![]() |
|
RE: Grue
Widać, że się nie nudzicie : P. Kiedy dasz jakieś fotki z afganu? |
Cytuj:
Keleris to jest pyszne "wino"! Pilismy z kolegami w te wakacje na mazurach i bylo wyborne :) @Dr. - fajny pies ;d |
winko
no to powinniście sprawdzić biedronkową Amarene trunek często sączony w przerwie między zajęciami. w smaku chyba lepszy od Komando postaram sie w czwartek wrzucić fotkę bo będzie tankowanie ^^
|
DR Omader@
Polewka z tego skana twarzy na tablicy ogłoszeń xD PS. Już mam komandosa zabunkrowanego na sobotę, wolną chatę będę miał xD Porobię focie z kolegą dla was hrhr. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Anyways, ja się na zimę przerzuciłem na wino musujące (igristoje szampanoje ;>), ot tak. ; ) |
@Drunk:
Astmę masz? Mój ojciec bierze takie jak te, co na stoliku leżą. : P @Spijacze_tanich_winiaczy: A Belzebubem się kiedy raczyli? : > |
Cytuj:
Wiedziałem, że pies to zły pomysł - odwraca uwagę od mej urody. |
Cytuj:
Normalnie to w parku z koleżankami/kolegami i jest git :D, zazwyczaj po winiaczu ciśniemy na koncert pogować :]]]]] Jeszcze 1.5 roku i mogę w domq pić : > |
wracam honor, miotles na fotce.
|
Cytuj:
W Opolu bieda... a nie będę przecież na hepised czy komę iść tylko dlatego, że lepszych koncertów nie ma. Cytuj:
|
Tanie wino jest dobre bo jest tanie i dobre.
|
Cytuj:
|
@Nadrill:
Tanie wino jest dobre, bo jest dobre i jest tanie* -.- |
Cytuj:
Tanie wino, jest dobre bo jest dobre, i tanie. |
Więc pijemy je cały czas
COŁY CZOS! *musiałem ;x |
Czy pifa !
|
Obalili my z kumplem siedem...
: D |
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do rekordu, 3 wina marki Wino + ćwiartka wódki. Z tego co się działo potem mało pamiętam. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:33. |
|