![]() |
|
Cytuj:
2-23 dokladnie i bedzie lepiej ^^ |
Cytuj:
|
Wiem, ze latwo jest siedziec i komentowac wszystko z boku, jednak dalej nie rozumiem dlaczego np, nie biliscie Hakzima- bylo tak wiele sytuacji, kiedy mogliscie go sciagnac. I podstawa w tym trapie jest to, zeby nie dac sie wypedzic z tego korytarza, no wam jednak sie to nie udalo. Radze wam posiedziec sporo czasu na otsach i zaczac myslec logicznie w sytuacjach bardzo stresowych- nie tak jak to bylo podczas ankh battle we wrzesniu? (moge sie mylic, ale jak na moje oko HWL jechalo na ng bocie).
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ktoś mi wysyłał screena z Hakzimem jak ma odpalone BlackD...
Oni są w bardziej dogodnej sytuacji bo dla nich kupno BlackD z warbotem na rok jest wydatkiem "zaledwie" 10 Euro.... Mogą sie nawet złożyć po te 5 Euro i kupić BlackD na 10 komputerów i już polowa gildii może korzystać :) Dla nas żyjących w kraju Kaczyńskich gdzie złotówka jest słaba (chociaż względem dolara się umacnia) nie jest to możliwe. |
Cytuj:
|
Ma ktos moze filmik jak Babolek pada?
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nie zebym sie wymadrzal, ale Aylitha, uzupatorka i dray nie zdazyli dobiec.. HWL za szybko zareagowalo:P Te 3 osoby bardzo by pomogly...;/ Jeszcze bylo kilku ED i ja, ale myslelismy ze tak jak ostatnio bedzie to na d lair i nie w ta strone lecielismy...;/ A nasze sio 1000+- by moglo troche dac... |
Zapodaj ktoś tego screena plzzzz <prosi jak noob o itemy>.
Przecież jak to prawda to zrobie pod siebie ze śmiechu. Twistah , LEGENDA PVP (samozwańcza , ja bym legendą nie nazwał typa co pudłuje 3 UE w sytuacjach gdy nie ma lagów) używa bocika , to już pożyczane postacie nie wystarczają , oj oj oj XDDD |
Cytuj:
|
double~~~~~~
|
No dziś na Galane zagościł The Old Widow ;-d
Knight Cosworth nie miał szczęścia Xioss, Blooc,Febb i Febbul zabili brzydala;d |
Cytuj:
Biedny Knight Cosworth :( |
Heh przynajmniej cos się dzieje na tej Galanie (wykluczając wojne), TOW to skubana bestia... w dodatku używa paralise... ciężko się ucieka...
|
Cytuj:
|
Ktoś tam powiedzial niedawno ,ze pomagal Luke of Galana. Prawda, dostal nawet Inva ale nie o to mi chodzi.Wielkie gz rowniez dla Rubbin Huda ,ktory poswiecil sie i padl bez blessów ,aby przynajmniej na chwile zblokowac HWl. Wielkie Dzieki mu za to.
Konda i Skopo free acc:/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Edit: http://rapidshare.com/files/18122093/aaaaaa.rec |
Cytuj:
Dolaczam sie do tego.. milo ze sa tacy ludzie wsrod nas :)... i bardzo nie milo ze sa sprzedawczyki ;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:00. |
|