![]() |
|
mialem troche kasy z dawnego hara a kamieni bym nie sellal tylko bym zbieral na skilowanie
|
@Up
Roty przy Venore naprawde jak nie ma ludzi to mozesz szybko podexpic |
jak masz kase to lecisz na fibule albo na kopalnie obok kazo
|
Cytuj:
*robuś No ok, to niech idzie expić na goblinki, pozbiera z nich kamyczki i już problem rozwiązany. Czepiasz się szczegółów :( |
@Voniuś
nie kazdy ma kase/czas na takie skille :< |
masz racje :p
|
36 ED
Blue Robe Blue Legs RH Boh Demon Shield |
No więc kupiłem crown helmeta (miałem steel), scarfa i plate legi od brata dostałem, byłem na mount sternum i faktycznie fajnie. Tylko Smith może nieźle przywalić (mi za 90 wtedy, bez nowego eq) ale łatwo go zluruje. Dzięki.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
ok ;p Jeszcze guardian shielda kupiłem. Poszłem głębiej i ropnąłem sobie smitha, a tu noob wyskoczył 21 druta i go ubił smith xd Hity po 100, 90 mu walił, wziąłem loota i poszedłem expić dalej. Gorzej, że za jakiś czas typ wrócił, zobaczył mnie i wylogował się, więc szybko spieprzyłem bo przestraszyłem się że może chce wejść na main chara i mnie ubić ;p
|
lvl 20 Elder Druid
Plate legs+ Guardian Shield +necrotic rpd+leather Boots+Crown helmet 8 bp ihów 2 bp lmm i 15k |
168Ek 96 /93 Dh, Mpa, Gl, Boh, Softy, Ava, Emerald Sword, MMS ciekaw jestem co mi polecicie xD
i jeszcze 110 rp :P tez ciekaw jestem co poradzicie shashasha :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
RP: Szczerze? To samo co u EK ;] Cytuj:
|
Gdzie moge szybko poexpic? Mam 22lvl palladyna, moje skille to 57/41 (wiem, ze slabe, jezeli to pomoze, moge poskillowac). EQ to:
Dark Helmet, Blue robe, Plate legs, Dwarven shield (moge kupic beholder albo dragon) spears albo bow+arrows/crossbow+bolty Owszem, mam pacca. Tylko prosze, nie piszcie o rotwormach, expie na nich od 8 levela, bokiem mi wychodza. Tomby takze odpadaja, za duzo ludzi i botterow =/ |
Może cyce? I undeady trochę niżej? (mowa o mount sternum). Tak z 60 dista nabij i git będzie.
|
Jeszcze tylko jedno pytanie, mount sternum znajduje sie na terenie dla PACC?
Jezeli nie, zapewne siedzi tam ze sto osob facc =/ |
Owszem, facc. Ale expie tam i nie siedzą. A o tej godzinie na 90% będą pustki. Idź już teraz, chodź weź trochę potów.
|
lvl 20 Elder Druid
Plate legs+ Guardian Shield +necrotic rpd+leather Boots+Crown helmet 8 bp ihów 2 bp lmm i 15k Chodzi ci o cyce na Cylopolis? |
zalezy na jakim servie grasz na celescie jest malo bo reszta siedzi na poh
|
Cytuj:
|
Na cylopolosi nie dam rady =/
Ale mount sterum spojonie czyszcze górę i pdo thais. Sa jeszcze jakieś podobne potwory na Pacc albo cyce z małym respem?? |
66 Pall na facc xd.. 81 dist... 16 mlvl... jeszcze pare dni i bedzie pacc ale co teraz? ^^ Dragon Lair oblęzone przez ludzi... 10+ wiec nie ma co expa szukac podobnie poh gdzie MS wybija wszystko co sie rusza -.^
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
na fibuli d lair nie poradzi sobie chlopak ;ss polecam hellgate+draconia, zajefajnie tam jest;] |
Mam 32lvl jestem palkiem skille: 68/52 dam rade na dwarfach guardach expić?
|
Cytuj:
|
26 knight
70/70 4mlvl Knight armor, Plate legs, Leather boots, Crusader helmet, Crown shield, Platinum amulet Pacc (zostało 19 dni) Świat PvP 1. Gdzie będę miał najwiecej expa/h? (chcę szybko wbić jakiś przyzwoity lvl) 2. Gdzie mogę szybko zarobić? |
Cytuj:
2. Larvy, Barby, Dworce. Darashia mino tower |
na czym mam expic pallem 18lvl skille 55/41 equ b robe k legi crown helmet dragonka obecnie skiluje do 60/45 ?? mam na waste 18k
|
jedziesz na soldach+ poj. gurdach do 25 lvl, a pozniej jazda na maxa na guardy ; )
|
thx ale oplaca mi sie skilowac do 60/45 czy nie
|
opłąca się ;)
|
Oplaca sie lvl 20 druidem +10 bp ih na guardach? bo Cyce zajete na Mt Sterum i pod Thais, myslalem jeszcze o scarabach
Bylem na cylopolis ale tam wszystko zrulowane stoi pod schodami Mino mag,5 cycow ,3 guardy i inne dziadostwa |
Cytuj:
|
Za kilka dni kończy mi się pacc i mam kilka pytań:
1.Czy dam radę huncić na deep fibuli solo ,żeby był maly +(proszę mi niepisać żebym wziął ed to będzie + Chodzi mi o hunt solo) 2.Gdzie na Faccu moge zarobić dużo kasy?? Moja postać to: 80lvl skile 81/79 knight Eq:Demon helmet, Mms,Dsm,K Legi,Justice Seeker,Bohy i Softy. |
posłuchaj
Radze ci isc do tchais. wpodziemiach zarobisz duzo kasy a i bedziesz muk expic na tych deep fibui.
|
Cytuj:
|
Tibiot - chyba nie chodzi ci o roty i orki?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:50. |
|