![]() |
|
|
Symulowaniu mowe nie.
|
Wenger udowodnił, że kontakt był, UEFA przyznała rację, karę anulowała - Faytah, przeproś, Eduardo nie symulował.
|
Cytuj:
@Down Ogląda tylko jak im idzie, a wspiera* zawzsze, to jest różnica. * - mam to rozumieć jako życzenie zwycięstwa i dobrej gry? |
Innymi słowy - ogląda i wspiera tylko wtedy, jak im dobrze idzie. Tak czy siak, wychodzi na moje.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do 11 letniego kibica - 15-6=9 :) I co z tego, że miałem 9 ? Dostałem proporczyk Barcelony i dlatego jej zacząłem kibicować ... |
ciekawe jak to debile udowodnili. skoro ewidentnie widać, że kontaktu nie bylo. chyba, ze wzrokowy jak to komentatorzy z c+ powiedzieli. Wenger lizał dupe Platiniemu chyba.
|
Wyobrażaliście sobie kiedyś sędziowanie komputerowe? Czyli, że np kamery rozstawione we wszystkich sektorach boiska? Gdyby było to osiągalne mielibyśmy napewno futbol wolny od aktorów (Gancarczyk, M.Kowalczyk, Radovic czy Eduardo-wrzucać Eduardo do tego worka to troche nietakt;>), ale czy byłoby rzeczywiście lepiej? Obecnie sędziowie popełniają dużo błędów, kosztujących drużyny wiele...
Oczywiście niemożliwe jest to, by komputery zastąpiły sędziów, ale nawet jeśli? Można zawsze pogdybać |
To, że sędziowe się czasem mylą to też część tego sportu. Czasami się przez to przegrywa, a czasami wygrywa (Tak jak np Barca z Chelsea...). Jak dla mnie, to głupota by była.
|
Cytuj:
Cytuj:
O jejku, a ja miałem koszulkę Del Piero, Beckhama, Owena i Raula - ale jakoś kibicuję Arsenalowi... Cytuj:
Parys, gdzie jesteś? Warna mu, w końcu masz zamiar porządku pilnować. |
Nie rozumiem to jako dziecko 7-8letnie nie mogę odczuwać sympatii do jakiegoś klubu? Do jakiegoś piłkarza?Bo ja od dziecka uwielbiam Real Madryt. Chociaż "pierwszą" moją ulubioną drużyną była Brazylia;).
|
Cytuj:
btw. Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum Tibia.pl. Powód: Wulgarne słowa ync ync. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja Realowi kibicuję od FIFY04 ;d. Na początku dlatego, że mieli tam ***** ;d. Ale potem nawet jak byli gorsi, od Barcy, czy Chelsea, nadal im kibicowałem :]
|
Aha czyli kibicujecie pewnej druzynie z powodu gry komputerowej bo byl tam dla przykladu figo fago ta??, fajnie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale jesteś ograniczony. Wenger miał do dyspozycji znacznie więcej nagrań, przedyskutowano tę sytuację z sędziami - no ale nie, przecież fintex wie lepiej. Arsenal udowodnił, że Eduardo jest niewinny - i tyle w tym temacie. |
rotfl. nie da się z tobą normalnie rozmawiać. z Kopernikiem trafne porównanie. naprawde, jestem pod wrażeniem twojej wiedzy. ciekawe jakimi nagraniami dysponował Wenger... pewnie kamerą w oku Eduardo. nie chce mi sie już nad tym rozwodzić...
|
Wystarczającymi, żeby udowodnić niewinność Eduardo. Zbierał bardzo dużo materiałów i cały czas się upiera, że Eduardo jest niewinny - UEFA przyznała mu rację. Czego ty jeszcze chcesz?
