![]() |
|
Cytuj:
A tam bedziecie sie klocic o piksele noo.. |
Cytuj:
PS; Odczytaj moj priv msg please |
Ty no chujowo bo spide mial miec wyjebany domek w kosmos ;x
czesc Kakej! |
no z tym spidem to niefajnie :/ moze wy byscie mu wkoncu dojebali? :s
|
ojebal cie w grze i juz nie zyje muahah ale masz najebane czlowieku, kura zawsze byla i bedzie sprzedajna dziwką dziwne ze dopiero teraz to poznałes.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To jest tylko gra, who cares?
|
@Gremb
Ta, będę przenosił |
Pogadaliśmy, pośmialiśmy się, było miło. O co ta napinka panowie? ;D
~Alor |
Antek jakies eq ci potrzeba?:)
|
Taak wy suumie to mi mozesz odpalic noob mage seta gremb, se edka zrobie xP
|
Wbiliśmy na to wasze ventrilo, pamiętałem, że Kamba chciał ze mną porozmawiać. Zarzekał się, że będzie to "kulturalna" rozmowa na poziomie, ale czułem w czym rzecz :p Napisałem mu nawet priva, że jestem, ale nie zdążyliśmy porozmawiać, bo ktoś usunął konto. Pech.
btw. ahahahhaahahaha @ Olaf "chłopaki, ja chcę pokoju, wydałem dużo na aole, obsrałem się i chcę pokój" SPOKO ! ZAPALMY FAJKĘ POKOJU... http://img269.imageshack.us/img269/471/babciawiadro.jpg ORAZ ZNICZA http://img258.imageshack.us/img258/2162/znicz.jpg Kod:
Character InformationOver & Out Radzio EDIT: aha no i skoro Kurze się szykuje wpierdol na rl, to czy już nasłaliście już przedstawiciela Katowic, Fediego na mnie ? ; ) To w końcu moje okolice |
@Gremb
Nie, mam swoje narazie tylko nie botuje na softach przez jebanego RSa. Myśle nad kupnem sdków od Cedoora i wystrzelac je w pizdu w jakieś dle/frosty. Dzięki, że pytasz :D |
du ju łana bi maj friend also?
|
Pisz Zyga na gadu podasz nick to ci cos zapodam.
|
Kamba my obydwoje wiemy jak to wszystko się skonczy ale niewazne ... pozatym naprawde chce mi sie z ciebie smiac co ty masz do mnie jak nie wyrzadzilem ci nic o co moglbys sie przy*ebac . Wiec ogarnij sie bo to ze jestes forum fajterem to juz kazdy zauwazyl . Podobno nie grasz wiec co cie obchodzi co od*ebalem ? Naprawde Kamba skoncz juz sie napinac bo robisz sie coraz bardziej zalosny
|
Cytuj:
Gremb, Zygaa / Ab'dendriel Ale to jakies gowna, ja tam se kase jak co skminie |
Cytuj:
|
widzisz Kamba kur wa sie ciebie nie boi! wyjdzie tak ze to on ci dojebie swoim pro skilem !
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:31. |
|