![]() |
|
http://youtube.com/watch?v=PVY5IpSDUYE
bueheheh dobra opcja ;d @up ziom warto... vision hakuje to dusk tez musi sobie w ten sposob radzic nie wspomne juz o tym ze james bedzie troche pieniążków do przodu : ) |
Cytuj:
LOL jedno wielkie |
Cytuj:
wszyscy pisza na okolo ze to dziewczyna nam kopie dupy jakas 14-latka wiec chcialem wszystkim uswiadomic jak jest dla mnie to moze nawet "hitler" grac ta postacia ale to nie jest zadna GIRL BTW: Sorry za brak edycji postu powyzszego ale nie chcialo mi sie juz montowac go |
Cytuj:
n/c majac fotki mozna stwierdzic ze to jest dziwczyna... ; p btw ona nie ma 14 lat ;( aa i qel = ada i prosze tego nie zmieniac :( male info z hiberny 21:11 Tilsitolsi [24]: I buy free items. @down tak mam problem z "przetwazaniem infermacji" a z wlaszcza od Ciebie :( zreszta najmiej powinno was to interere kto na niej gral ;p a juz napewno nie byl to draco :< |
Cytuj:
@up <-- dla wyjasnienia ktos nas wczesniej karcil za to ze nam dziewczyna dupie kopie i sie kluciliscie ze to laska gra postacia chcialem zdementowac ta infromacje |
Cytuj:
zauwaz ze fotki zawsze przez neta mozna dawac fauszywe , nigdy niema sie pewnosci kto tak naprawde jest po 2 stronie komputera... |
Cytuj:
@down wiem o co Ci chodzi ;p ale z kad wiesz? ; p |
omg nie w tym rzecz!!!!!!!!!!!!!
ada to dziewczyna nie ma w tym zadnych watpliwosci ale na postaci qel gra jakis inny owner i nie jest dziewczyna |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ogłaszanie takiego czegoś przez Jamesa to herezja do tego kto po takim czymś by kupił pacc od ciebie albo cokolwiek na allegro. btw....jednak na serio on jest rumunem z targu... |
http://s94.photobucket.com/albums/l99/japa16/
password: toples ^ photobucket Qel Khazul czy to własnie ona skoro pokazywała Ci się na cam? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Laska jak laska.
Przecietna jak miliony innych na ulicy ale ma jednego wielkiego minusa-marnuje czas przed monitorem grajac w Tibie. |
Nawet niezłe ciacho z Qel :>
|
Cytuj:
|
To teraz sonda!
Qel o Malenkie Mallenstwo?? |
Cytuj:
|
Iwonka uwiedzie Cie ołełełjjejejje
|
Cytuj:
wygladala by o wiele bardziej drastycznie niz wyglada :P |