![]() |
|
ludzie nie robcie paniki ja pierdole. zachowujecie sie jakby zginal w rl. swieczki, i gorti in memory, przeciez on ma inne chary, nie znika na zawsze.
ogarnijcie sie troche, ja tez go lubie ale mimo wszystko to robi sie zalosne (w sensie oplakiwanie postaci w grze). @edit I zawsze mozna pogadac na gadu, przez fona lub spotkac sie w rl, mysle ze to bardziej ineteresujace ;\ |
ej a tak wogole legenda tez deleted
Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing znaczy sashra :p |
To tylko gra, kiedyś wkońcu te pixele przestaną istniec, a my będziemy się smiac, że graliśmy w to coś =] No ale fakt... trochę szkoda chara, wkońcu ładny lvl był no i zawsze jakaś tam praca była w to włożona.
|
W sumie gorti juz dawno mi mowil ze chce skonczyc na dobre z tibia...Moze to dobry moment ;).
|
Ninja Ox rookin' ;(
Coś się sypie tych hacków ostatnio. |
Solar sweet kisses
Apr 03 2009, 19:25:16 CEST Killed at Level 137 by Vanjesitox and by Arkadiust I znowu padliście jak nupki ='( |
haha xd cos ten as w rekawie nie dziala :P
Arpasik <3 http://img23.imageshack.us/img23/1553/arpas.png |
|
spokojnie, oni maja asa w rekawie xd
|
Drogie dzieci dostaliscie bana na miecha za bota, pouczcie sie do egzaminu gimnazjalnego.
|
hahaha asen padl hahahhaa
ale noob haah tak smiejcie sie :) |
hahahahahahahaha :evul:
|
Cytuj:
pewnie solar liderowal i dlatego xDD |
ha ha
|
|
:) Tak was cieszy, że hlvl polak padł ? Oj :baby::baby::baby: :) Ja jakoś się nie cieszę choć przecież, przez tego człowieka przestałem lat temu 100 grać na tym świecie :) Pomimo tego kibicuję Polakom tutaj (no za wyjątkiem Salar młody czy jakoś bo to kawał chama) Hej Neoxer (pierwszy owner) napisz na gg, mam temat do Ciebie. Acha, jeśli Rekin dalej Tu egzystuje to też proszę o kontakt. Pozdrawiam
|
Cytuj:
a kontakt z rekinem napisze ci jak sie odezwiesz (pisze ci gg na pm) |
Wreszcie ktoś zrobił bumpa. Czy ktoś gra jeszcze na Silverze z Polaków prócz mnie i Asena? <.>
|
Cytuj:
|
Wszystko ma swój morał: nie kupujemy pacców od niezaufanych osób >./\
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:54. |
|