![]() |
|
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
Nauczysz mnie tak? HSAUSHAUSHUAHAUHASAUSAUSHU |
Missclick.... xdddddddddd
|
@Up
Dałoby się gdyby ten pajac nawet w grze nie najeżdżał na mnie. I po co strzela tu komenty. Trapli mnie i gram dalej a to co on se pisze to mi to wisi ale nie dam sie wyzywac i obrazac bo grałem na bocie i za głupote mnie "ukarali". Nikaia jeśli myślisz że płacze po nocach to jesteś w błędzie. Idź botuj na banute leszczu. Zamknij ryj transwestyto. Masz zacieche że mnie trapli ? . Naucze cię. Zamykasz oczy i wyciszasz dźwięki, Liczysz od 0 do miliona (jeśli umiesz n00bie) i widzisz napis You are downgraded from level 83 to 81. A dziecko takie jak brodno'fokus i zieloq mają zacieche. |
No dobra macie priv :P i przestańcie sie tu kłócić Zieloq ładne blackd :P Gz wam fragow i advencow.
|
Cytuj:
AAAAAAAAAAAHHSUAHSUHUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHUSAHUAH USHAU <gleba> Chyba chciales powiedziec ze ustawiasz BlackD na nocke a jak rano wstajesz to widzisz deda ASUAHSUAHAUHSA |
To co napisałeś to druga metoda o wiele szybsza Cwaniaku. I pisz co chcesz na więcej twoich idiotycznie debilnych bezsensownych wypowiedzi nie odpisze.
|
Cytuj:
|
Nie bić się:confused:
|
1. Nie obrażaj innych użytkowników forum.
2. Nie cytuje się zdjęć. Edit. Dodam jeszcze to żeby nikt się nie czepiał. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdrawiam Cię. |
@Alendzio
Zamknij kapcia cwaniaczku ^^. ZE NA DA ! |
|
Ok. Już jest good. :D:D Ja coś chyba źle mówiłem. Polecam foteka.pl.
|
heh ok dopiero pierwszy raz plik hostowalem:)
|
juz jest ok
sry za double posty |
Cytuj:
1:Do starego nie gadasz 2:Kolejne Dziecko Non-pvp :) 3:Kapcia to mozesz miec na twarzy. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:13. |
|