![]() |
|
Name: [CHAR]Champion Nikez[/CHAR]
Mar 12 2008, 22:06:36 CET Killed at Level 85 by Sachista and by Mighty Sarvis |
Udany dzisiaj dzien, Furora nie expi Xd
|
Cytuj:
|
[CHAR]Babu Tron[/CHAR]
Mar 12 2008, 22:28:08 CET Killed at Level 113 by Gevia Alion and by Sachista [CHAR]Kerugo on Furora[/CHAR] Mar 12 2008, 22:30:24 CET Killed at Level 93 by Anksura'Mun and by Wiz'zu Ale dzisiaj krwawe żniwa Xd |
Cytuj:
|
no Karas, jedziecie... coz za regularna walka, prawie jak powstanie styczniowe :D
|
[quote=QuanChi;1949191]
[CHAR]Kerugo on Furora[/CHAR] Mar 12 2008, 22:30:24 CET Killed at Level 93 by Anksura'Mun and by Wiz'zu ahahaah- a pisalem mu zeby uwazal na noob chary bo padnie... jaki noob. |
[MONSTER]Imargam[/MONSTER]
Kto go pokona? Uwaga ! ataki specjalne: -wyłudzenie paymentów -oszczerstwa -kłamstwa -brak kultury osobistej LOT: Brak danych EXP: Brak danych HP: Dużo bo to super mega "hajlewel" BTW inshion i spółka ładnie poskromiła dzisiaj tych twardzieli, ciekawe, czemu te super mastahy w pvp z wczoraj nie odzywają się teraz :cup: Swoja drogą to ciekawe jak to jest życ w ciągłym strachy, że pojawiąc się te "noob chary" na expowisku |
Nie żebym coś bronił kogoś, ale to WRA robiło PA wyłudzanie paymentów czy jak ty to rozumiesz a nie Imargam ;s
|
tak chodzilem i bilem wszystkich dookola do wczoraj nie mialem na liscie ani jednego fraga ani 1 nawet OK... a visioni to rsy maja za ladne oczy ;s zalosne te tlumaczenia.
skoncentrujcie sie na wojnie nooby spod carlin bez was nie damy rady ;( |
Cytuj:
Wra - wyłudzacz to fakt Zresztą każda gildi ma na swoim koncie takie procedery, szkoda tylko, że sporo poszkodowanych niczym nie zawiniła. co wiecej nawet nie uczestniczyla w wojnach, jakis akcjach pvp itp Przykład: ja, robiący postman questa na mintwalin i wjazd imargama z jakims kolesiem na mnie.[dwa "hajlewele" na 24 lvl'a] jeszcze placic za to niby im mam? pff |
Chcialem powiedzieć, że to konto "Glaca" to oczywiście nie Zwidek bo jedyne konto Zwidka na tym forum to "Zwidek".
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cze'Pab nastepnym razem po nocy nie kupuj blessow bo widzisz co sie dzieje :/
Mar 13 2008, 02:17:22 CET Killed at Level 90 by Elvag thil and by Rodine a chcialem ja miec fraga eh...;/ |
|
No zajebsicie koles kupuje blessy i 6k tylko wylecialo -.- wogole pierodle to bp sd w pizde >.<
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Chciałem przyznać racje Slovikowi.. Tak tą wojne wypowiedzieliśmy WRA dlatego, że Draco powiedział, że jego ludzie będą ściągać tyle bohów ile będą chcieli.. Jak to draco powiedział "Katrila lubi expić my lubimy ściągać bohy". Nie wspominam o Schemacie co niby sprzedawał pacce i teraz nie chce oddać 6 kk XD. A co do tych red skulli co niby mówicie, że mamy je dlatego, że pa robiliśmy to jesteście smieszni mamy je dlatego, że chodziliśmy ciągle na jakieś śmieszne akcje ich noob charów i wbijaliśmy unjusty. Proste. A WRA sie bało :(. Draco wielki bohater. Kiedys moze nim byles teraz jestes tylko pionkiem w grze. Wasz, Glaca. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:34. |
|