![]() |
|
ja tez mam dosc wojen itd. pierdole to chce po prostu grac.
22:29 You see yourself. You are a royal paladin. You are Vice Leader of the Malevolencia. |
Ale badzmy szczerzy sneakami czy akcjami przed ss wojny nie wygrasz...
|
Cytuj:
Człowieku nie wiem kim jestes ale masz naprawde nasrane.... po twojej wypowiedzi myśle ze tu nigdy nie grałes albo wjebałes sie na serwer jak reszta tych noobow polakow ktorzy tu graja rok czasu i kazdy chce wejsc do wojny bo mysli ze pojdzie bez problemu a nie maja pojecia jak to wszysktko działa... |
Aaaa zeby nie bylo podziekowalem korasowi ze wspolna gre , tak dalej zeby bylo ...nie dawalem rady =/
|
No aquin , pochwal sie emperze jaki numer chciales chwile temu odjebac owin to w swoja bawelne i sprzedaj jak najlepiej
|
Cytuj:
|
prawie = zaciagnal MIchala do thais.
Miales swoje powody to czemu jeszcze dzien wczesniej byles taki mily i grzeczny ? czekaj czekaj, czyzby Ayra miala pasc bo ma w dupie Twoje zdanie ? |
Cytuj:
P.S. Do reszty TB nic nie mam :* A i zeby nie bylo, bo milek na gadu juz pisal ze po chuj mieszam polakow, to zeby bylo jasne nie bylo ze mna zadnego marcina, hodoka, akinoro itd. |
Muahahaha yo. Z tego co pameitam chciales mnie zajebac za to ze ciebie wyzywalem bo mi nei dales kasy za bloczenie smokow na ankrahmun.. (Czaicie? Dalem mu manasy i jeszcze pitol lotoa bral dla siebie) xD
Dajcie sobie juz spokoj z tym, kto chce walczyc wie co ma robic. Za 2 tygodnie wszystko bedzie gotowe. Ja mam tylko nadzieje ze ktos z TB znowu padnei za nic xD i zobaczymy wtedy jakie z 'was' sa kozaki :P skoro sie tak wszyscy deklaruja ze nei odpuszcza ^^ Wczoraj padl wasz wicek? I co? Gowno :) Chcecie zdjec? Macie :P http://img6.imageshack.us/img6/7596/94637542.png |
Cytuj:
n,n,n,n to bylo z akcja ze brata akiry chcialem ujebac bo zaczol na mnie bluzgac ,a ty mu pomagales i cos ci sie pojebalo ani grosza na mf nie dostalem to loota bralem (zyd!) jeszcze pamietam jak 3 dni spamowac zebym ci oddal 2 broad swordy huehEUHEUHEUE :* |
heh
pozabijajta sie na wzajem wszyscy
warjaty o co wy sie zreta ciogle lr bylo bedze i huja zrobimy 1 slowem bo za malo zgrani jestesmy niestety :( ale pozdro dla wszystkich warriorow :baby: |
n/c
Aquin i reszta ekipy "ratujmy empere" Powiem tak zachowaliscie sie jak ostatnie Cioty przy czym mam juz wyje***e na to "Wiojenke" Robta co chceta i na mnie nie liczcie bo zasada jest taka ze nie zachecisz nikogo do wal;ki przeciw wrogpowi zabijajac potencjalnego sprzymierzenca ....
|
Dwulicowym pizda ELOOO!
|
Cytuj:
Nie mam pojęcia co Aquin sobie myślał w momencie kiedy próbował zabić Ayre.Kurwa,pierdolenie bez sensu,że cioty,że chcą expić to jedno,ale targać sie na kogoś tylko dlatego,że ma wyjebane na to,co chcecie zrobić to co innego.No Aquin,gratuluje zajebistego podejścia. Zdegustowany sytuacją, Maciek. |
Cytuj:
O ile mi wiadomo jak LR ubilo Akkoina to poszedl do RST a nie do lr wiec reszta nalezy do was .... ja swoje powiedzialem a wasze zdanie tak naprawde mnie wali i bzyka .... |
wiec jak bzyka to moje zdanie jest takie:
Aqiun mnie wysmial jak powiedzialem zeby zrobic male pk w stylu Cleaners, Kenti mnie poparl (tak mysle) i sam chce teraz zrobic jakies pk 45 ms/ed. Ja widze to tak bedzie 20 osob 45+ lvl na jakiegoś nooba zabijecie i co bedzecie musieli sie schowac za ten czas juz po nas wpadna i my zabijemy 100+ level, a oni zabija 20 osob z 45 levelami jest sens? No dobra moze uda wam sie uciec ale kiedys i tak was zlapia... i z 45 zrobi sie 44 no dobra moze poexpicie do 50 wkoncu tak schunca chary ze bedzie lipa z tego. Po 2 to przeciez na bank nie bedzie 100% obecnosci na jakis akcjach, i kasa na mf/sd, nie kazdy ma w banku 500k... moze jak zdaze to tez wam pomoge ale minie troche czasu jak kupie paccka... Jak widze co sie z wami dzieje to krew zalewa ze smiechu takto kazdy "friends" jest tutaj ale jak dojdzie co do wojny to juz kazdy na kazdego najezdza, bo jakies lr zabija naszych omg wezcie sie w garsc i jak ktos mowi ze nie dojdzie jak to okon ktory ma prawie wszystkich gdzies a bank niskopoziomowych graczy, dajcie mu spokuj... poza tym nie macie zgrania to tylko gra i lr chce nas wyjebac wiec powinno byc tu tylko slowo i kazdy broni serva jak moze i na jakich jest silach bo oni tak moga w nieskonczonosc zabijac, wiec przemyslcie to co napisalem albo miejscie moje zdanie w dupie. Sorry za spam ale jak widze to chyba bez roznicy to macie z 7 stron spamu jacy to lr nie sa fajnie i CZEMU ONI NAS BIJA MAMA HELP!!!:baby: :) |
To jest jak w przyrodzie, najslabszy musi zginac przez silniejszego
|
Michal aki
ogólnie postaram się krótko bo szkoda mojego czasu jak mozna jebac rafala tylko za to ze nie chce wam pomóc, a w dodatku ma do tego powody. Niektórzy tutaj juz naprawde maja lekko zlasowane mózgi od tej tibi @aquin, po twoich pierwszych dwóch zdaniach wiedzialem ze chcesz mnie ujebac, a do thais wpadlem tylko po to zeby sie upewnic jakim to wielkim chujem jestes^^ |
Cytuj:
|
Koniec spamu plx? nie chca to niech nie pomagaja , ja pierdole ten serv z dwoch roznych wzgledow po pierwsze mam dosyc brazoli a po drugie dalsza gra tutaj (chocbym nie mial hunta) prowadzilaby do tego samego stanu ktory jest obecnie bo wiem ze i tak nikt by mi nie pomogl. Tyle z mojej strony , jak ktos ma dosc brazoli i chce pograc na jakims normalnym swiecie to wbijajcie na thorie .
elo |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:50. |
|