![]() |
|
@ Safi
nikt mi tego nie udowodnił ze dałem komuś pasy wiec się nie sam sie nie udzielaj.. a tY się tutaj sam nam przyznałeś :) |
nom nie udowodnie ci bo nie robie ss z rozmow z twoim bratem :P
a ze passy do mojego acc mial ziomek z luminery to prawie wszyscy wiedza ;] |
a skąd wiesz ze z bratem a nie z siostra albo z babcią ? widzisz nie masz pewności co do tego i dlatego tak mówisz ;D
patrz ja nie wiedziałem ze ktoś miał twoje pasy, jakbym wiedział to zapłaciłbym mu nawet i 10kk za zrookowanie twojego żałosnego chara. |
nie lubisz mnie? :<
skad wiem? bo rozmawialem? ty zemna nie gadasz a drugi owner bardzo chetnie :> |
po prostu jesteś dla mnie zwykła szmata, której nawet szacunku nie trzeba okazywać... oj naprawdę baaaardzo dużo tych rozmów było, większość czasu miałeś u mnie ignora, możne rozmawialiśmy 2 razy od pory w której mnie ojebales:baby:
|
:(:):(:):(:):(:):(:):(:):(:):(:):(:):(:):(:):(:):( :)
|
@safi
naprawde miałeś haka czy jołk? @tadi ......................>.......................... @Silver - X to silver xavi? o ja pierdole to ty oprócz zaznaczania atak umiesz pisać na forum xd?! :D edit: naucz tego reszte gildi xd edit2: masz denny avatar xd @velder xDDD wczoraj w nocy jechałem pepe żego zabijesz z tadim tak się obsrał że przyszedł do mnie na respa Tinaq rev~~ z ekipa xd :D:D:D ss chyba mam na 2 kompie :evul::evul: PIRACI Z KARAIBÓW ROXXX kapitan Shadow Sparrow |
a po co mam pisać na tym forum jak tu syf jest... wole sobie popisać gdzie indziej albo wogóle ;)
@edit avatar to nie wszystko:) |
no tak ty tylko piszesz na forum redtube.com albo gejeihardsexwdomuubabci.pl xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD frajer
|
szadziu nie mialem hacka tylko zostalem ojebany xd
|
Ile godzin gra Empela, Ile z UE Anna strzela, Ile Velder ludzi trapnał, Ile Dedaw gleb zaliczył , Ile noobów jest na rooku, tyle szczescia w Nowym Roku
ELO NAABS |
WESOŁYCH ŚWIAT DLA WAS WSZYSTKICH FORUMOWICZE;P
Ile godzin gra Empela, Ile z UE Anna strzela, Ile Velder ludzi trapnał, Ile Dedaw gleb zaliczył , Ile noobów jest na rooku, tyle szczescia w Nowym Roku Jakieś dzwonki słychać z dala to mikołaj za*******a, za*******a aż sie kurzy bo zapierdol ma dość duży mimo wielkiej dziś roboty z równowagą ma kłopoty rozerwany ma swój worek i rozpięty ma rozporek spodnie całe wymiętolił chyba z sanek się spierdolił alkoholu czuć aromat najebany jak automat wysiadł z sanek głośno beknął i wielkiego orła jebnął wyskoczyły mu dwa jaja - jak tu wierzyć w Mikołaja. |
DHQ (praktycznie) solo own3d :D Mowie praktycznie bo teoretycznie to tam sa 4 demce i pare banshee, a ja ubilem 5 demcow i dalej sie respily oO
To Veldera poprosilem zeby wbil, za to mu dziekuje - i wyczyscilismy :D Mialem czyscic dla Krzyska, ale wbil z velderem przez przypadek i padl na 2 demach ... :< SS: http://img216.imageshack.us/img216/6449/uo0005wj5.jpg http://img210.imageshack.us/img210/7718/uo0007bm4.jpg Edit: Almadez to (chyba) Ziomster :* xd Edit 2: Wesolych swiat Gdy mikolaj sie dobija, otworz szybko daj mu w ryja! Wpusc do domu, wytnij jaja, bij go ****a mikolaja! Zlam mu nogi i kregoslup, niech nei dreczy innych osob! Wyjeb kopa mu w podbrudek, i wypierdol na ogrodek. Natrzj sniegiem skurwysyna, po prezenty niech nagina! |
Cytuj:
|
ta Almadez to Ziomster sam kiedyś mi dawał link do br forum i gadał że bedzie tam wstawiał moje ss z almadez konta i tutaj bedzie pisał
|
Z okazji świąt chciałem życzyć całemu forum zdrowia, szczęścia, pomyślności oraz spełnienia marzeń ale w pierwszej kolejności tych z prawdziwego życia a dopiero potem tych tibijskich:)
|
|
Możecie all myśleć ze to ja ojebałem Safiego,ale ja wiem ze tego nie zrobiłem,możecie mieć all za thiefa,nie bede reagowal bo wystarczy ze ja wiem ze tego nie zrobiłem. :) Strasznie głupia sytuacja i wiadome ze all beda myslec ze to ja,ale co poradzę :s
|
wszyscy wiedza ze to nie ty wiec ocb?
