![]() |
|
Cytuj:
Nie wydaje mi sie, zeby miesnie odgrywaly jakas ogromna role w zyciu takiego czlowieka jak ja. Tak czy inaczej pracuje nad soba, jak juz mowilem, zeby nie wygladac jak nerd. @Glamri High five! :D (chociaz nie wiem czy doskocze) |
To Teraz foty naszego owłosienia 8o Kaman Kaman Kaman Kamana Bejbe nał (kaman Bejbe) Tłist end szał!
|
Glamri, to ten, no... ten tego... no, ten... ah tak! Legolas! : D
@Down: : OOOO |
Napniesz i mój łuk?: )
|
@UP:
Jeśliś nie wstanie swego łuku napiąć, Panie, to dupaś nie rycerz, ni mąż ; ] @Gargoin: I co jeszcze : P |
brwiowy, pewnie az za mocno xddd
|
zebrac wszystkie zdjecia i spiewac 'we are the donkey rollers'.
|
Ymca!!!!!!!!!!!!!!!
|
Ktoś tam wspominał o Komandosach... Pozwolę sobie pochwalić się moim nowym nabytkiem.
Rocznik: Zeszły Wtorek http://img148.imageshack.us/img148/9...3918185it5.jpg |
jednak jestem bogaty i niezdesperowany, ze pije starego, dobrego absolwenta.
|
Glamri, brakuje tylko długich uszów i prostych blond włosów i Legolas jak malowany. :p
@down: Ty... żyjesz?! |
Zalgadisie. Zaprawdę powiadam ci - jedynego słusznego winiacza ciśniesz.
@Glamri: To było w zamku w Leśnicy (Wrocław)? |
@Xr3:
Tylko pozazdrościć. : ) @eerion: To było w fosie zamku Krzyżackiego w Toruniu. @Gragoin: No, powiedzmy... Tylko, że ja bawię się w rekonstrukcje historyczne, a nie LARP-y fantasy. : P |
Prawdziwa katana???????????: O
|
prawdziwa,nie moja a kolegi z grupy : p
ale fajnie sie było nią pobawić.... |
Znajomy, gdy ostatnio czyścił katanę, to mało sobie kciuka nie odciął...
|
Jakie pozazdroscic, chyba popatrzec z politowaniem. Chwalic sie piciem scierwa, zadna chluba.
|
Cytuj:
Ja jakoś nigdy podczas czyszczenia katanki się nie uszkodziłem (jej też nie :P) Cytuj:
No, ale cóż. Cytuj:
|
Cytuj:
@up LAMA W CSA : D |
Nie chcąc rozpoczynać nowego tematu, napiszę to już tu. Ile kosztuje taka przeciętna katana i gdzie można takową nabyć? Bo interesuje mnie kupno tego przedmiotu. ;P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:32. |
|