![]() |
|
Cytuj:
|
Gdzie expic knightem (PACC) 46lvl 74/69 EQ:Fire Axe, Crown Armor, Dwarfen Shield <sux>, Knight Legs, Boots, Platinum Amulet, Crusader Helmet ??
|
sorc
Mam 20 sorca z 21 mlvl, (facc) gdzie expić?
|
Cytuj:
|
Paladyn lvl 41 74 dist gdzie expic ?(FACC)
|
pall 10 lvl 40distance facc
|
@2up
DC, Orcland przed OF, Guardy, Mint, czasami drag. @up Dwarfy, trolle, swamp trolle, moja rada zrob 70 skille i na 25~ na guardy idz. Gdzie expic knightem (PACC) 46lvl 74/69 EQ:Fire Axe, Crown Armor, Dwarfen Shield <sux>, Knight Legs, Boots, Platinum Amulet, Crusader Helmet ?? |
Cytuj:
! Witam ! Na takim lvl'u to do Mount Sternum w podziemniach lub na powierzchni ( radze podziemia ;) ) , lub na Ghostland ( lecz niestety nie moge ci poradzic jaskini , ani poziomu , gdyz sie tam nie orientuje , rownierz na kopalnie dwarf'ow , bierzesz wand of dragonbreath i jedziesz . Nie powiem jaka jaskinia ( poniewarz , patrz: Ghostland :p ) , lecz na pewno mozesz juz chodzic na pojedyncze dwarf guard'y i na mase dwarf soldier'ow ( ofc nie wszytskie na raz :D ) |
Palladin 25lvl/80dist. Gdzie expić? FACC
Powiem odrazu, że na guardach mam problemy, bo co wchodzę to stoi takich 1-4 przy dziurze i nie idzie ;d |
22 knight skille 50/47 & 31 MS 30 mlvl all PACC
Gdzie ladnie expic? |
19 lvl druid 15 mlvl gdzie i na czym expic
|
23 Knight 60/60 eq : k-set , meduska , k axe(od 25 ale coz) warrior helmet , buciki , 2 bp uh i w dp 25k : GDZIE EXPIC BEZ WASTE?? jestem z carlin
|
Zrób skille 80/80 i sprobuj dwarfy soldiery w kopalni. Potem dwarfy guardy. I załatw narazie broń na twój level.
|
Gdzie expić 15 lvl Druid, 12 mlvl
Eq - Crown Helmet, Crown Armor, Plate Legi, Crown Shield, Leather Bots, i Moonlight Rod. Mieszkam w Carlin, ale mogę się przenieść. Ewentualnie mogę zabrać ze sobą bp Ihów |
Idz na dwarvy kolo kazardoon i roty ewentulanie dwarv solidery.
A jak nie to na zamek orkow kolo Ab sa tam minosy ,trolle ,dwarvy ,orki ,orki spearmany i warriory .Lub koło thais do acient Temple tez dobry resp tych samych potworow co na zamku. |
Cytuj:
skille 80/80 ? myslisz ze to chwilka jest :P?? "sproboj dwarfy soldiery" hehe z takimi skillami...?? moze posunac sie o wiele dalej |
24 knight
4mlvl (za kilka sec) 51/50 c-armor,k-legs,fur boots(2arm),warior helmet,Vshield,p-ammulet,Furry club (31 atk) facc(k) Katedra - jak ma kto i pomuc i jest pustac czli raz na ruski rok (wczoraj dorwałem to zrobiłem 60k expa) cyce - pełno ludu soldy - .... niewiem czego wiecej ludzi czy soldów myśle nad ~~ elf forest :D ale czy dam rade ? ^^ ? a jak nie to gdzie polecacie |
wbij chociaz te skille 60/60 :P
|
Cytuj:
to dam czy niedam (poziom - 0 i +1) @down o co chodzi ? ze niby czego ? skille tera scout leci na tyle samo hitów jak na ~6x/6x xd (x:=0-4 ) tylko prędkośc najgorsza :S no to sam sprawdze ;/ |
@up
Jak nie masz wszystkiego w 70% przypadków na hita, to tam się expić nie opłaca raczej... (chodzi mi o scouty) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:18. |
|