![]() |
|
Jaki młodziak (!) z Afryki został sprowadzony do Arsenalu w ostatnich latach ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
UP: Trzeba być dobrej myśli :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
BTW. Widać, że Cię tempili za Węgry, że tak ich wszystkich bronisz :/ @Down Nie wmówisz mi, że murzyni to prawdziwi Europejczycy :D <- Musiałem to pisać po raz drugi? |
Cytuj:
Chodziło o Afrykańczyków, pokemonie :/ X( Cytuj:
|
Cytuj:
W tym roku Arsenal wszystkich zmiażdży :D Cytuj:
|
Cytuj:
@Down Henry to nie murzyn? BTW. Rasiści, co wy od nich wszystkich chcecie? |
A poza tym, Walcott nie jest murzynem.
|
No i łatwa wygrana Barcy. Messi najlepszy na boisku...
Roma przegrała z Cluj :| I mi kupon zniszczyła -.- |
a Manchesterowi życzę miłego na Stamford w weekend ; ]]
|
Cluj wymiatają! ^^"
Bardzo ładne bramki Chelsea na 3:0 (Asysta bodaj Lamparda), oraz Szachtara na 1:0 (Rzut wolny z pokaźnej odległości). Ogólnie to jestem miło zaskoczony Clujem oraz właśnie Szachtarem (Nie ma to jak oglądać skróty w TVP mając pobudkę do szkoły o 04:40). Tak jak Maggic wspomniał- poprzeczka w niedzielnym meczu będzie ustawiona oj wysoko. |
Cytuj:
|
Gol Gerrarda to byl MAJSTERSZTYK!
Dzis Real 0-3 Borysow, niestety :) Niesamowite, ceny biletow na mecz z Czechami: 30, 60, 90, 120, 150 i 200 złotych. Na Slowenie kosztowaly: 50, 150, 250, 300 w kulki se leca... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Skąd ja to znam :D Usnąłem w trakcie oglądania i nie widzialem bramek Szachtara i Gerrarda :/ @domin3x: Mi też spaliła ;P Może dziś będzie lepiej. Puściłem m.in. na MU-Villareal x2, dobry kursik jest a MU nie gra nic ostatnio. Czelzi za Scolariego gra dużo piękniej niż z Murinho i nie zdziwiłbym się gdyby więcej osiągneli ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
Faktycznie mają spory problem z formą i dlatego mecz z Villareal może się zakończyc dośc ciekawie :"P |
Cytuj:
UP: Tym bardziej, że nie mają Carricka który jako jedyny coś grał na początku sezonu no i nie ma CR7. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:31. |
|