![]() |
|
Aż się dziwię, że nie dostałem słitaśnych komentarzy, odnośnie mojej słitaśnej foci:(. Tylu userów, mnie tutaj nienawidzi, a nikt nie wrzucił mi na wygląd...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Całkiem ładny chłopiec. Jak golisz plecy to możesz zadzwonić. |
Niestety, ale zgubiłem gdzieś komórkę po pijaku, więc zostaje Ventrilo:o.
|
@Xr3: masz jakieś niewyraźne ręce, łyknij coś. Polecam kurację białkową. Gg 2442242 :>
|
@UP:
Uh, ah. Kuracja białkowa, jak nie będzie ćwiczył to i tak mu nic nie da. -.- A on chyba raczej nie jest typem, który ćwiczyć lubi... Zupełnie z resztą jak ja ; ] @Kaju: Fota - tak trzymać. ; ] |
Cytuj:
|
Nie znasz sie, zeby byc kolesiem git na tym forum trzeba byc nerdem i miec biceps ponizej 25 cm. Inaczej cie nikt nie bedzie lubil. : /
|
Cytuj:
|
Ja nie wiem ile mam, ale jestem szczupły i mimo iż pewne prace fizyczne wykonuję (strzelanie z łuku, machanie żelastwem itp) to jakoś nie "rosnę" w tę stronę... ; ) Po za tym dietę mam bardzo wysoko kaloryczną - ten typ tak ma i już, ale jakoś źle mi z tym nie jest. ; ]
@Fotecki: Dodawajcie fotecki, bo nie ma co komciować i warny polecą. ; < |
Niektórzy (W tym ja) mają tak że jedzą omfg dużo (nie chodzi mi o fooda z MC Donald) a są ostro szczupli. Ja mam 172? cm i ważę 47 kg. Bica nie wiem ile mam ale z 30 cm by było.
PS. Któryśtam z was goli suty. LoL |
Cytuj:
@Glamri: nie chodzi mi o proszki na mięśnie, tylko na nieco inne biało. Stąd łykanie. Go figure ; P @Zalgadis: dobre trunki pijasz. Jaki rocznik? ; ) |
Ja jestem jedną z najbardziej łakomych osób jakie znam, a przy wzroście 176cm mam tylko 60kg. Dobry metabolizm jest... dobry.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hyhy! Comandos! ^^ Ależ tego shitu dawno nie piłem... xD
|
Cytuj:
@Zalgadis: Dasz trochę? |
Cytuj:
|
@Ryba
Ja sobie twój biceps, jako tapetę ustawiłem. @Zelgadis Ale ciągniesz : P |
Chętnie wypiłbym z wami wszystkimi komandosów parę, no ale odległość mi na to nie pozwala.
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:06. |
|