![]() |
|
to nie zwidek blax?
|
Cytuj:
|
Zdarza się :P Papapa
Ukryty tekst:
Nikomu tego nie życzę. Chociaż był po drugiej stronie to i tak gwiazdka dla niego[*] Uczcijmy jego pamięć. (!!!szczerze!!!):confused: |
kutwa ;p popatrzylem na fragi i troszke hujowo ;p widze ze dark signs i Black Spectrum dolaczyli do wojny i oczywiscie sunblade ;]
|
slyszalem ze ptaaq na openie tyle fragow wbil ze 1 i delete postaci ??
to prawda? katrile raz na czarne z gsa uderzyl ! |
grypsiarz ....
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
'Bynajmniej' wcale nie znaczy to samo co 'przynajmniej' =O |
Kurka Wasza MaĆ
1.Pani-Kasia to stara lampeczka
2.Sasho Pansa (czy jakoś tak) masz pedalski kolczyk w uchu. 3.Xareta nie ma fleta. 4.Reeall Nabu ma schize i ma wyjebane :P 5.Gansta Devil Ziom Rox 6.Volverien Rox 7.Largo Dira, Chyli to super są ROX 8.Wielki Bu superman niewspomne o Kapitanie 9.Taifun sprzedaj starego na allegro. 10.Solbrado rób wyjazd z rotów swoim noobem bo Ci ukręce JAJA. 11.Hytry ukruć se szyje.... 12.Pita Gorassi ssij jaja kozie 13.Nemirov to stara psiocha OTO SZCZĘŚLIWA 13 :))) PRO EVO MASTAH Chyli to jest potęga :PP Hail INQWIZYCJA |
Chcialem powiedzieć, że to konto "Zwidek" to oczywiście nie Zwidek bo jedyne konto Zwidka na tym forum to "Glaca". Chcialem powiedziec, że 2 razy wychodziliśmy na opena i ekipa Draca i reszty (ogarniaczy) nie wyszła. Dopiero wczoraj gdy od nas ludzie juz sie rozeszli draco ze swoim full squadem odwazyl sie wybiec na Detektora. Draco pokazal skila nie ? Ciesze sie najbardziej, że sfragowałem Xarete i oczywiście, że mam jego bohy;). Teraz poloze je w domq i kazdy bedzie mógł oglądać. Wczoraj to co z bukim robiliśmy wbijaliśmy sie w ich ekipe od nich zero m walli paralizy. Sądze, że to był ostatni open. Bo jezeli oni z full ekipa nie mogli zniszczyc naszej czesci to w openie sobie nie dadza rady. Takie moje zdanie. Chcecie mnie wyzywać ? prosze ;). Chciałem oczywiście pozdrowić Detektora i odwalił kawał dobrej roboty. Detektor wie o co chodzi. A co do cinka to jednak tez nie masz jajców ;p. Nigdy z "draciem" a wczoraj na jednym openie. Cofam to co ostatnio mówiłem, że mam respect dla Ciebie. Co do zgona Laneny bez blesów to pozdro dla niego. Ogarniaj tak dalej ^.
Wasz, Glaca. |
Mar 12 2008, 09:52:50 CET Killed Rapi The Bolter at Level 102 unjustified
No panowie jeszcze jeden frag przez was i bedzie ban :/. I teraz musze retired na jakis czas :<< .. |
@UP:
Znow wylizales orzechowi?! Ciekawe kiedy ludzie sie opamietaja i przestana dawac ci chary ;O |
Cytuj:
a co do dawania charow o ile wiem to Dart Amila tez dostales _/ |
Cytuj:
To nie jest moja postac. Cytuj:
I nie jestem twoim "ziomeczkiem" Cytuj:
@EDIT: Spoznione zyczenia, ale cotam. Gratuluje ci osiemnastki w drugiej gimnazjum. ;O |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tylko z mojego serva moge ci podac conajmniej 20 przykładów B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dziekujemy za inteligntna odpowiedz CieciÓÓÓÓÓÓÓ. :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:46. |
|