![]() |
|
O 4:50 do szkoly? XDDDD
Wsiurek |
Widzew - Ruch - [e]lana - Wieczna Sztama !
Ruch Ruch Kolejorz ! Biala Szmata Pas Czerwony To Lks Pierdolony ! |
Cytuj:
|
Ambel Kart
Gess Akar Kalor Tald Jesteście najbardziej poszukiwaną trójką Tibijczyków na mojej liście ;<<<<<<<< edit: Znowu bany xDDDDDDDDDD i znowu mnie ominęło :o Na Silverze Niactor, Rivolt i Ber Montana z tego co wiem :> |
Heh to chyba elfbota nie wykrywa bo 90% osob boci na elfbocie i nie maja banow. Zeby nie bylo ja nie boce;]
|
My z Arkiem na BlackD jechaliśmy ;P
@Asen Nie kłam! Widziałem jak bociłeś żółwie na 3 wyspie xDDDDDD, żałuje, że nie zrobiłem ss'a :< IEOSAIOEIASOEISAOIEOASAI |
Jaki lolek z tych cipsoftow........ a ja poraz trzeci puff puff im survival :D
|
[*] ;((( ...................
|
Account Information
Real name: G o r t i; Location: Poland - Warsaw - Bródno/Targówek Banished: until deletion because of using unofficial software to play Created: Jul 04 2007, 06:06:30 CEST żal : //// ktos jeszcze z polakow? |
Zal kurwa frajerstwo pierdole........
Gorti[*] 4ever best friend<333 |
Gorti:cup:
Przykro mi bardzo przyjacielu;(Wypije za twoje zdrowie. |
Congratulations Gorti. You advance to loss account
bye, |
Cytuj:
|
ta. :) Mmy malego asa w rekawie.Zobaczymy za kilkanascie dni :(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
to jest bezpodstawne pierdolenie, jestescie ruchani i tyle. Mieliscie sytuacje w ktorej przez chwile expiliscie i zamiast to wykrozystac wrociliscie na swoje miejsce. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Z żadnym postem się nie zgadzam, ta wojna nigdy się skończy i tak co chwila będzie się zmieniac - raz Eol raz FF. Obie strony mają dużo ludzi i dobrych liderów, więc pozostanie jak jest :]
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:28. |
|