![]() |
|
|
Cytuj:
Ogłosili już to chyba kilka dni temu ;o |
Cytuj:
|
Ludzie, co się z wami dzieje? Wydarzenia sportowe nam prawie spadły na drugą stronę!
Arsenal spokojnie ogrywa 4:0 Wigan, Vermaelen cudowne zawody, 2 bramki, jedna po ładnej główce, a drugi strzał z 16 metrów prosto w okienko. Kocham go, kocham! |
ale w ch*ja polecieli z tym Iversonem :x Tyle szumu narobiono, ja sie juz podjaralem, i co? I wielkie gowno. 5-sekundowa zajawka z Reebok Challenge, krotki wywiadzik z AI jak do Spodka przyszedl, i to wszystko. Pierdole taka promocje basketu. Przynajmniej Hiszpania nie zawiodla i skopala greckie dupska. Jutro zdobywaja zloto, nie ma innej opcji.
|
Oglądam Mam Talent i czekam na mecz Barcy do 22:00, licze na wysoki wynik bo grają u siebie z będącym w ostrym kryzysie Atletico.
--- Arka_Sath_Wielki dodał 131 minut i 56 sekund później --- No i do przerwy 4-1 xD się nie przeliczyłem, a jeszcze może coś wpadnie. Ibra, Messi, Alves, Keita a dla Atletico Aguero. |
Barca-Atletico 4:1 do przerwy:D
|
To jest ta gra z zeszłego sezonu:)
|
No i koniec 5-2. Trochę słabo obrona, ale nie ma co narzekać bo się chłopaki spisali :)
|
|
Yoh ogląda demoty! XD
Cytuj:
|
Wszystko to dzięki obronie ;p
|
Zaczynają się derby Manchesteru. ;)
1:1 2' Rooney 16' Barry K.Jay |
Foster =D jak ktos tak slaby moze bronic w pierwszym skladzie?
|
Cytuj:
http://img89.imageshack.us/img89/4374/90061931.png i wszystko jasne tam jest napisane "Polska będzie mistrzem świata w piłce nożnej?" |
United 4:3 City, genialny meczyk. A tu jeszcze za 2 godzinki Chelsea - Tott :D
|
No to widze ze City zaczyna byc tak ruchane jak Chelsea =D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Owen > Tevez
DF24 królem środka pola, a Rooney największą gwiazdą PL :D @Edit Z powodu problemów technicznych 2 ostatnie bramki tylko "słyszałem" :< Audycja radiowa ssa. |
O 4 chyba ale z niewiadomych powodow ciagnal go tak dlugo dlatego mowie ze City zostalo zruchane =D
|
Cytuj:
A Chelsea chyba o 18 gra A nie, jednak o 17 :P |
Manchestery zagrały bardzo dobry mecz, mam nadzieję że derby Londynu też bd zajebiste. : ) lece ogladac. ; >
|
Cytuj:
0-1 narazie Chyba zmienię forum, tu się nikt nie zna na piłce! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
A jak ty byś sobie poradził, bez internetu? ;) 20 lat temu nie był chyba tak ogólnodostępny jak dziś, nie? @topic ManU znów górą ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Top Real Madrid 1 - 0 Xerez (27 min) Będzie 2-0 |
75 - Na stadionie w Pruszkowie zgasło światło:) Gra przerwana...
|
Nie trafiłeś Arka, 5:0 dla Realu :p
|
Po tej kolejce Real liderem :( no chyba, że Valencia wygra z Gijonem więcej niż 5cioma bramkami, co jest możliwe :D
a tak swoją drogą to Barca i Real jak na razie utrzymują średnią powyżej 3 bramek na mecz :D |
Heh, gol w 1., a potem 4 w ostatni kwadrans. Ruud wrócił, i od razu władował ;p
|
a Hiszpanie rozwalili Serbów w kosza. Genialnie w obronie się prezentowali. w ataku też ładnie.. Navarro, Rudy<3333 Rubio też fajnie.. Gasol mimo tego, iż przez ten turniej nie gral na 100% swoich możliwości to chyba zasluzona nagroda MVP.
|
Cytuj:
Fajnie było zobaczyć Bila Russela i dziewczyny z bwin. Na hali super atmosfera, super doping(Grecja, może Słowenia) i zabawa Hiszpanów, generalnie ekstra przeżycie. |
|
http://www.weszlo.com/fotonews/1253637468_DSC00796.JPGI wszystko jasne :D
|
Do przerwy
Racing - Barca 0:3 20 Ibrahimovic 23 Messi 27 Pique To jest ta Barca z poprzedniego sezonu:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:01. |
|