Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

Wywrot 24-03-2008 16:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rosjaninn (Post 1969007)
Ryj kurwo opluta ;]

Od dawna wiedzialem że masz ograniczony zasób słownictwa.
Stań oko w oko i walcz pedale a nie z przyczajawki jak gnida.
Walcz do ostatniego lvl-a w końcu jestes waleczna --''dziwko''

Rosjaninn 24-03-2008 16:54

To hoc ze mna na soluwe w tibi 1 vs 1.Ale nie ty zaganiaro je**ana przyjdziesz z ziomami bo sam bys dostal po piz**ie ;] ;]

Men chill,im higskill !!:cup::cup:

.Viffarn 24-03-2008 17:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NewOwnerGruchy (Post 1968167)
gowno wiedziales ze jestem czy bylem z arc byles zazdrosny o to ze ktos jest wiekszym pgerem od ciebie i nie mogles przezyc tego ze mam kase twoje odzywki z nooba do mnie byly poprostu zalosne:"nie moge mowic do ciebie z chara bezok bo mamy trapa ale mozesz zarobic na tym ze bedziesz naszym spy..." pamietasz? skoro bylem z arc to powinienem znac bezoka i wiedziec kiedy i gdzie mamy trapa......
zal chlopie

bartek mi sie zawsze z toba dobrze gadalo :) powiedz dlaczego nie pandoria serwer jak kazdy inny no moze nie slychac tu komend wydawanych po niemiecku do polakow i niektorzy zle by sie tu czuli:)

karole odkryles ameryke gz:)

Nie mozna zmienic nastawienia po 1 dedzie , a prawda jest taka ze to nie ja namowilem niklasa na deda tylko on mnie.A co do kasy to poprostu sie platales w tym co mowisz i tyle jak mnie i kreleta ladnie poprosisz to zalatwimy ci nizszy pejment !

Wywrot 24-03-2008 17:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rosjaninn (Post 1969163)
To hoc ze mna na soluwe w tibi 1 vs 1.Ale nie ty zaganiaro je**ana przyjdziesz z ziomami bo sam bys dostal po piz**ie ;] ;]

Men chill,im higskill !!:cup::cup:

Do szkoły musza Ci wyeliminować braki w pisowni,a co do zaganiary to zagoń sobie drzazge w dupe bo nikt niczym innym Cie nie chcialby dotknąć w to miejsce.
Twój dzień sie zbliża-dzień w którym odwiedzisz temple.
bye ;]

Rosjaninn 24-03-2008 18:09

hehe oki czekam.Aha i podaj swoj nik zebysmy wiedzieli na kogo massloga zrobic ;]:evul::evul:

:cup::cup::cup::cup::cup::cup:

P.s przestraszylem sie ;/ nie bede mogl dzis w nocy spac,ale lipa co kumple?

adnincv 24-03-2008 18:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rosjaninn (Post 1969304)
hehe oki czekam.Aha i podaj swoj nik zebysmy wiedzieli na kogo massloga zrobic ;]:evul::evul:

:cup::cup::cup::cup::cup::cup:

P.s przestraszylem sie ;/ nie bede mogl dzis w nocy spac,ale lipa co kumple?

no ja bym sie ded na rel:D

slyszalem ze fajne borutki ;d;d im back:D

Kiełek 24-03-2008 21:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Firgasto (Post 1968022)
http://pl.youtube.com/watch?v=QfZIto...eature=related

Coś na rozluźnienie atmosfery ;). Tylko trzeba pogłośnic bo nic nin nie słychac.

Loffciam...

SPOCIŁEM SIE W 1 SEKUNDE O K***A!

