![]() |
|
Gare~ale pokemon z Ciebie ;( dsma zlooocil gz:)
|
Cytuj:
poprostu bad boyss to pind.ole nie potrafili walczyc, np. przyklad z paladinka.. wez zal i finger i galdi banned na miecha ..-.- Zal bad Boysoww Bad Boyss To Nobby 4ever |
Cytuj:
huhu dobre :) nawet sam nie wiem ze mam 13 lat szkoda mi was nooby j.e.b.a.n.e na forum umiecie psioczyc na nas tylko.. Btw do kogos tam~ kto nie walczy swoimi charami ? Btw od pewnego momentu nie zagladam juz tu wole juz na zal.pl |
|
Cytuj:
No i pozostan na tym żal.pl ty analfabeto j.e.b.a.n.y albo wez idz se wypij jeszcze wiecej byle co rob tylko nie graj w ta gre nikt cie nie lubi na danubii nie jestes nam potrzebny |
@Joxabet
Haha dziwna sprawa ... przed dolaczeniem Dixtry etc. do Nazgul tylu miales tu przyjaciol ... a teraz jak BB przegrywa nikt juz Cie nielubi ... XD! Dziwne Jox nie ? ;< |
Cytuj:
Za to my wszyscy cię baardzoo lubimy :) ... ... Szkoda tylko, że nikt nie wie o twoim istnieniu.... |
Moze pogadacie Sobie z Joxabetem w tibi, zobaczmy czy tez jestescie tacy madrzy w gębie jak na forum...(o ile wam odpisze)
|
ja z nim z checia porozmawiam..
ale recznie. jak wyjdzie z pz :O |
.............. ^.-
|
Cytuj:
Buhahahahahahahaha... L'D się wycofało, bo BB pokazało jakie jest potężne... 15 osób (L'D) na 30 (BadbOYSS) Równe szanse... a i tak w takim rozkładzie sił BB ledwo trzymało się kupy... ale to nie zmienia faktu, że mam nadzieje, że Nazgul was rozniesie... |
Cytuj:
Ja gadałem... i jakość nic mi się nie stało... a po za tym 155 EK z 83 Shieldingiem? Trochę to śmieszne... Guardian Alien 105/105 czy jakoś tak... |
o.O wlasnie masz wielu wielbicieli, ja tak jak Ter~ tez cie uwielbiam :D
|
Wiecie co, zobaczymy jak sytuacja sie zmieni jak BB nadrobi troche:] automatycznie to samo co na BB teraz gadaja beda mowic na nazguli. pierdoltaaaaaaaaaaaa sie pierdoltaaaaaaaaaaaaaa
|
ja stawiam na ta ekipe gdzie jest wiecej szwedow :)) chyba wiekszosc wie dlaczego
szkoda ze tak malo osob tu wrzuca screeny.. |
@Off topic
Aff , ja tu wchodzę po to by oglądać zdjęcia z Tibi a nie przekopywać się przez tony kłótni ... Dawajcie zdjęcia, a nie się kłócicie "BB !!! " ; "Nie !! Nagzul wygraa !!!!!!" Nie ma najmniejszego to sensu. @Topic Gratulacje wszystkim co wrzucają zdjęcia. Pozdrawiam. |
Cytuj:
Zachowujesz się jak polski asslicker Mitzuma z Xereny. |
w tym temacie jest wiecej klotni niz zdjec ; d
|
Cytuj:
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:02. |
|