![]() |
|
bez kitu zalamka
|
Cytuj:
|
To jest straszne
|
Artur <333 Forever in my heart <333
|
ff masakred na desercie nad pohem
=/ |
Yksan hack?
|
Yea, hacked :(
|
@shaka
to twoj kochany danek albo vicorfek ci nie powiedzial?=/ nah nie mial hacka. TIBIA OFF DO 16 RETIRED :( ;[ :[ ;( ;< :< ;S ;s ;/ :/ =/ =| Ide sie powiesić z/w |
Cytuj:
|
Nie pamiętasz ocb?
Ten noob char na forum?;)) |
Hmm, jeśli ci chodzi o tamto to na pewno to nie ja, nigdy nie pisze z noob charów. Zresztą to było kilka miesięcy temu, więc czemu nagle ci się to przypomniało? Oj to chyba nie jest powód ;)
|
Ja wiem swoje , tak czy siak , nie ważne.
Więc jak już pisze to wytłumacze , Will - Bebexita kupił yksana , no i ktoś z ff go hacknał i o*****ł 3 chary tylko yksana zdążyli "ocalić" xdd |
No właśnie mnie to dziwi, że wracasz do czegoś z przeszłości, nawet jeśli myślałeś/myślisz, że to ja, skoro było to dawno, a jeszcze kilka tygodni temu rozmawialiśmy i wszystko było ok.
|
@erius
"Przyklad debila <marinezi>" probujesz byc fajny i pisziesz jakies puste posty, wez sie zastanow nad soba noobie z thais |
Właśnie dostałem cynk od kostiego że niejaki asen jokar to nob
pozdro :( hunted |
ja pierdole ale zajebistego otsa znalazlem xD
|
Jakiego :oo
Czemu asen to noob 8o |
e synek ojca wyzywasz?:D
|
@Duriel
Wez kurwa wy*******aj, jakis czas temu normalnie do mnie pisales, co tam slychac i wogole, a ze teraz zaczalem wrzucac twojemu rl bo jest smieszny tak samo jak to co pisze to spodobalo ci sie wrzucanie mi. Edit: Zreszta jak chcesz klotni to mam ci przypomniec kto najpierw zaczal sie wyzywac jako anonim na forum, a pozniej pytal sie "za co?" jak uciekales po piramidach? Wiec popatrz na siebie zanim nazwiesz kogos noobem, bo ty tylko kozaczysz bo tu nie grasz. Ssij Edit2: nie bede sie klocil bo nie chce zeby kazdy czytal posty takiego skurwysyna jakim jestes @Pione, Solar i reszta gay teamu Ujebaliscie mi ms'a ale all padliscie ;<<< Name: West Silwer Mar 26 2009, 21:56:55 CET Killed at Level 28 by Miltonlogia Name: Sheia Anadot Mar 26 2009, 21:57:06 CET Killed at Level 27 by Miltonlogia 21:57 You see a dead human (Vol:10). You recognize Karrote. She was killed by Miltonlogia. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:34. |
|