![]() |
|
Cytuj:
gracie gdzies indziej? |
Cytuj:
Wasz szczerze, emerytowany Shane ~ |
ładnie fragi chłopaki xDD wiecie czemu niema mnie z wami na akcjach... to efekt powrotu do domu po zlocie xDD niemam kompa ale wspieram was duchowo ps. viking kup mi paca
|
Cytuj:
pozdrow Magde:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Hmm smiem twierdzic ze nawet nei sprzedales chara tylko szarujesz z kims :) |
Cytuj:
dzięki że mi o tym powiedziałeś |
http://pl.youtube.com/watch?v=QfZIto...eature=related
Coś na rozluźnienie atmosfery ;). Tylko trzeba pogłośnic bo nic nin nie słychac. Loffciam... |
Cytuj:
|
Cytuj:
ale to Ty go ujebales jako 1, jak byl jeszcze z DD kto kupil gruharda o.o zal pandoria /zal |
Cytuj:
zal chlopie bartek mi sie zawsze z toba dobrze gadalo :) powiedz dlaczego nie pandoria serwer jak kazdy inny no moze nie slychac tu komend wydawanych po niemiecku do polakow i niektorzy zle by sie tu czuli:) karole odkryles ameryke gz:) |
lubie servery gdzie mozna sie wybic
nie chwale iridii, ale wiesz... nie jest najgorsza. patrząc na takie servy jak saphira itd, mogę ztwierdzic ze nie wybralem az tak źle :) obiecales mi cos na forum tibia.com czekam pozdrawiam, /Bartek |
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Mar 16 2008, 09:24:49 CET Killed at Level 130 by Doja'Dus
and by Gimpes Last login: Mar 16 2008, 16:06:47 CET << Eeej co mu sie stalo ? dlaczego nie loguje od tygodnia ? ;/ Chyba sie chlopak zalamal,Je**ne Bongosy pekujom -.- X(X( :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup: |
Wypad Dama waleczna sraka- z tad nikt cie nie lubi........
|
Ryj kurwo opluta ;]
|
Cytuj:
|
Hail torca:
Iron Ryor Mar 24 2008, 15:30:28 CET Killed at Level 82 by Irox Shell and by Haksi :<:<:< |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:53. |
|