![]() |
|
|
Lekka zgacha
Rozmowa...
http://foteka.pl/full/8c7cf2ae09c32b...74e2e9ea9d.jpg http://foteka.pl/full/37130cfd7050e3...5a5e1239b2.jpg Jeżeli 5+ użytkowników twierdzi tak samo to bede dawał ss'y tylko z okrągłych levli .... ale się lekko wkurzyłem bo nikt nie może mi mówić, że nie moge wklejać ss'ów na forum X( |
ale noob ten 99.. zal
|
Dave wielki zawsze był rzadki, teraz pewnie w domu jest boss bo ma 99 lvl
|
Gz all
@Shady mane Nie musisz płakać od razu na forum... Mi nie przeszkadzają Twoje screeny, ale po h00j sie skarżysz, że Dave ma inną opinię? Właśnie TO nikogo nie obchodzi... |
Popieram Szkape :] Każdy ma prawo do wypowiedzenia swojego zdania.
@Shady Mane Ja nie mam nic przeciwko Twoim zdjęciom. Wstawiaj je dalej ;) |
http://img210.imageshack.us/img210/7...usevickig2.jpg
Ja z vickiem ;] U niego w housie xD Hail;] Dave wieklki dobrze mowi. nie wsadzajcie screenów jak lootujecie p legi.. albo drag shielda.. bo to jest zal.. takie itemy to ja wyzucam do wody;p |
@up a ja sram na to co ty wrzucasz do wody leszczu. Dave to pala, kupil pierwszego pacca i byl tak ujarany jakby sie pierwszy raz bzykal -.^ Ja nie mam nic do ssow Shady'ego.
Wrzucaj sski ;) |
Też nie mam nic do zdjęć shadegoXd
Każdy ma prawo dawać tu swoje zdjęcia nie tylko HIvI, to jest Only Nerana jak komuś to przeszkadza może zrobić swój temat nie? Gz wszystkim;) |
Lol. Nieco mnie zdenerwowal ten twoj post. Ladnie cię prosilem, żebys sie nie wygłupiał w zamian za przyslugę, a ty mi sie tak odwdzięczasz? Mogłem pozwolić bys sobie siedzial do końca zycia przed tą skałką. Wyrażnie widać po twojej VIP liście, jak jestes lubiany. 2 osoby online, w tym jedna, która pewnie o tobie nigdy nie słyszała. To, że zamiast mówić tak, jak pasuje mojemu rozmówcy mam odwagę mówic to, co uważam, nie znaczy, że bylek noobek może mi psuc opinię.
Jeśli masz jakikolwiek honor, to juz możesz się żegnać z forum, bez problemu znajde 5 osób, które sie z ze mną zgodzą. Już jestem ja i Speedy. Dziekuje wszyskim, którzy mnie poparli i życze tym, którzy byli mi przeciwni miliona screenow z lootniecia p legow, dwarvenek i steel helmetow w emailach, forach, tibii i w każdym innym miejscu. 100 lv: http://img123.imageshack.us/img123/2...evel100mq7.jpg |
Gz up, ale i tak jestem przeciw Tobie. cu.
Pzdr... tymczasem ja wciąż skilluje -.-... |
@2up
Wielkie Gratki B) |
Dave jestes pierdolniety na mozg, "psuje mi opinie", i tak wieksza czesc serva ma cie za ciote. Sprobuj odejsc troszke od tibii i pozyc normalnym zyciem, bija cie w szkole czy jak? Czujesz sie silniejszy w tibii? Co cie kurwa obchodzi jego vip lista, ma takich kolegow jakich ma wiec odbij, w rl bys za cos takiego dostal po mordzie, na kumpli sie nie wjezdza kapciu. Wiec s*******aj od Shady'ego, nie podobaja ci sie jego zdjecia tak bardzo? to s*******aj z forum. Masz prawo mu powiedziec, ze sa nudne takie foty dla ciebie, ale nie masz prawa mu pisac takich smieci lamusie.
sorka ze deczko ofensywy ale mnie w*****aja mnie takie kozaczki typu speedy i dejf pedalek. |
Hmm.. ty taki kozaczek 'gejw' jestes, a pomysl sobie jakie ty miales ss'y jak miales ten 40-50lv. Oczywiscie - super evól hiper mastah powah, nie? Zalosny jestes dzieciaku.
Ktos kiedyś powiedział: Cytuj:
..ciotny kozaczek -.-' *topic Gz all ss, zeby nie bylo ... Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Gz advow osobom ktore nie uzywaja botow oraz pozdro dla kumpli i calej gildii nerana academy ;d |
"Wielki" ma jedynie dodawac klimatu, ale co wy nooby możecie o tym wiedzieć. Bardzo sie zawiodłem na Nerańskiej wspólnoscie, w której nikt nie potrafi wyrazać się kulturalnie. Spójrzcie na swoje posty z innej perspektywy, jeśli oczywiście wasze jednokomórkowe mózgi stać na to. Czy nie za dużo w nich jadu i nienawiści do osoby, która nie zrobila wam NIC złego, wyraziła tylko swoje zdanie? Rozumiem, należy bronić kumpli, ale troche rozsądku nie zaszkodzi. A więc żegnam, nie spotkam tu żadnej osoby, która potrafiłaby rozmawiać w cywilizowany sposób.
Pozdro for freinds. PS. Dzieki Auxerius. |
Cytuj:
|
Cytuj:
No ofc screeny z plate lagami to przegięcie ;o Odwalcie się od Dave'a bo nie wiem o co wam chodzi... Gz setki Dave :) |
Cytuj:
|
@Hansu
Jeśli Cię uradziła wypowiedz Dave~ to pisz do niego w Tibii czy coś... Bo jeszcze nam temat zamkną... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:15. |
|