![]() |
|
@raven
Ukryty tekst:
|
@otakuma
Ukryty tekst:
|
@up
Ukryty tekst:
|
Ktoś polecał mi School Days... Zaczynam dopiero jutro, może nawet obejrzę całe, ale czytałem komentarze na necie i... Wydaje się to niebezpieczne. Nie umrę jak to obejrzę?
|
School Days... chyba najgenialniejsze anime jakie widziałem. Chciałbym móc tak powiedzieć, ale niestety jest całkowicie inaczej. Nie powinieneś umrzeć, ale jest szansa że stracisz głowę. Obejrzysz SD to pogadamy, lepiej oglądać bez wyrobionej opinii.
Nipah~! Frizz-kun |
@Naruto
Ukryty tekst:
@Bleach Ukryty tekst:
|
@up
Ukryty tekst:
|
@up
Chodziło mu o to, że Ukryty tekst:
@otakuma Ukryty tekst:
|
@School Days
Najlepsze anime EVER... ...NOT @Topic Ściągnąłem 2 serie Sayonara Zetsubou Sensei, po Bebopie obejrzę. |
Cytuj:
To jest anime które KAŻDY powinien obejrzeć, a dopiero później sugerować się opiniami, ponieważ zdania są bardzo podzielone na temat tego anime... ze zniecierpliwieniem czekam aż skończysz serie i skomentujesz ją :D |
@Keiooon 11
Powiem jedno - zazdroszczę Ritsu :<<< |
Do kasacji.
|
@Soul Eater
Ukryty tekst:
@To-Love Ru Ukryty tekst:
|
|
Ssam Bravo Girls, mam nadzieję, że warto :D bo 5,5 GB do wyssania ;< a lipny torrent znalazłem bo innego nie ma ;<
|
@Que
Dobreeee :C @Koszyk Bravo Girls jest nawet nawet ;) @Edit - Higashi no Eden 10 No no, tego się nie spodziewałem. Jednak fabularnie śmiem twierdzić, że jest to jedno z najlepszych anime. Ukryty tekst:
|
Eyeshield 21 ep. 333 (ostatni)
Ukryty tekst:
|
@Cowboy Bebop
Pomimo tego, że oglądanie szło mi strasznie powoli, muszę stwierdzić jedno - seria świetna. Fabuła ok, świetne postacie, ładna animacja i muzyka no i "Bang!" na zakończenie. Jak ktoś nie widział to naprawdę warto. |
Co się dzieje, przez cały dzień ledwie 1 post? 0o
Jeszcze M&A zejdzie na drugą stronę działu. Właśnie obejrzałem najnowszy odcinek anime Naruto i bardziej mnie zniechęcił niż fillery. Jak tak chcą przeciągać akcję, bezsensownymi, nic nie wnoszącymi wspomnieniami i dialogami, to ja zostanę przy mandze. Ktoś oglądał anime Tayutama? |
hmmm dusza tematu została zapieczętowana w innym wymiarze i nie może wrócić do martwego ciała a elitarni magowie tematu są zbyt leniwi coś z tym zrobić : p
@up Bleach - rox naruto - suxxxxxxxxx jako seria |
@up
Dziwie się Tobie, ja uważam dokładnie na odwrót. No ale cóż, jeden lubi gajowego, drugi córki jego : D |
No więc zgadzam się co do naruto... strasznie przeciągnięty odc... ;x
Dalej ściągam Bravo Girls bo wczoraj nie zostawiłem kompa na noc i mam dopiero 50% -.- |
@Arcan
Wiem, wiem. Ty pewnie wolisz córki gajowego. Ale ty dziwny jesteś... każdy normalny wolałby gajowego. @Rayza Baaakaa! Wreszcie wróciłeś... nie miałem kogo na gg męczyć -.- Naruto nie było ostatnio takie słabe. Ukryty tekst:
Nipah~! Frizz-kun |
Imo co do tasiemców:
