![]() |
|
Ehh usuneli konto :( Przez lesia pewnie bo sie debil zaczął drzeć
gonzo i grebol macie pozdrowienia i buSsSiAcKi oD ShEjQa :*;**:;;** a mianowicie gonzowi: "ja nie wpisuje sobie "famous" w grze bedac pizdrzynem w rl" potrzebujesz sie dowartosciowac polecam onet.pl komentarze lepsze od bash.org kariere tam zrobisz a grembowi: ja mam spoko ryj i na kazdy morgana pictures wysylam nie wstydzac sie i nie spotkalem sie ze slowami krytyki no i ofc nie mam fotki.pl no i na koniec napisz ze to tylko na sekudne wszedlem na tibie.pl zeby sie nie wczuwali w obelgi bo jakos malo znaczace slowa nie wplywaja na moja osobe |
Napinka?...
|
zero wielke kurczak
|
siemanko
**$@653 gram na morganie od 3 minut. |
|
Kura zrobil wejscie smoka xD
|
"tak koncza frajerzy" przypomnij sobie Fuurel
i na doly "By wqrwion kulfon" specjalne podziekowanie dla Flow HAUHAUHAUH Pleby |
dobre ale z tego co slyszalem to kurakowi teraz sie szykuje wpierd*** na rl:P
|
Cytuj:
|
Kura przyszedł, ta duma w jego głosie jest nie do podrobienia.
|
A ja slyszalem ze sie nalezalo Fuurelowi/borothinho
|
a pisalismy dzis o twojej lojalnosci hahaha
|
A ten ziom chara nie odzyskuje?;d
|
o.O co się stało?
|
Cytuj:
|
To co peace and love ? musze druidka wyexpic ;/
|
Cytuj:
|
Powiem chlopaki prosto z mostu od nowego roku biore sie za kuraka , taka kurwa u mnie w miescie nie bedzie zyła , obiecuje ze wpierdol w szkole bedzie dostawal od goscia a jak bedzie przyjezdzal ze szkoly bede stał na przystanku i drugie wpierdol na deser odemnie wszystjo bede krecil na filmiku to bedziecie na biezaco ! KURA TY KURWOOOO ROZPRUTA ROZPIERDOLE CIE AZ CI SIE ODECHCE GRAC W TA GRE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!]
Btw. Tutaj nie chodzi o tibie tylko o ziomak co nawet w grze sie sprzedal ty tania kurwo pojade z toba ! |
Jak zrobicie nam jeszcze konto to pisać, chętnie pogadamy ;)
/kamba podobno nie grasz wiec w czym problem? --- Serowel dodał 5 minut i 40 sekund później --- Kura Wam jeszcze wszystkim napierdoli! xD |
Cytuj:
Zrobcie mi konto u was na chwile ! Btw. to ze nie gram nieupowaznia tego gnoja byc rozprutym na wszystkie fronty |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:29. |
|