![]() |
|
Ima to ten filmik, w którym na początku pada mestor z muzą Let's the body hit the floor? Jeśli tak to mam go na kompie i nie ściągam.
|
Cytuj:
Stare dobre czasy :> Ima~ pm plx p.s: Mmmm niezłe ciacho z Qel o.o |
Cytuj:
|
no coz..
no no Qel o ile to jest Qel jest ladna ale wy maniacy niechodzice na imprezki ani nic z tych rzeczy pelno jets takich ale przyznaje tak ladne i z takim levelem w tibi sie jeszce niespotkalem....
|
Hah, widze ze tutaj sie robi fanclub Qel, no baa, duzo jest ładnych dziewczyn ale ja nie porownuje jej do kazdej jaką widzialem, tylko oceniam samą Qel i dla mnie jest baaardzo fajniutka ;d;d
|
Qel jest niezła 8o a Magrami się w niej zabujał i stracił postać :p
Mam nadzieję James, że ta niespodzianka to nie tylko puste słowa ;) |
Czy znajdzie sie ktos zainteresowany danymi harcesha??? :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Diablord ta to ten |
No no fajna jest :D...
Ale taka bezwzględna na tibi :( |
Szukam pk teamu na 40-45 lvle (a raczej chciałbym załozyć nowy)
Wymagania: 2bp mf + utamo vita pare sd 25lvl+ (sorcc/druid) 65 skills (kina/pally) Pekowanie polegało by na: 1. Combo sd przed depo/domkiem 2. summony (fe,fd,ds,zerki) + jakies sd kiedy nasz cel hunci np. w kopalniach I jak jestem tutaj to napisze również SELLING: ...::: Dragon Lance :::... ...:::Bright Sword :::... ...::: SELL MONK/Ghoul - pay mf:::... Aaaahhh mam 29 lvl 33 mlvl (drut) |
Cytuj:
I co wazniejsze jestes niedorozwiniety. |
Cytuj:
Pozdro. |
17:19 Venz [107]: hunted
17:19 Demin Myrius [54]: o matko juz wystarczy ze mnie harcesh huntuje xd 17:19 DeminMyrius [54]: a hunt niby za? 17:19 Venz [107]: za jajco 17:19 Venz [107]: jak nie wiesz 17:19 Venz [107]: u're hunted Pieknie... GL zycze w ubiciu mnie... Moze za kilka miechow wyjde z pz... |
Double post... sry... komp mi sie cos zmulil ;/
@down Mozliwe ze cos przeskoczylo jak ustawialem w poscie zeby bylo jedno pod drugim bo jak wklejilem z Tibii to bylo takie jedno po drugim i nie ogarniete |
Cytuj:
To chyba powinno byc wklejone chyba ze w taki sposob przedstwailes na swoja rozmowe Aha zeby nie bylo i nie lecial spam to sie tylko pytam i przedstawiam swoja opine w sposob uprzejmyB) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Powiedzial 36 ms W dupie byles gowno widziales |
Cytuj:
nirt - to , ze 36 ms to jeszcze nic , czytales ten comment ? "My accaunt has ben Hacked. We Back Wars... Now I and My Friends Hunt Enemies..." akałnt |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:47. |
|