.Viffarn 24-03-2008 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez adnincv (Post 1969332)
no ja bym sie ded na rel:D

slyszalem ze fajne borutki ;d;d im back:D

ok mr wannabe :cup::cup::cup::cup:

Kiełek 24-03-2008 22:50

albo cofam bo fewol nie hce delejt plz

Harru 25-03-2008 00:28

wracajac z imprezy z kolegami napotkalem auto, tak skonczylo ;D

http://img249.imageshack.us/my.php?i...bcd0015sp5.jpg

NewOwnerGruchy 25-03-2008 06:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez .Viffarn (Post 1969222)
Nie mozna zmienic nastawienia po 1 dedzie , a prawda jest taka ze to nie ja namowilem niklasa na deda tylko on mnie.A co do kasy to poprostu sie platales w tym co mowisz i tyle jak mnie i kreleta ladnie poprosisz to zalatwimy ci nizszy pejment !

po tym co slyszalem jak mowicie o sobie kumpel o kumplu niby z jednej gildii bez deda bym do was nie dolaczyl szczegolnie o tobie cieplo mowili:cup::)

adnincv 25-03-2008 11:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez .Viffarn (Post 1969784)
ok mr wannabe :cup::cup::cup::cup:

MEWTU UR CS GOD UR CS 1337 I LOW U PLS BE ONLINE WHOLE NIGHT WITH ME CUZ I DONT WANT TO BE ONLY NOLIFER IN VIRTUE PLSSSSS :*:*:*:**:*:*

-Phoenix- 25-03-2008 12:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez adnincv (Post 1970890)
MEWTU UR CS GOD UR CS 1337 I LOW U PLS BE ONLINE WHOLE NIGHT WITH ME CUZ I DONT WANT TO BE ONLY NOLIFER IN VIRTUE PLSSSSS :*:*:*:**:*:*

Pysk zaganiaro

adnincv 25-03-2008 13:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -Phoenix- (Post 1970938)
Pysk zaganiaro

Takie male pytanie :

Czemu pucujac sie do Karolka chcesz zeby jego rle popadali? nie lapie ;\\

i kto tu jest zaganiara UHAEUHEAUUHAEAHUEAUHEUAH

wogole wyszedles z domu po zrookowaniu feava? oj watpie ;') truth hurts menz ;\

Maly'john 25-03-2008 13:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gruhard (Post 1968412)
lubie servery gdzie mozna sie wybic

nie powiesz mi bartus ze na iridii sie wybiles. to ze biegales i pekowales z crayem albo z innymi noobami w niczym ci nie pomoglo. wiesz ze tylko miales jednego kumpla tam-freyle.:baby:pamietasz jak mialem u niego haka to all mi pomogli a od rafala uslyszalem takie slowa:".gram tu dluzej od ciebie i okazuje sie ze nie mam kumpli".mogl liczyc tylko na ciebie tak jak ty na niego, dlatego kupil ci pacca.wiesz ze go lubie ale na tibii byl wariatem:)tak jak ty:). dlatego nigdy sie nie dogadalismy a szkoda:)ale i tak was lubie

Karolek98 25-03-2008 15:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez adnincv (Post 1971134)
Takie male pytanie :

dax, nie chcem komentowac tego co napisales, ale zeby sprawa byla jasna to osoby grajace na iridi ktore znam dzis dzien w real to Odysboss, Master Pajak, Krejzolek...
reszty z bstoku nie poznalem w rel..
takze sir haken sie do nich nie zalicza :P jezeli o to chodzi..

poreda 25-03-2008 18:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vincento_Vampire (Post 1966968)
pozdfrawiam dzbanoln kiełek oraz lisu-aleniewrl a ktosnairidii niech sobie kupi młotek taki cienzki i dwa razy dziennie w łeb tak conajmniej:cup::cup:X(X(

Wasz szczerze,
emerytowany Shane

~

Kocham tego typa... Że mu się tak chce xD

adnincv 25-03-2008 19:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karolek98 (Post 1971353)
dax, nie chcem komentowac tego co napisales, ale zeby sprawa byla jasna to osoby grajace na iridi ktore znam dzis dzien w real to Odysboss, Master Pajak, Krejzolek...
reszty z bstoku nie poznalem w rel..
takze sir haken sie do nich nie zalicza :P jezeli o to chodzi..

nie kumam;\

btw pajak to ten sam owner co kiedys?

i krejzolek z bialego?XDDDDDDDDDDDDDDDDD
a odys to dalej dawidek, aye?

