Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Uzu 24-02-2007 01:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Formos (Post 1285500)
23 do 2, no jeszcze Raltios, nawet dizś na filmiku był

2-23 dokladnie
i bedzie lepiej ^^

Cataclism 24-02-2007 09:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uzu (Post 1285523)
2-23 dokladnie
i bedzie lepiej ^^

kupcie sobie blessy bo cos zapominacie ostatnio

Tyraael 24-02-2007 09:50

Wiem, ze latwo jest siedziec i komentowac wszystko z boku, jednak dalej nie rozumiem dlaczego np, nie biliscie Hakzima- bylo tak wiele sytuacji, kiedy mogliscie go sciagnac. I podstawa w tym trapie jest to, zeby nie dac sie wypedzic z tego korytarza, no wam jednak sie to nie udalo. Radze wam posiedziec sporo czasu na otsach i zaczac myslec logicznie w sytuacjach bardzo stresowych- nie tak jak to bylo podczas ankh battle we wrzesniu? (moge sie mylic, ale jak na moje oko HWL jechalo na ng bocie).

Toca 24-02-2007 09:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tyraael (Post 1285653)
Wiem, ze latwo jest siedziec i komentowac wszystko z boku, jednak dalej nie rozumiem dlaczego np, nie biliscie Hakzima- bylo tak wiele sytuacji, kiedy mogliscie go sciagnac. I podstawa w tym trapie jest to, zeby nie dac sie wypedzic z tego korytarza, no wam jednak sie to nie udalo. Radze wam posiedziec sporo czasu na otsach i zaczac myslec logicznie w sytuacjach bardzo stresowych- nie tak jak to bylo podczas ankh battle we wrzesniu? (moge sie mylic, ale jak na moje oko HWL jechalo na ng bocie).

Ng jada od poczatku wojny, z tego co widac na filmikach. Oczywiscie nie wszyscy zazwyczaj high lvl sorcy ;]

sliver 24-02-2007 12:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xairax_pl (Post 1285493)
I tak go Kelika nie policzy.

Tak jak po akcji na d lair ktos napisal, co mi sie bardzo spodobalo i podbudowalo mnie: "widac ze chlopaki maja jaja i nie boja sie o swoje chary", tak samo mozna komentowac dzisiejsza akcje. Przynajmniej probujemy cos zrobic, dla wielu ludzi stajemy sie wartoscia i to mnie bardzo cieszy. Byl z nami dzisiaj Luke of Galana i chialbym go na forum pochwalic. Chlopak byl gotowy sie poswiecic, niestety nie bylo dogodnej sytuacji zeby mogl to zrobic.

wreszcie jakas super zorganizowana akcja. Nie uwazasz jednak, ze za bardzo was przygnietli? Was w tym pomieszczeniu bylo chyba z 15 a w przesmyku w ktorym byli hwle byl tylko gaostic camuh zazek i jeszcze ze 2 osoby, mozna bylo to jakos lepiej rozegrac.. tylko zeby nie bylo ze sie na forum wymadrzam, mowie poprostu to co widze.

Pan Devon 24-02-2007 12:52

Ktoś mi wysyłał screena z Hakzimem jak ma odpalone BlackD...
Oni są w bardziej dogodnej sytuacji bo dla nich kupno BlackD z warbotem na rok jest wydatkiem "zaledwie" 10 Euro....

Mogą sie nawet złożyć po te 5 Euro i kupić BlackD na 10 komputerów i już polowa gildii może korzystać :)

Dla nas żyjących w kraju Kaczyńskich gdzie złotówka jest słaba (chociaż względem dolara się umacnia) nie jest to możliwe.

Toca 24-02-2007 12:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan Devon (Post 1285959)
Oni są w bardziej dogodnej sytuacji bo dla nich kupno BlackD z warbotem na rok jest wydatkiem "zaledwie" 10 Euro....

Mogą sie nawet złożyć po te 5 Euro i kupić BlackD na 10 komputerów i już polowa gildii może korzystać :)

Dla nas żyjących w kraju Kaczyńskich gdzie złotówka jest słaba (chociaż względem dolara się umacnia) nie jest to możliwe.

Jak mozesz pokazac mi tego screnna wyslij mi linka lub podaj swoje gg na priv ;]

Neco15 24-02-2007 13:19

Ma ktos moze filmik jak Babolek pada?

aragorn uczciwy 24-02-2007 13:46

Cytuj:

Ma ktos moze filmik jak Babolek pada?
LS nie nakrecaja filmikow, a nim sie camuch zalogowal to babolek padl.

Cytuj:

Mogą sie nawet złożyć po te 5 Euro i kupić BlackD na 10 komputerów i już polowa gildii może korzystać

Ostatnio jakiemus szwedowi probowalem wytlumaczyc jak sie sciaga tibia auto, ale wolal wlasnie tego BlackD, 5 euro za rok, a tam magebomb, combo, cave etc...nie zbeym popieral boty, ale ten jest dobry a tani...

