Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

Cyrillus 20-03-2007 18:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khazul (Post 1325473)
Ponoć nawet po roku koleś może wycofać kasę jak Ci pacc kupował, więc najlepiej samemu kupować :/

to by bylo bez sensu ; p kupuje pacca po dwoch miechach poklocilem sie z typem a on mi bana funduje... ale o ile mi sie zdaje to na wycofanie masz tylko kilka dni... z moich zrodel...

Milten 20-03-2007 19:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Novacainee (Post 1325490)
@Milten

Po co zabijać solo... Guild war to praca całej gildi nie pojedyńczej osoby widać, że jesteś newbie w guild war

PozdroB)

Wiem że to jest praca całej gildii, ale nie chcę mi się po raz kolejny tłumaczyć o co mi chodzi... a i sry że nie jestem w pvp taki dobry jak Ty i Twój 64rp :(

Atahun 20-03-2007 19:21

Tak to jest jak sie chce oszczedzic 10zl na paccuB)

Widzialem_Bota_Cien 20-03-2007 19:38

no jakis hak na vision jest i GZ
jak dla mnie james ma twarda psychikę bo ja za "rumuna" dawno bym użył cofnięcia paccy <jaki ja zły> :P

Elisabett 20-03-2007 19:56

Z tego co mi wiadomo Pacca można wycofać do dwóch tygodni.

MarS 20-03-2007 19:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Widzialem_Bota_Cien (Post 1325624)
jak dla mnie james ma twarda psychikę bo ja za "rumuna" dawno bym użył cofnięcia paccy <jaki ja zły> :P

zadna twarda psyhika :) do "rumuna" widocznie sie juz na rl przyzwyczail :D

a tak btw.

nie widze komentarzy w stylu

"Burn byl pingowany" co sie stao ? oO

Rodri 20-03-2007 20:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Milten (Post 1325425)
20:55 Qel [104]: bez bota tyram
20:55 Qel [104]: xD

Hmmhmmmm?
Czyli normalnie "tyrasz" na bocie? : >

Co do tego dawno mówiłem że jadą na bocie ale wszyscy z Vision mówili że to nie prawda, i jeszcze banda noobow naskoczyła na mnie że jak mogę obrażać pvp Vision

Co do deda Burn Abl to mówicie że padł bo Taifun z ue a dlaczego miał nie bić z ue? a po drugie Taifun zabił go solo nie tak jak Vision Czipsa czy każdego innego

Jeszcze jedno kiedyś ktoś z Vision powiedział: skoro Duskiness ma świetnie zgranie to czemu jak ktoś z nich pada to zaraz nie ma ekipy bo przecież wtedy oni(Vision) mają 15min pz, jak widać wy też tego zgrania nie macie skoro nie było ekipy na Taifunie, aa pewnie nikogo online nie było =)

Co do pierwszego akapitu: Nie mamy bota :P

Co do drugiego akapitu: Mogl bic z czego chcial nic do tego nie mam, ale podawanie zabicia czipsu to zly przyklad bo Taifun vs Burn = 280 ms vs 105 rp a Czipsu jest szybszy od calego Vision i tylko dzieki paralizom Qel padl :)

Co do trzeciego akapitu: Szczerze nie moge Ci odpowiedziec, bo nie bylo mnie na vent juz :evul:

Smerfu 20-03-2007 20:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yiubhurden (Post 1324680)
Ja nie kupowalem chara na allegro ;] Poprostu nudzilo mi sie to go wyciagnolem w góre;]. Ale my możemy expic a ty nie o to chodzi mlonie ;]Wyjdz to sie przekonasz tylko o to mi chodzi ;).

To znaczy ze ja expic nie moge?

19:06 You advanced from Level 94 to Level 95.

