![]() |
|
Też tak myslałem, ale zmienilem zdanie :P:P
|
Cytuj:
|
Btw, ktoś z HM cały czas sobie botuje noob chara na ukrytych larvach :)
You see Frostiberico (Level 35). He is an elder druid. |
Nie wiem jak wy ale moim zdaniem to Carlos sie wypłacił dlatego żeby mógł sobie normalnie pograć w spokoju! Largo pewnie juz nie gra albo ma przerwe i expią i sie bawią .. Bo po co cały team ma nie grać jak nie gra 1 osoba? :P Jak już sie zaczeli spłacać to spłacają sie dalej... Nie daje więcej niż 2 miesiące na powstanie nowej wojny! :]
|
Ty sie o mnie duzo na rl nasluchales? ;> to kto Ty jestes?xd
|
Mial maly peyment to sie wyplacil ;) Wojna sie skonczyla wiec nikomu nic nie zrobil , nikogo nie zdradzil i wszystko jest okej. Nie chcial stracic chara to sie wyplacil.Gdybym nie mial trzeciego co do wielkosci peymentu (650k XD) pewnie tez bym sie wyplacil skoro wojna sie skonczyla;) Naturalna kolej rzeczy ^^ Naturalne bedzie tez to ,ze nie dlugo HM sie rozpadnie i powstanie kilka innych silnych gildi ktore pewnie w przyszlosci beda walczyc miedzy soba :D
Ja podobno jak Lavio juz raczej koncze kariere na tym forum bo juz nic ciekawego tu nie bedzie raczej:) Adios |
@Carlos
Rl.. Victerona ;o @Kafar HEaheHAHE 650k XD Gdybym był na miejscu Carlosa też bym sie wypłacił ile on tam miał płacić 100k? 300k? ;) |
A Vic to i tak cipa bo wyjebał Gebharda !
|
You see Ashe Furiosa (Level 28). She is a sorcerer. She is Masiero of the Masieros Of Morgana (Ashe Stile).
Następny botujący mag Hakuny. Ładny pk team będzie :) |
Chuj im w dupe, niech se robia chary. jebac morgane
|
Cytuj:
|
Popieram ;))
|
haha śmieszni jesteście jebać morgane bo wjebaliście wojne???? :D haha;)
|
Hmm, może to lekki offtop, ale jak to jest na Morganie z PoI service? Słyszałem, że nie ma wogóle ;o
|
Niedługo będzie service Rogstaha i Sliccerego.
|
Wstep 300k i opierdolenie palki russelowi
|
Dokładnie :)
|
Ciekawy jestem czy ludzie ktorzy kiedys zaplacili za POI beda mogli teraz isc bez placenia :)
|
Raczej nie, bo ta kasa juz poszla na blessy dla etera
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:29. |
|