![]() |
|
@Up
Jak ma sobie tylko wisiec to moze byc i za 10zl ;) Do treningow to chyba tak conajmniej 500zl (tak, eerion?). @Rayza No, moje "find yourself a girlfriend" w koncu podzialalo! Szkoda tylko, ze nie wiesz nawet skad jest >.< |
Glamri:
Tak duży rozmiar foci że długo czekałem na załadowanie się ; D Xr3: Nice ; D Exo2: PUNKS NOT DEAD (bije glanem) PS. Nareszcie mam podpis ; D |
Cytuj:
Coś porządniejszego zaczyna się od 1000+ Cytuj:
|
A ja mam kolekcję flach po Komandosie na szafie, a wy nie! Tylko paragonu szukam, żeby wymienić je na winiacza z groszem ; )
|
Rybciu ładny mam pulpit?: D
Ciekawe za ile dni bede miał swoje zdjęcie w rózowych stringach: / |
Cytuj:
nie to co innymi kumpelami ; D z jedną nawet sie w RL spotkałem (nie była na mokonie) a i była ładna ;D @gelt transwestyta ; D to by sie zgadzało... |
Cytuj:
@Rayza: Fajowa katana, ale wolę miecz jednoręczny. : P |
Trzy i pół ręczny, trójsieczny miecz > all.
<edit> Gelt, brzydalu, jesteś jednobrewy, czy mi się zdaje? |
Zrośnięte brwi, przylegająca biała koszula do spoconego ciała i różowe majtki z puszkiem na dupie. To jest to. Lans po mieście must be.
|
Co taka skwaszona mina? Z przodu też by się chciało puszek, co? ;D
|
Do tego juz nie tak ładnie wyglądający krawat: <
Jednobrewy?; //// Specjalnie na tę okazję siedziałem z pencetą przed lustrem i nie potraficie tego docenić. @down Kurczak!!! |
Cytuj:
|
hehe
Krawat musiał być dopasowany do sukni partnerki. (heh myślałem że chodzi o mój)
A kobitki lecą na zrośnięte brwi ^^ (przynajmniej te co znam) |
Ja tez tak mam. :(
|
Cytuj:
krawat-sledz aka emowannabe, reka wygieta jak u ruskiej akrobatyczki i aktorski zgryz. |
Dobra, chcecie mnie uświadomić, że średnia 10.45 na fotce to łgarstwo?: /
|
Cytuj:
Tak, płacz. @F(r)apper Fap, fap, fap? |
Cytuj:
ja mialem 9,52. ale ja jestem z pokolenia pr0sow ktorzy pamietaja fotke 1-10. |
Drunk, słitaśny piesek.
|
@Drunk: tu nie chodzi o zasadę 'im tańsze tym lepsze', tylko o 'im bardziej Komandos tym lepsze'. Innymi słowy nie jesteś taki fajny jak my. ;>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:46. |
|