D.Gray-Man manga: 7/10 bo są extra fragmenty których nie da sie uchwycić w anime , bardziej straszny wygląd Akum,ale znudziło na 70ch :p. anime: fillery/nie oglądałem -/10 Bleach manga: 7/10 bo są ciekawe i zabawne rozdziały 'zero' : p Ichigo pozornie gra głw. skrzypce,nawet złe postacie mogą grac głw. skrzypce i dostawać power-upy ^^.anime: 5/10 muzyka jest wspaniała ^^ pierwsze epy też ,fillery dobijają ale postacie projektuje seiyuu Kon'a czyli autor mangi. Naruto manga: 6/10 imo manga jest o niebo lepsze bo tu są perspektywy dające klimat świetnie wycieniowanym/wy tuszowanym postaciom. anime: 4/10 fillery dobijają,pomysł op. i endów ma podprogowy przekaz ze zawsze będzie dobrze a jak nie to ludzie ci pomogą etc lub okropne lanie wody [BANCHIKOI ending np.] kreska tez nie zachwyca,ale ma to coś co ciągnie :p One Piece Katekayo Hitman Reborn Soul Eater |
Cytuj:
@Corgaru To chodziło o animu a nie o mangę ;) |
Anime,Koszyk nie czyta raczej mang
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@up Co do Naruto, to wiele nie straciłeś, lepiej wykorzystaj te 25 minut na inne anime. Czytam zarówno Bleach jak i Naruto, ale w wybielaczu mi czegoś brakuje. Podobno jakiś kanał będzie puszczał spolszczonego Shippuudena, a myślałem, że chociaż Shippa zostawią w spokoju. Ta informacja była dość dawno, możliwe nawet , że już leci. Tak szczerze, widział ktoś dobre anime z dubbingiem? Ja raczej nie. |
@Arcan
Każde jest dobre o ile nie masz skali porównawczej ;P, jeśli wcześniej nie widziałeś z oryginalnym dubbingiem. |
W pierwszej serii Naruciaka nikt chyba nie mógł znieść przełożenia "Dattebayo" na "Kumalski" i spolszczenia nazw jutsu. Tego oglądać by się nie dało, nawet bez skali porównawczej.
Pewnie inne anime by z polskim dubbingiem wypadły lepiej, ale co oryginał to oryginał ;) . Eng dubbing też mi przeszkadza, jednak przyzwyczaiłem się do j.jap. w anime. |
+100% cenzury na krew i bijatyki..
|
... co jest poprostu żenujące, z uwagi na fakt, że jakby nie było, Naruto jest serią głównie o walce.
|
Ale dystrybutora i tak to nie obchodzi, bo prawie nic przez to nie traci :-).
Poza tym zacząłem oglądac Darker Than Black i póki co jestem zadowolony. |
Skończyłem School Days! Mój komentarz (Może zawierac spojlery):
Ukryty tekst:
Ale gdybym ja miał wybierać, to chciałbym Setsunę. Aż dziwne, ale ta mała jest pociągajaca, zwłaszcza, ze jest ode mnie starsza... |
Ciulu, umieszczaj spoilery w [hide] !
A co do naruto, juz nawet Negima jest krwawsze! Jest to jeden z powodow dla ktorych Wybielacz jest lepszy imho. |
@Forever
Daj w hide... O, Que mnie uprzedził. @Minna Nie, nie będę po raz setny wytykał błędów School Days. Każdy trzeźwo myślący człowiek sam do tego prędzej czy później dojdzie, a gópich uparciuchów się i tak nie przekona. /care |
Walki w Bleach'u są trochę zbyt proste - shikai, bankai, bum - koniec walki.
W Naruto głównie liczy się strategia Ukryty tekst:
@Grocix Powiesz chociaż, czy zgadzasz się z opisem School Days na Tanuki? |
@Forever
Czyli jak, oceniasz na + czy na - ? ;> |
Na Plus, doskonałe anime.
|
@Arcan
Recenzje na Tanuki to śmiech na sali, nie spotkałem się z taką, żeby się zgodzić. Tamtejsi "recenzenci" albo serii, które recenzują nie rozumieją, albo nawet nie próbują rozumieć, a mimo to uważają się za guru. Przykre... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:28. |
|