Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Jednym słowem SILVERA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64542)

Kasztaniaczek 18-02-2007 11:19

Nie cytujemy zdjec...
A ja obstawiam tego w na lewo od tego w fioletowej kurtce :)

Galera_Warrior 18-02-2007 11:36

@Rekin
Ja wkleilem to zdjecie, bo twojego chyba nikt nie widzial =]
Wiec rekin to ten z dlugim szalikiem stojacy obok tego w fioletowej kurtcce xD

Kattinka 18-02-2007 14:39

@Neo
Ten na prawo od Ciebie przystojniaczek ;D <joke :evul: >
@Carrota
Widze, ze znowu zaszczyciłaś nas tym, że piszesz na forum :) Tęskniliśmy i koffamy ciem ;*;*

Saint_Trooper 18-02-2007 15:51

@Ho'lu
Piszę do ciebie ostatni raz, bo mi szkoda czasu na takich, jak ty. No więc co do twojego "angielskiego"... jak chcesz udowodnić, że jest lepszy od mojego (albo, że w ogóle jest) to przyślij mi kopie twoich FCE i CAE (jakbyś nie wiedział - a zakładam, że nie wiesz - to są to First Certificate of English [gwarancja dobrej pracy za granicą] i Certificate of Advanced English wydawane w Cambridge). Jak dostanę kopie CAE, albo chociaż FCE, to wyślę ci swoje i pogadamy. Żegnam.

Kattinka 18-02-2007 16:15

@up
Hm... z tabelki obok, gdzie jest napisane o Tobie wywnioskowałam, że masz 14 lat. Nie wierze, ze zdales juz FCE i CAE.. ja mam 15 lat i FCE zdaje w tym roku =|

Kasztaniaczek 18-02-2007 16:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saint_Trooper (Post 1275672)
@Ho'lu
Piszę do ciebie ostatni raz, bo mi szkoda czasu na takich, jak ty. No więc co do twojego "angielskiego"... jak chcesz udowodnić, że jest lepszy od mojego (albo, że w ogóle jest) to przyślij mi kopie twoich FCE i CAE (jakbyś nie wiedział - a zakładam, że nie wiesz - to są to First Certificate of English [gwarancja dobrej pracy za granicą] i Certificate of Advanced English wydawane w Cambridge). Jak dostanę kopie CAE, albo chociaż FCE, to wyślę ci swoje i pogadamy. Żegnam.

Chcesz powiedziec, ze jak ktos nie ma 2 ton papierow i 1 tony certyfikatow to jest pi***?

Michalakmee 18-02-2007 17:29

Nareszcie nadszedl ten dzien, frajerstwo zostało zdlawione, jednak "czasami"brazyle zasluguja na pochwale ;]:evul:

Saint_Trooper 18-02-2007 17:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kasztaniaczek (Post 1275803)
Chcesz powiedziec, ze jak ktos nie ma 2 ton papierow i 1 tony certyfikatow to jest pi***?

@noob
To nie twoja sprawa więc się nie mieszaj. A te certyfikaty to wynik ciężkiej pracy i świadectwo umiejętności, przez takich jak ty odbierana jako "kupa papierów". A tak w ogóle to nie udawaj, że kochasz Ho'lu i się za nim wstawiasz... żałosne. Liż tak dalej! :)

@Kattinka
To, że mam 14 lat nie oznacza, że nie mogę mówić po angielsku, zapewniam Cię.

Kasztaniaczek 18-02-2007 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saint_Trooper (Post 1275890)
@noob
To nie twoja sprawa więc się nie mieszaj. A te certyfikaty to wynik ciężkiej pracy i świadectwo umiejętności, przez takich jak ty odbierana jako "kupa papierów". A tak w ogóle to nie udawaj, że kochasz Ho'lu i się za nim wstawiasz... żałosne. Liż tak dalej! :)

Nie moja sprawa? Piszesz na forum...jJa kocham holu? Yyy... jest to moj kumpel tak jak ty masz swoich tak jak ja.Tak jestem zalosny, bo mam kumpla ktory was gnoi ile wlezie jejejeje.... lize mu dupe bo jest moim kumplem jejeeje...
Wyjdz....

Edit:
Przez takich jak ja, tzn? Oswiec mnie...

Galera_Warrior 18-02-2007 18:41

A ja nie mam papierow i nie umiem angielskiego, bcuz ucze sie dopiero pierwszy rok (Liceum). ó/

@Saint
Z podziemi sie wzioles i nagle zaczoles pisac to nie mysl ze kazdy bedzie za toba w tej sprawie ;o

@Michalakmee
Za frajerstwo wziely sie braozle? A co ubili cie?

Dolor 18-02-2007 19:01

Dobra słuchajcie wpadłem na pomysł że jak dalej będą w tym temacie wyzwiska kłótnie przekleństwa których wam się nawet nie chce ocenzurować to poproszę adminów o zamknięcie tego tematu a argumenty mam spore :)

EDIT:
Mam w tyle to co napisze na mnie po moim poście :P

paior 18-02-2007 19:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior (Post 1274665)
Qrwa nie moglem sie powstrzymac!

Widzef Hóligans

jestes taki zalosny ze az strach pzrejzyj sie w lustrze

Galera_Warrior 18-02-2007 19:40

A co to Żydka skolonilo zeby napisac w naszym temacie? Czyzby przenosil sie na Silvere? Nie? To ch00j ci w dupsko ;*

Kasztaniaczek 18-02-2007 19:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez paior (Post 1276135)
jestes taki zalosny ze az strach pzrejzyj sie w lustrze

WoW
Kup sobioe slownik, albo idz na do szkoly....
Temu panu juz dziekujemy

Dolor 18-02-2007 20:12

Carrota@
Dzięki za walentynke :)

Kasztaniaczek 19-02-2007 00:10

no dobra obstawiam 111-109
:)

MegameN 19-02-2007 07:56

Wynik 153:132

Omo 19-02-2007 09:13

@Megamen
Mnie możesz przysłać do kazz itemy na Ariel palek jak juz tobie nie są potrzebne z góry dzięks

adrius 19-02-2007 09:32

@Up

A co dobrze obstawiles?Bo ja tu nic nie widze:P.Lepiej niech da mi:D.

@Paior

A ja po zobaczeniu tego chcialem zrobic "klasycznego rotfla" tyle ze na podlodze byly narty i plecaki.

Ps.Ale mnie dupa boli po snowboardzie(pierwszy raz jezdzilem).

Michalakmee 19-02-2007 11:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior (Post 1276056)
A ja nie mam papierow i nie umiem angielskiego, bcuz ucze sie dopiero pierwszy rok (Liceum). ó/

@Saint
Z podziemi sie wzioles i nagle zaczoles pisac to nie mysl ze kazdy bedzie za toba w tej sprawie ;o

@Michalakmee
Za frajerstwo wziely sie braozle? A co ubili cie?

Źle mnie zrozumiales nie ja padlem lecz Ho'lu:evul:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:50.