Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Articuno 10-09-2008 23:48

Wiadomo katastrofa, tragedia, zenada. Dla takich zawodnikow jak M. Lewandowski czy Kowalczyk to powinien byc koniec z kadra.
Leo nie ma pomyslu na gre. W 2 polowie przed wejsciem R. Lewandowskiego gral 4 skrzydlowymi(bodajze) + Sagan z Ebim. A na dzien przed meczem wolal pieprzyc sie z Borkiem, ze to redaktor Polsatu namowil Wichniarka do rozstania sie z kadra. Czas Leo sie skonczyl, nie mozliwe jest, aby ci zawodnicy nie potrafili grac w pilke. Wedlug mnie, gdyby nie kulawa obrona, sklad bylby(i jest!) bardzo dobry.
PS. Sa gorsi od nas - Szwajcaria 1:2 Luksemburg INCREDIBLE !!!!!
PS2. Jestemy liderem grupy, ktora jest na prawde na baaardzo slabym poziomie. Musimy jakos to wykorzystac...

Faytah 11-09-2008 00:08

Od przygotowan do euro jestem bardzo rozczarowany tym co robi Leo w kadrze.Dla mnie to nieporozumienie by aktualnie jedni z najlepiej grajcych polakow nie graliw reprezentacji mam na mysli Jelenia,ktory byl najjasniejszym punktem mundialu w niemczech,oraz Wichniarka,ktory daje rade w niemczech...

Andrealfus 11-09-2008 06:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 2263867)
Omg, cóż za fascynujący mecz Polaków -_- Nie bardzo widać, że tu gra drużyna kelnerów, piekarzy i innych nie-zawodowców z drużyną która była kilka miechów temu na mundialu.

San Marino miało asy w drużynie - kelnera, szewca , rzeźnika itd. po prostu nie dało się patrzeć na to jak gra polska reprezentacja

By$iu 11-09-2008 06:40

Dobrze, ze reklamy w przerwie byly w miare ciekawe... zenua.

Xendriel 11-09-2008 09:20

Szybcy, ambitni, zgrani i sprytni:confused:

Fintex 11-09-2008 15:41

Ja oglądnąłem do 10 minuty i przełączyłem na jakis film z 85 roku na TVP2 :D Duuuużo ciekawszy był :P

Wołowski z wyborczej fajnie pojechał po Borku na swoim blogu i na odwrót ^^ Bennhaker też coś tam pogadał na Borka a ten ma go do sądu o zniesławienie podawać :D atmosfera jest!

Yoh Asakura 13-09-2008 15:53

Jutro koniec świata.
Liverpool 2 - 1 Manchester United

Thomisson 13-09-2008 15:54

No i zajebiście...Liverpool - MU 2:1
Gratulacje dla ekipy z Anfield Road, zagrali naprawdę dobry mecz i zasłużenie wygrali.

Cafe 13-09-2008 15:58

Nawet Riera niezle zagral, myslalem ze bedzie gorszy ;)

Arfyd 13-09-2008 18:09

Meczu nie oglądałem, ale ciesze się w ch**j xD

Yoh Asakura 13-09-2008 18:09

Blackburn - Arsenal 0:4
Świetny początek spotkania, fantastyczna asysta Walcotta. Potem średnia gra, słabo w środku pola, ale Blackburn nie wykorzystało swoich szans. W 46~ minucie Adebayor na 2:0. W drugiej połowie rzut karny, Adebayor na 3:0 i w ostatniej minucie bodajże Ramsey świetnym podaniem dał Emmanuelowi hattricka.
<3 !

By$iu 13-09-2008 20:24

Kolejne zwyciestwo Floty! Szacunek dla kibicow z Katowic, przyjechalo ich do Swinoujscia okolo 200 :-).

Capality 14-09-2008 22:34

Się Lech rozpędził

Calen Futh 16-09-2008 05:23

LM rozpoczyna się już dziś ;**

Ps. Yoh, weź rzuć jakimś hasłem o Arsenalu, sprowokuj jakiś flamewar, bo coś ostatnio nudno w tym temacie. Nie miałem możności korzystania z kompa przez ostatnich kilka dni, dziś wchodzę tu na forum z nadzieją, ze będę musiał przeczytać jakieś ~100 postów żeby nadrobić a tu 7 (słownie: siedem) postów :<!

Ditto 16-09-2008 13:09

Może malutki typerek Ligi Mistrzów? Kogo stawiacie w roli faworyta? Ja szczerze nieździwiłbym się dobrym występem FC Barcelony, tak troszkę chciałbym ujżeć dobrą gre Juventusu, a po cichu liczę na ManUtd.

BTW. Nadrobiłem pierwsze miejsce w "naszym" FPL, na TORGu drugi... Załamka.

@Up

Mnie nie było dłużej, dostałem w tym czasie warna (odkopali jakiegoś starego posta), a ten temat był tak zawalony, że aż nie chciało mi się niczego czytać xD

Yoh Asakura 16-09-2008 14:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 2269271)
Ps. Yoh, weź rzuć jakimś hasłem o Arsenalu, sprowokuj jakiś flamewar, bo coś ostatnio nudno w tym temacie.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ditto
Może malutki typerek Ligi Mistrzów? Kogo stawiacie w roli faworyta?

Arsenal rozniesie wszystkich :)

Fintex 16-09-2008 15:43

Arsenal? Ty chyba kpisz : / Macie samych niedoświadczonych małolatów, klub nic nie zdobył od X lat. Chyba, że carling cup, ktory jest baaaardzo nie doceniany.

A tak poważnie to cieszę się, że LM się zaczyna. We czwartek Wisełka - też będzie ciekawie. Myślę, że MU nie wygra swojego starcia z Villarealem.
W temacie "zakłady bukmacherskie" podałem swoje typy na niektóre mecze.

Faytah 16-09-2008 15:48

Chcialbym aby Inter cos pogral w europejskich pucharach,w ktorych mu nigdy nie szlo...moze Mourinho przyniesie lepsze wystepy na arenie miedzynarodowej,pozyjemy zobaczymy.Ta liga mistrzow moim zdaniem bedzie najbardziej wyrownana od lat bo nie ma jednego zdecydowanego faworyta.

Yoh Asakura 16-09-2008 15:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fintex (Post 2269576)
Arsenal? Ty chyba kpisz : / Macie samych niedoświadczonych małolatów, klub nic nie zdobył od X lat. Chyba, że carling cup, ktory jest baaaardzo nie doceniany.

Arsenal to klub idealistów, dla nas liczy się coś więcej niż trofea !

Fintex 16-09-2008 17:16

To coś więcej to sprowadzanie afrykańskich dzieci do klubu ? : /

Dziś Barca gra ze Sportingiem. Obawiam się tylko tego Moutinho. Koleś na Euro pokazał, że umie kopać. No ale Barca u siebie chyba nie pozwoli sobie urwać punktów i nie pozwoli zawalić mojego kuponu! :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:17.