Cytuj:

wreszcie jakas super zorganizowana akcja. Nie uwazasz jednak, ze za bardzo was przygnietli? Was w tym pomieszczeniu bylo chyba z 15 a w przesmyku w ktorym byli hwle byl tylko gaostic camuh zazek i jeszcze ze 2 osoby, mozna bylo to jakos lepiej rozegrac.. tylko zeby nie bylo ze sie na forum wymadrzam, mowie poprostu to co widze.

Nie zebym sie wymadrzal, ale Aylitha, uzupatorka i dray nie zdazyli dobiec.. HWL za szybko zareagowalo:P Te 3 osoby bardzo by pomogly...;/ Jeszcze bylo kilku ED i ja, ale myslelismy ze tak jak ostatnio bedzie to na d lair i nie w ta strone lecielismy...;/ A nasze sio 1000+- by moglo troche dac...

Ajron 88 24-02-2007 13:49

Zapodaj ktoś tego screena plzzzz <prosi jak noob o itemy>.

Przecież jak to prawda to zrobie pod siebie ze śmiechu.

Twistah , LEGENDA PVP (samozwańcza , ja bym legendą nie nazwał typa co pudłuje 3 UE w sytuacjach gdy nie ma lagów) używa bocika , to już pożyczane postacie nie wystarczają , oj oj oj XDDD

Toca 24-02-2007 14:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1286111)
LS nie nakrecaja filmikow, a nim sie camuch zalogowal to babolek padl.

Ostatnio jakiemus szwedowi probowalem wytlumaczyc jak sie sciaga tibia auto, ale wolal wlasnie tego BlackD, 5 euro za rok, a tam magebomb, combo, cave etc...nie zbeym popieral boty, ale ten jest dobry a tani...

Nie zebym sie wymadrzal, ale Aylitha, uzupatorka i dray nie zdazyli dobiec.. HWL za szybko zareagowalo:P Te 3 osoby bardzo by pomogly...;/ Jeszcze bylo kilku ED i ja, ale myslelismy ze tak jak ostatnio bedzie to na d lair i nie w ta strone lecielismy...;/ A nasze sio 1000+- by moglo troche dac...

Ty nawet nie umisz czytac uwaznie, pare postow wczesniej ktos podawal linka jak marduc kreci -,-

Morbom 24-02-2007 14:20

double~~~~~~

Morbom 24-02-2007 14:21

No dziś na Galane zagościł The Old Widow ;-d
Knight Cosworth nie miał szczęścia
Xioss, Blooc,Febb i Febbul zabili brzydala;d

Uzu 24-02-2007 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morbom (Post 1286190)
No dziś na Galane zagościł The Old Widow ;-d
Knight Cosworth nie miał szczęścia
Xioss, Blooc,Febb i Febbul zabili brzydala;d

Biedny Knight Cosworth :(

Beawulf_Okrutny 24-02-2007 16:49

Heh przynajmniej cos się dzieje na tej Galanie (wykluczając wojne), TOW to skubana bestia... w dodatku używa paralise... ciężko się ucieka...

sliver 24-02-2007 20:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1286111)

mialem cie ignorowac, ale czasem nie daje rady. moja wypowiedz jest do xairaxa zreszta nawet chyba nie zrozumiales tresci mojego posta.

Nalesnik102 24-02-2007 21:36

Ktoś tam powiedzial niedawno ,ze pomagal Luke of Galana. Prawda, dostal nawet Inva ale nie o to mi chodzi.Wielkie gz rowniez dla Rubbin Huda ,ktory poswiecil sie i padl bez blessów ,aby przynajmniej na chwile zblokowac HWl. Wielkie Dzieki mu za to.

Konda i Skopo free acc:/

Beawulf_Okrutny 24-02-2007 22:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nalesnik102 (Post 1287163)

Pozdrowienia dla frajerów środkowym palcem! Konda i Skopo sux!

Xairax_pl 25-02-2007 00:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sliver (Post 1286983)
mialem cie ignorowac, ale czasem nie daje rady. moja wypowiedz jest do xairaxa zreszta nawet chyba nie zrozumiales tresci mojego posta.

To prawda malo ich bylo na ekranie, ale jak mozesz zauwazyc sciagaja 125 ek na ue combo. Do tego z tych 15 co tam stalo to mogly tylko 2 osoby ich bic.

Edit:
http://rapidshare.com/files/18122093/aaaaaa.rec

Uzu 25-02-2007 03:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nalesnik102 (Post 1287163)
Ktoś tam powiedzial niedawno ,ze pomagal Luke of Galana. Prawda, dostal nawet Inva ale nie o to mi chodzi.Wielkie gz rowniez dla Rubbin Huda ,ktory poswiecil sie i padl bez blessów ,aby przynajmniej na chwile zblokowac HWl. Wielkie Dzieki mu za to.

Dolaczam sie do tego.. milo ze sa tacy ludzie wsrod nas :)... i bardzo nie milo ze sa sprzedawczyki ;(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:00.