No to masz, moj najcik z Dusk sobie spokojnie expi w srodku dnia gdy od was 14 osob online i strasznie sie boje:< Nic ze ledwo wszedlem do dusk i wbilem nim juz ~4lvle od tego czasu a za bardzo nie mam kiedy grac, zapewne majac 3 ownerkow jak np Imargam wbil bym juz 10lvli i co mi zrobisz? moze mnie solniesz tym swoim palkiem.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bielskoyeye (Post 1325389)
Za 3 dni koniec Vision 70% otrzyma bana za invalid payment. Kazdy kto kiedys kupil pacc od James Carosa niech uwaza bo prawdopodobnie wy tez dostaniecie bana.

Mozna wycofac wszystkie pacci do 12 miesiecy ale wiaze sie to z kosztami wiec wkrotce bedzie ciekawsza niespodzianka dla panow z Vision :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Widzialem_Bota_Cien (Post 1325624)

jeszcze nie jest ze mna tak zle zeby sie przejmowac tekstami jakiegos szczeniaka z blokowiska. Moze kiedys zarobia jakas kase i sobie ufunduja wakacje/solarium to tez nabiora rumiencow xD. A to jak na mnie mowia generalnie mi wisi, takimi tekstami na publicznym forum i tak tylko z siebie robia kretynow wiec co najwyzej jest mi ich zal ale nie wymagam od nich za duzo, jeszcze niedawno wysylalem co poniektorym kase na kino bo cos kiepsko z ich funduszami wiec proponuje sie zajac rl bo siedzac po 12h przed kompem ta gra skutecznie was oglupia.

Elisabett 20-03-2007 20:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smerfu (Post 1325702)
(...)Mozna wycofac wszystkie pacci do 12 miesiecy ale wiaze sie to z kosztami wiec wkrotce bedzie ciekawsza niespodzianka dla panow z Vision :)(...)

A więc mój bład, zwracam honor.

Widzialem_Bota_Cien 20-03-2007 20:37

a on tak racja... james, dzieci neo nie ma co sie denerwować o anonimowych obszczekiwaczy z bloku

powiem tak "make IM big KUKU"

Lord Terus 20-03-2007 20:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smerfu (Post 1325702)
Mozna wycofac wszystkie pacci do 12 miesiecy ale wiaze sie to z kosztami wiec wkrotce bedzie ciekawsza niespodzianka dla panow z Vision :)

"4. Right of Withdrawal
Payments may be revoked within 14 days after receipt unless the corresponding Premium Account has already been used. The revocation must be announced via email to "[email protected]". Revoked payments will be refunded to the payer. Any costs resulting from refunding the payment must be borne by the payer."

Extended Tibia Service Agreement punkt 4.

Po polsku:
"Płatności mogą zostać unieważnione w przeciągu 14 dni po otrzymaniu ich, Chyba że premium account jest już używany. Unieważnienie musi zostać zgłoszone mailowo: [email protected].
Unieważnione płatności zostaną zwrócone płatnikowi. Jakikolwiek koszt zwrotu pieniędzy zostanie pokryty przez płacącego "

Czyli osoba która zakupiła pacc ma prawo zwrotu pieniędzy do 14 dni od otrzymania przez cipsoft wpłaty.

@down
Wątpie żeby nie wykupili sobie po takim czymś nowych pacców :)

Smerfu 20-03-2007 20:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Terus (Post 1325791)
"4. Right of Withdrawal
Payments may be revoked within 14 days after receipt unless the corresponding Premium Account has already been used. The revocation must be announced via email to "[email protected]". Revoked payments will be refunded to the payer. Any costs resulting from refunding the payment must be borne by the payer."

Extended Tibia Service Agreement punkt 4.

Nie mowie o takim wycofaniuB) mozna zglosic kradziez karty/nie kontrolowane zakupy przez internet ktore rowniez zostana wycofanie, szczegol tkwi w tym ze wtedy zostana wycofane wszystkie tranzakcje a paccow zalozylem sporo w tym dla znajomych dlatego przygotowana jest ciekawsza niespodzianka

Mazurxx 20-03-2007 20:52

Burn zostal zpingowany, mial lagi , kicki co minute , mama wylaczyla mu kompa ,
zaspamili go itp. itd. etc.