|
|
Cytuj:
jeżeli masz zamiar odpisać w stylu:"a co mnie to obchodzi? Wenger zebrał dużo materiałów, UEFA przyznała racje i jest spoko" to nawet się nie fatyguj. Bo NAWET gdyby jakiś tam kontakt był, to na 100% nie był to faul, a tym bardziej na rzut karny. Wenger myśle, ze dobrze o tym wie, ale ty żyjesz chyba w utopii. |
Cytuj:
@BTW U was też w większości sklepów, w pizzeriach i takich tam w 98' były niebieskie koguty z okazji MŚ? :D @Down Ja kibicuję swojej, bo ojciec mi odpowiadał na pytanie "Kto jest najlepszy?" zawsze tak samo, "Argentyna", to ja powiedziałem, że wolę Anglię i się spytałem kto jest tam najlepszy... I zostało :D Anglię wybrałem chyba przez Beckhama i Owena, albo dlatego, że miałem wyobrażenie całej WB jako takiej utopii... Znam gościa, dla którego ukochaną drużyną jest Legia przez grę, oraz takiego, który uwielbia Juventus, bo miał koszulkę Del Piero, oraz takiego, który także upodobał sobie właśnie Juve, bo dostał w zeszłym roku szkolnym na 6 grudnia (chyba data była inna, ale z powodu weekendu) szalik drużyny z Turynu. Dziś w szkole był w koszulce (nie meczówce) Starej Damy i z ich plecakiem (to od początku roku). Różne mogą być te historie, moim zdaniem nie ma w tym niczego złego. Kwestią tego, czy ktoś jest złym czy dobrym kibicem jest raczej przywiązanie. Wiesz o ile mniej postów, a szczególnie tych głupich pojawia się na np. MUFC.pl po odejściu Ronaldo? Na stronie ManchesterCity.pl atmosfera się poprawiła, ale i tak widać, że wciąż większość niepobanowanych to sezonowcy, którzy oleją ten klub po sezonie/dwóch. Ilość spamu na stronach o Realu jest porażająca... |
Cytuj:
|
a ja wam powiem tyle tylko k.... tyle. Znajdźcie różnicę i skończcie.
Kod:
Anglia: Kod:
Hiszpania: Kod:
Włochy: Kod:
Niemcy: Kod:
Francja: Kod:
Polska: |
A ja widziałem jak Hiszpanie kibicują Liverpoolowi:confused:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Zresztą... założe się, że Wenger gdyby trenował Barce to by znalazł tam kontakt bo nie przespaniu 4 nocy i szukaniu istotnych dowodów. Cytuj:
tym bardziej w polu karnym... Cytuj:
robisz się coraz bardziej żałosny. EOT. |
Co to za kolejny laik? Już Gieer~ bana ma, to teraz kolejny przyszedł "wielki fan arsenalu", który pewnie nigdy na meczu tego klubu nie był :D Rozbawiają mnie tacy kibice. Ale cóż, przynajmniej nie Chelsea jak to ostatnio jest modne u Was, nastolatków. :/
Popieram post Maggic'a o kibicach europejskich ;) Kto w tym roku wygra Ligę Mistrzów? Pewnie Milan, Juve, Barca, Real, Arsenal, Manchester, Chelsea, Manchester albo Bayern no ewentualnie Inter :/ <zieew> nudne to już :/ Mogłaby jakaś drużyna z 4tego koszyka niespodziankę zrobić :evul: Szkoda, że nie ma kolejny raz naszego przedstawiciela, ale cóż... BMW Sauber sprzedane ;/ |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Idźcie na priva się kłócić. Co do Ligi mistrzów moim faworytem jest... Inter. Wzmocnili się, mają świetnego trenera i piłkarzy, wyniki nie najgorsze (4:0 z Milanem). Potem napewno Real,Barca lub Chelesa.. Manchester odpada w grupie.
|
Inter może powalczyć, ale wątpię żeby wzmocnienia okazały się na tyle wystarczające, aby dojść chociażby do półfinału.
K.Jay |
Inter? 1/8 max, jak zwykle;]
|
Milan dziś z Maryslią, jeżeli nie wygrają tego meczu, to nie wiem co się stanie z Leonardo :p
|
Cytuj:
|
wg mnie to Chelsea w koncu wygra :p
|
Według mnie Juve dojdzie co najmniej do ćwierć finałów. Włoskie zespoły (oprócz Milanu) odświeżyły mocno kadry, więc włoski futbol może znów wrócić na wysoki poziom.
|
Cytuj:
|
A choćby Felipe Melo. Do tego odeszło kilku weteranów jak Nedved czy Mellberg.
|
A, fakt, zapomniałem o Felipe. Mellberg weteranem? No nie wiem...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:01. |
|