Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Maggic 17-09-2008 21:52

mam nadzieje że nie uraże zadnego sympatyka MU, no ala widać jak Manchester jest uzalezniony od Ronaldo. Stwierdzam to po pierwszej połowie, zaraz CR7 wejdzie pewnie wbije bramę, ale taki klub jak MU powinien sobie poradzić i bez Ronaldo

hoomik 17-09-2008 22:55

Steaua - Bayern 0:1
Z jednej strony wygrana Bayernu powinna byc duzo wyzsza, ale dzien konia mial bramkarz Bukaresztu i wybronil chyba ze 3 setki. Zdecydowanie najlepszy gracz Steauy, zaraz po nim Dayro Moreno, ktorego gola w drugiej polowie bylem pewien (na szczescie didn't happend).
Z drugiej zas strony Steaua miala 2 slupki po zalosnych interwencjach Rensinga + jeden nieuznany gol (co prawda imo nieuznany slusznie, ale mimo wszystko). Klose kompletnie niewidoczny (zmieniony po przerwie na tylko odrobine bardziej aktywnego Podolskiego), Toni za sytuacje, ktora zmarnowal ok. 50 minuty powinien za kare grzac lawe, van Bommel jak zwykle mnie tylko w*****al. Tak naprawde to z tego co widzialem, to chcialo sie tylko Ottlowi i Schweinsteigerowi. No i Toniemu, ale on to jak zwykle - checi ma dobre, ale wykonanie drewniane. Ale coz, wazne ze sa 3 pkty przywiezione z Bukaresztu.

A wlasnie. Kiedy kibole krzyczeli "Bucharest, Bucharest", to przez chwile bylem pewny ze slysze "WKS, WKS!" ;]]]]

Yossarian 18-09-2008 00:47

Fakt jedna z tych nożnych? interwencji Rensinga po której piłka zaliczyła słupek była pierwszej klasy. I widok strachu w jego oczach po tym jak piłka odbiła się od bramki - bezcenny.

A tak poza tym ze środowych meczy na uwagę zasługuje: brameczka Alexa Del Piero z wolnego, skuteczna pogoń Lyonu (Benzema) i męczarnie Arsenalu z Dynamem ( czy był faul Bacariego S.?, a jak nawet nie było to Fabregas, Adebayor czy Van Persie powinni roznieść Ukraińców).

domin3x 18-09-2008 01:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yossarian (Post 2271200)
Fakt jedna z tych nożnych? interwencji Rensinga po której piłka zaliczyła słupek była pierwszej klasy. I widok strachu w jego oczach po tym jak piłka odbiła się od bramki - bezcenny.

A tak poza tym ze środowych meczy na uwagę zasługuje: brameczka Alexa Del Piero z wolnego, skuteczna pogoń Lyonu (Benzema) i męczarnie Arsenalu z Dynamem ( czy był faul Bacariego S.?, a jak nawet nie było to Fabregas, Adebayor czy Van Persie powinni roznieść Ukraińców).

No, gdyby po tej 'interwencji' piłka była w siatce, to była by to chyba pierwsza tego typu bramka, którą widziałem ; d

Gol Benzemy - miooodzio, Del Piero też ładnie strzelił, ale wczorajszy wolny, w spotkaniu Basel - Szachtar, był lepszy xP

Yossarian 18-09-2008 01:28

Ciężko się nie zgodzić, bramka Fernandinho - stadiony świata.
Chociaż mi osobiście bardziej podobał sie uderzenie Gerrarda z meczu w Marsylii.

Yoh Asakura 18-09-2008 14:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yossarian (Post 2271200)
męczarnie Arsenalu z Dynamem ( czy był faul Bacariego S.?

Nie, nie było. Sagna był ciągnięty przez zawodnika Dynamo za koszulkę i musiał się obalić.
Cytuj:

a jak nawet nie było to Fabregas, Adebayor czy Van Persie powinni roznieść Ukraińców).
Gdyby Wenger nie pierniczył przed meczem, że jedzie po remis, to pewnie by roznieśli.

Yossarian 18-09-2008 15:28

Wykorzystując takie sytuacje - strzały Fabregasa czy akcja Adebayora to nawet "remisowe" nastawienie Wengera powinno spokojnie nie sprawdzić się. A tak to potknięcie na starcie. Awansować z grupy pewnie awansują, do mocnych ona nie należy,chociaż z takim podejściem i tak zapewne zakończą swoją przygodę max ćwierćfinale.

