![]() |
|
Botery śmierdzące :D Ja tam mam blackd i NG i nie narzekam a powtarzam w kółko włącz bota ziom włącz bota ^^.
|
21:03 Pirates are launching a surprise attack on Liberty Bay! Take care, they seem to be everywhere.
21:13 Pirates have invaded the fortress. Był jakiś boss??? |
@ up Twoja stara się pojawiła.
|
Cytuj:
Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
ta ta diabllord co moze tak nie bylo ? czemu tyy sie wypierasz czlowieku ? teraz glupio co ? ze niedawno im 500k zaplaciles , pamietam twoje slowa niezaplace nigdy
|
Cytuj:
Nie żebym byl asslickerem bo jeb/ie mi ta wojna,bylebym ja nie byl w nia zamieszany;o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Czy mi sie zdaje ale wasz ulubiony kolega Karol padl dzis?;D
|
Cytuj:
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Czytałem, że ładnie sobie można w tym namieszać. Potem będziesz miał braki koncentracji, przedwczesne przekwitanie, dzieci z wadami serca itp, albo nic zależy ... tylko ciekawe od czego to zależy... n/c Poprostu wole już sieknąć 300 wódki i 2 red bulle, bo przynajmniej wiem, że przez to nic mi nie będzie a najwyżej zażygam spodnie albo przyliże jakiś pasztet który będzie mi się wydawał Jenifer Lopez. Dlatego jak by nie patrzeć, to choć nie szanujesz Polski to ci powiem że odłuż ten syf bo to jest tylko biznes i oni tam ładują taką chemie że Maria Skłodowska-Curie by miała problem z pierwiastkami tam zawartymi. Poprostu ja to powiedzmy zażywałem ale i tak żadko. A jak już musisz to zainwestuj w olejek haszyszowy i paczke mocnych, sieka w bazar (ja cię nie namawiam)... Hydysz |
Cytuj:
Szkoda tylko,że Zwidek pewnie hajsu ruszac z domku nie chcial i musiał od kogoś hajs wytargac.No cóz pomyślcie troche..;/ |
Ale zjebany ten update.... nawet na yalahar nei mozna normalnei poplynoc tylko trza meic explorera.... ŻAL.
|
Cytuj:
tylko trzeba sie postarac i to jest dobre:) |
A najgorsze jest to ze nei ma botow jeszcze do nowego clienta :/
|
Cytuj:
Ale to nic złego nie jesteś pierwszym i nie ostatnim co da dupy by móc expić;p |
Dec 10 2008, 21:22:21 CET Killed at Level 97 by Faliana Garkar
and by Vres Zcoyan cos na rozluznienie |
Cytuj:
|
@Rasta-Vandetta
Na prawdę/naprawdę nie miałem na celu zalizac,chcialem normalnie pograc ,ale ok już nie będę prosił Imy o pomoc,wszystkie sprawy będę załatwiał sam,żeby nie padały takie słowa jak teraz,które nie wiem jak dla Was ale dla mnie są nieprawdziwe w 100%. Rasta mam nadzieje,że zrozumiesz,że nie chcialem odrazu bulic 100k i to w dodatku za smieszny reason.Nie dla każdego 100k chodzi drogą:) pozdrawiam @up A co chciałbyś,żeby wbiegało się na Yaha coś tam byłaby hala 50x50 i od chu.ja monsterow ja koncu tego pokoju skrzynka i demon plate yalahar erpegie armor. |
Cytuj:
|
a ja kurwa nei mam tego explorera.... Cipsoft tak zachwalal ten update, a tu jajko z niespodzianką- nie da sie poplynoc na nowa wyspe tak odrazu.... 1 miasto w ktorym jest cos takeigo.... Z jednej strony to dobrze, bo bedzie mneij noobów i pk...
|
Cytuj:
|
Są już na furorze pierwsze Yalahari Armory ?:)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A co ty myślałeś ze byle plebs bedzie mial tam dostep ? Bardzo dobrze, nie bedzie byle kutafon z botem sie w*******ał na respy teraz... btw. Cecieboh Sworagidok - Deja Vu of the Death Rose Czy to początek końca VISION ?! |
ja z kolegami prawie oje**łem na 3 misji z tymi bossami bo mnie lagi złapały :|
|
|
Panowie! Panowie! Olać dopalacze :> Koper <3 Koper <3 Koper <3 Tylko szkoda ze tak ciezko o niego ;/
|
Niech już blackd zupdateują.;[
|
Szkoda ze bez botow nie wyskoczycie na jakas akcje :p
|
Buy Sca Fast!;d
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Jest ktos zainteresowany kupnem yalahari armor? Od razu mowie ze nie bedzie tani.
|
Z tego co wiem Shelbo i pare osób jeszcze 1kk chcieli. Nie opyla sie to totalnie. Im więcej osób zrobi tego questa (a jest on od 80lvla więc bardzo dużo;p) tym ten arm będzie tańszy. Jeszcze miesiąc, dwa i będzie w cenie e-plate, może troche droższy.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:02. |
|