a jak jeszcze ktos mysli ze to smyq to sie odpierdolcie od niego ok? :) |
Plaga hacków? :(
Ja również mam pustą postać ;d |
nie palga haków tylko kazdy daje swoim "psiapsiuom" i tak sie to konczy :)
|
|
hahahahahaa8o
|
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
00:11 Diro Knight [152]: to krzysiek knightt mowil prawde 00:11 Safi the Knight [130]: z? 00:11 Diro Knight [152]: hacklal cie 00:12 Diro Knight [152]: mowil ze za ten podpis na forum tez Cie hacknie xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD KRZYSIU XDDDD DOBRA SCIEMA NIE JEST ZLA XD skoro tak to dlaczego ms nie ojebales? dlaczego nie padles skoro mnie tak nie lubisz? dlaczego jeszcze passow nie mam zmienionych? dlaczego all itemkow nie zabrales? xDDDDD sobie wkrecaj takie jazdy xD zrob ss z lootem xd edit krzysiek szybko silver ci da 10kk jak mnie zjedziesz :D:D:D |
|
@meniek
ciekawy masz podpis nie było mnie na tibi o 18 xd u fail trochę później błagałeś Peje żeby coś tam do mnie napisal :o |
Ohhh ciezka ta wojna reszta swiata vs PL ale jedni maja zdecydowana przewage xd
http://img378.imageshack.us/img378/1060/br0pl1mj8.png |
Cytuj:
pfff.... zastanow sie, po 1 nie jestem u siebie w domu na swieta, po 2 Diro pisze takie pierdoly do kazdego na mnie bo nadal placze o stracone 30 dni p.a po 3 ja sobie nic nie wkrecam KSoF Jak byl bym to ja to juz dawno bys mial lvl 20+ a to ze nie powiedzialem kto to? to moj interes bo obiecalem i ten ktos juz dawno na ciebie czekał Pozdro _/ wy i te wasze bajeczki ;D DirOo ;)) |
Cytuj:
ps. dla krzyska ziom obiecał hacka mmmmm ilu krzysiek ma pro kolegów XD?! Tak pozatym fajnie poczytac co sie dzieje w swiecie takiego downa :D Teraz pro hacker pewnie mnie dopadnie ;/ |
Cytuj:
09:48 Taddii [165]: diro hackan lavia 09:48 Taddii [165]: avia'tora 09:53 Diro Knight [152]: i tak ci nikt nie uwierzy :) opowiedz co w twoim swiecie |
Cytuj:
http://img368.imageshack.us/img368/3050/uo0090xk1.jpg http://img368.imageshack.us/img368/u...pg/1/w1024.png Cos Ci chyba nie wyszlo downie ;< |
Ja nie chce sie wtracac ale tylko tak slyszalem, ze diro go sporo czasu temu hacknal.
Nikogo nie bronie, nikomu nic nie zarzucam :P @topic Pojedli na wigilii? |
Cytuj:
pff ja nie musze nic zmyslac :) kopjuje c puiszesz k lecisz na liste ign bo szlkoda spamowac forom HACKERZE eLoO dziweczko |
Cytuj:
|
Cytuj:
co do krzyska chyba zeby sie dowiedziec wystarczy dac cynk do bachota na nk albo serka na skajpie :) |
X(X(X(X( a moze nie bedziecie pisac o tym na forum co?? zachowujecie sie jak dzieci :baby: klocicie sie zamiast dawac ssy... zal czytac co chwile to samo ;(
|
zal
Tak sobie czytam wasze forum i sobie sie zastanawiam jak mozna teraz grac na tej luminerze ;l
Up Krzysiek czy jak Cie tam zwa powiem Ci jedna widze ze twój cel życiowy to tibia bo w twoim "stylu" pisania nie za dobrze to wyglada :d "pff ja nie musze nic zmyslac kopjuje c puiszesz k lecisz na liste ign bo szlkoda spamowac forom HACKERZE eLoO dziweczko"<--- :/ echhh najebales ziomek syfu do tego serva :/ Ps. Krzysiek Knightt to Mefi Knightt ?... Jesli tak nie ufajcie dla tego leszcza -.^ POZDRO600 |
Cytuj:
po 2 to "dziwne" ze od piatku masz sova, hmm? |
mmmm Krzysiek Knight to pała jebana co kozaczy i gorził mi że wyjebie sie na INQ bo on zna Imperiala xd :cup:
@tadi god job ten chujek zabił kiedyś vainne na poi jak dobrze pamiętam @krzysiek ty haknoleś KSOFA? lol :o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:41. |
|