Yoh Asakura 18-09-2008 16:07

Jak na ćwierćfinale, przecież zwycięzca LM nigdy nie kończy na ćwierćfinale, jakieś głupoty gadasz. Przeco mówiłem, że Arsenal rozwali wszystkich.

Yossarian 18-09-2008 16:22

Skąd możesz wiedzieć kiedy kończy się Liga Mistrzów, jak Arsenal maksymalnie dochodzi do 1/4. Ty jako prawdziwy fanatyk powinieneś bojkotować dalsze etapy rozgrywek bez swojego klubiku (który oczywiście odpadnie przez zmowę sędziowską a nie przez SWOJĄ nieudolną grę itp..) Chyba, że nie jesteś aż takim zagorzałym fanem za jakiego się uważasz...

Yoh Asakura 18-09-2008 16:31

Gra Arsenalu nigdy nie jest nieudolna. :)

hoomik 18-09-2008 19:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2271495)
Gra Arsenalu nigdy nie jest nieudolna. :)

o popatrz, a jednak.

Yoh Asakura 18-09-2008 19:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hoomik (Post 2271673)
o popatrz, a jednak.

A jednak nie. B)

hoomik 18-09-2008 21:32

opinia fanboya nieumiejacego zachowac odrobiny obiektywizmu jest nieistotna. Tak, to o tobie yoh.

Dark Sven 18-09-2008 21:37

Jak to zapewne powie Yoh "Nie ma czegoś takiego jak obiektywizm =)''.

Tak, wrócił...

Exodus 18-09-2008 21:56

W drugiej połowie ładna gra Lecha i bardzo emocjonujacy mecz. Bak mnie lekko zdenerwowal, uderzyl 2 pilkarzy Lecha i dostal jedynie zolta kartke. Wynik niestety niekorzystny, ale mysle ze u siebie stac ich na wygrana, przynajmniej 1:0. Ciekawe co teraz pokaze Wisla.

domin3x 18-09-2008 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 2271834)
W drugiej połowie ładna gra Lecha i bardzo emocjonujacy mecz. Bak mnie lekko zdenerwowal, uderzyl 2 pilkarzy Lecha i dostal jedynie zolta kartke. Wynik niestety niekorzystny, ale mysle ze u siebie stac ich na wygrana, przynajmniej 1:0. Ciekawe co teraz pokaze Wisla.

Niekorzystny? No nie wiem, w sumie to Lech u siebie mocny jest. Ja bym się nie martwił.
Wisła po pierwszej połowie remisuje 1:1, więc też nie jest źle :)

Yoh Asakura 18-09-2008 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hoomik (Post 2271797)
opinia fanboya nieumiejacego zachowac odrobiny obiektywizmu jest nieistotna. Tak, to o tobie yoh.

Człowiek raczej nigdy nie będzie obiektywny, taka jego natura. A jeśli kiedyś będzie, to ci powie, że Arsenal nigdy nie gra nieudolnie. :]

Cytuj:

Tak, wrócił...
No, wrócił. A jak tam Milan w Serie A ? A może to już Serie B ? B)

Exodus 18-09-2008 22:35

Juz 2:1 w plecy, oby nieskonczylo sie wyzej, bo gdy obydwa nasze zepoly przegraja na wyjezdzie po 2:1 to w rewanzu sa duze szanse na awans.

Oby za x* tyogdni pizgalo, bedzie raczej naszym latwiej.

*nie wiem kiedy rewanze

przed chwila na http://www.wynikinazywo.net/ ze jest 2 1 a teraz znow pisze ze 1:1, lol

Paciuch 18-09-2008 22:36

Wisła raczej wtopi :p

Articuno 18-09-2008 23:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 2271911)
przed chwila na http://www.wynikinazywo.net/ ze jest 2 1 a teraz znow pisze ze 1:1, lol

bo byl gol, a chwile pozniej ogwizdany spalony i gol nie zostal zaliczony, wisla przecietnie, ale wynik w sumie... cieszy, ale na pewno nie komentarz Szpakowskiego.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:34.