taaa, ; ] @topic Dajcie mi Eyeshielda :< @HOT EDIT Huehuehue, dziś moje urodziny. Gdyby nie wiek podany na tibia.pl to bym zapomniał <lol>. xDDD |
@Gro
Ja niestety rzuciłem, ale do posiadania takiej ładniusiej zapalniczusi chyba nie trzeba palić ^^ Bleach Ukryty tekst:
@Argen Anta baka? Genialnych anime, Kawaii dziewczynek, coś tam, coś tam, skończyły mi się rymy, życzy Frizz. Nipah~! Frizz-kun |
@Argen
Wszytkiego :) Rental Magica 3: Bardziej mi się podobały poprzednie odc. |
Najlepszego!
http://img196.imageshack.us/img196/7...birthdayby.jpg @Ergo Proxy Skończone, bardzo dobra seria. Pokręcona momentami strasznie, ale naprawdę fajna. 9/10! |
@Koszyk
To może mi powiesz jakiej płci był Daedalus xD? Do dziś się zastanawiam ; P @down To nie możesz nacisnąć prawym i dać zapisz obrazek? |
@forever
Dziekuję @koszyk Weź mi ją wyślij, adres ci na PW podam : D Dzięki. @up No, raczej nie do końca o to mi chodziło : D |
Cytuj:
@Daedalus Za cholere nie wiem... ;x raz pisali w subach tak raz tak... :D obojniak i tyle :D |
Cytuj:
@Bleach Ukryty tekst:
|
Cytuj:
|
bleach
Ukryty tekst:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:49. |
|