-Phoenix- 25-03-2008 21:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez adnincv (Post 1971134)
Takie male pytanie :

Pewnie, nie raz nawet durniu;)

A do Karolka się nie pucuje, poprostu znam go w kurwę czasu i mam do niego coś takiego jak szacunek - coś czego nikt nie ma do ciebie zaganiaro. Nie udzielaj się tyle na niemieckim WoT, bo twoje posty ograniczają się do 'burn n hell' albo 'die', a próba podjęcia się napisania zdania z 4 słowami w poprawnej kolejnosci ci nie wychodzi

"TRUTH HURTS MENZ"

/F~~

Gruhard 25-03-2008 22:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maly'john (Post 1971161)
nie powiesz mi bartus ze na iridii sie wybiles. to ze biegales i pekowales z crayem albo z innymi noobami w niczym ci nie pomoglo. wiesz ze tylko miales jednego kumpla tam-freyle.:baby:pamietasz jak mialem u niego haka to all mi pomogli a od rafala uslyszalem takie slowa:".gram tu dluzej od ciebie i okazuje sie ze nie mam kumpli".mogl liczyc tylko na ciebie tak jak ty na niego, dlatego kupil ci pacca.wiesz ze go lubie ale na tibii byl wariatem:)tak jak ty:). dlatego nigdy sie nie dogadalismy a szkoda:)ale i tak was lubie

nie rozumiesz kwiatuszku.

jesli chodzi o sprawe 'wybicia', bardziej chodzilo mi tu o ogol a nie o moja osobe. nigdy na zbyt nie narzekałem na swoja 'pozycje' , bo odpowiadala mi ona. (Gruhardem padlem pvp na 50lv~)

rafal(freyle) to zupelnie inna osoba niz ja i nie powinienes nas porownywac. ja , przede wszystkim , traktowalem to jako zabawe i zabijanie nudy , a on czesto stawial to ponad rl. wiele razy nawet dla mnie byl chamski , olewatorski i mialem ochote go ubic. pacca kupil mi za 190k , więc raczej na tym nie stracil.

ja wariatem? dlaczego? bo pkowalem i zabijalem? to czesc gry- fun, ktory , nieukrywam bardzo lubie. staralem sie to ograniczac, czasem przesadzalem i przyszlo mi za to placic. sa osoby ktorym oddawalem looty z dobrej woli, sa tez taki ktorym plulem w twarz i smialem sie z ich glupty. z calym szacynkiem, ale w ogole mnie nie znasz, nie wypowiadaj sie na moj temat , dlatego ze zamienisimy czasem kilka zdan w tej grze. dobrze wiesz ze nie po*******em rafala w tym co robil, stracilem kilka razy przez niego naprawde wiele (mial invita do mojego domku ihacker wyniosl z niego 600k~). mimo to staram sie byc wyrozumialy dla rafala, chyba wiesz dlaczego (choroba). nagadal mojej dzieczynie (Magdzie) glupot na moj temat, nie znajac mojego zwiazku nawet w 1%- nie wiem dla czego. to jest po prostu on. mam nauczke zeby traktowac go z wieeeeeelkim dystansem.

a co do Ciebie... tez Cie lubie, nawet na battle potrafilismy rozmawiac, mimo ze stalismy po 2 roznych stronach. zrobiles na mnie takze wrazenie cierpliwoscia i wyrozumialoscia dla rafala. zycze Ci jak najlepiej w rl , to samo Twojemu bratu (kurczaczek:baby:).

troche sie tu rozpisalem, mam nadzieje ze nie zasnąles.

powodzenia na pandorii,
/Bartek

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:58.