A tak na serio to wreszcie dusk odwazyli sie na jakas akcje która nie tylko zakonczyla sie efektownie ale także efektywnie : )
I chociaż jestem za Vision to i tak Gz fraga : ) gl&hf

Direne 20-03-2007 21:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mazurxx (Post 1325809)
Burn zostal zpingowany, mial lagi , kicki co minute , mama wylaczyla mu kompa ,
zaspamili go itp. itd. etc.

A tak na serio to wreszcie dusk odwazyli sie na jakas akcje która nie tylko zakonczyla sie efektownie ale także efektywnie : )
I chociaż jestem za Vision to i tak Gz fraga : ) gl&hf

Yyyyyy Wyjdz -.-'

Mazurxx 20-03-2007 21:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Direne (Post 1325891)
Yyyyyy Wyjdz -.-'

or? rofl'n'lol

Pall_Mall 20-03-2007 21:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smerfu (Post 1325808)
Nie mowie o takim wycofaniuB) mozna zglosic kradziez karty/nie kontrolowane zakupy przez internet ktore rowniez zostana wycofanie, szczegol tkwi w tym ze wtedy zostana wycofane wszystkie tranzakcje a paccow zalozylem sporo w tym dla znajomych dlatego przygotowana jest ciekawsza niespodzianka

No jak narazie duzo gadania a efektow nie widac tak wiec czekamy na twoje niespodzianki jak beda jakies oczywiscie

bielskoyeye 20-03-2007 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smerfu (Post 1325808)

Zamknij jape rumunie , dla takich jak ty zero respektu na rl jestes smieciem na tibi jestes smieciem faktycznie jest tak ze ty i bartek pasujecie do siebie , tylko moje pytanie brzmi ... KTO W TYM ZWIAZKU ROBI ZA KOBIETE??

Cyrillus 20-03-2007 21:56

@smerfu

nie wyjdzie Ci to... ;] bo 1. musisz zglosic kradziez ; ] 2. zostana cofniete(zablokowane) wszystkie transkajce od momentu zgłoszenia kradziezy i wtedy jest invalid payment ;] jak by bylo tak jak mowisz to by byly ladne przekrety ;] wiec vision moze spac spokojnie ^^ chyba ;p

np kupuje super wypas kompa na allegro potem zglaszam kradziez karty a kompika mam ...

Elisabett 20-03-2007 22:05

Nie wiem czy już to tutaj było ale zapraszam do udziału w Loterii do wygrania Demon Helmet.
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1584424

sallceson 20-03-2007 22:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez smerfu
Mozna wycofac wszystkie pacci do 12 miesiecy ale wiaze sie to z kosztami wiec wkrotce bedzie ciekawsza niespodzianka dla panow z Vision

czy moglbys podac na jakiej podstawie to stwierdzasz?
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez smerfu
Nie mowie o takim wycofaniu mozna zglosic kradziez karty/nie kontrolowane zakupy przez internet ktore rowniez zostana wycofanie, szczegol tkwi w tym ze wtedy zostana wycofane wszystkie tranzakcje a paccow zalozylem sporo w tym dla znajomych dlatego przygotowana jest ciekawsza niespodzianka

czyli zglosisz 'kradziez' karty kilka miesiecy/tygodni po 'kradziezy' i co od razy wszystko zostanei wycofane? lacznei z innymi zakupami internetowymi? a tak wogole... warto? poswiecac tyle dla Tibii ktora jest TYLKO gra i to w dodatku MARNOTRAWSTWEM czasu - tak sobie spojrzalem na pskonejott.com i zauwazylem ze byles online ~2400 godzin od marca '06 do marca '07 co oznacza ze spedziles 100/365 dni z ostatneigo roku nad Tibia! (srednio ~6.5 h dziennie)
warto? jakby malo bylo straconego czasu to teraz jeszcze wycofywanie paccow

to samo tyczy sie innych osob ktor spedzaja tyle czasu nad tibia.. zastanowcie sie
WARTO?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:14.