![]() |
|
Zolniez gratz wbicia wiekszego lvla na faccu niz ja ! (kupilem na 65)
|
Cytuj:
do 90 chce ciagnac BUY ALL SMALL STONES! >:) |
@Even
z roku na rok PSP ciągle tanieje.! Kiedyś nawet po 1000 Złotych kosztowała,a teraz mogę już mieć za 500-600 złotych+akcesoria oczywiście używane,ale w dobrym stanie Bo jeżeli bym kupował gdzieś w salonie to napewno zapłaciłbym około 800 złotych za nowe.Więc na allegro czy na innych aukcjach internetowych kupie Psp w dobrym stanie i za dobrą cene^.^! Aktualnie mniej gram,bo mi się nie chce ^^zbytnio |
@Laserson
Gratz maniaku Xdd gogo 200 Von |
Cytuj:
no to niezle, szczególnie, że dla niektórych Polaków kupno takiej zabaweczki równałoby się z wydaniem calej miesięcznej wypłaty... Przeliczając na złotówki PSP w Islandii kosztuje coś koło 900 zł, ale wiem, że nie przelicza się na złotówki żadnego towaru, gdyż wszystko wyjdzie bardzo drogie (nawet paczka fajek - 25 zł :p). Tutaj obcokrajowcom trzeba nauczyć się przeliczać na godziny pracy, nie na złotówki ;) a 20 tys. islandzkich koron to nie jest dużo za takie cudko (u nas w szkole to połowa ludu ma PSP, bo niektóre przerwy trwają po 40 minut :p + to, że często zdarzają się "okienka" w lekcjach ;)) |
lol
@Rzal
zal mi Cie :) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
a i geo sperami to kilku sekund nie wytrzyma xD |
prawda .ze spearow pada odrazu ,z kamieni skillowalismy chyba we 4. btw nie ma tam juz geomancera ^^ z tego co widac to teraz najlepsze monki.
tak wogole oplaca sie skillowac na 80+ ? (palowi) przeciez to mega waste na kamieniach.. tak samo albo prawie wejdzie przy expieniu.. (nie liczac kickow) |
advanced
http://img225.imageshack.us/img225/5247/ajrb0.jpg 10sec później http://img215.imageshack.us/img215/2767/aaeq4.jpg :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
Widze, ze masz ciekawe zycie :) wlazic na forum Luminery zeby wszystkich pojechac 10x dziennie ^^ |
Dżem Dobry.
Dalej nic sie nie zmieniło na tym forum xD Rzal daje każdemu wycisk Even wyciąga wnioski z wypowiedzi innych forumowiczów Szadoł - no cóż N/C , w sumie jego stary to kogz wiec peace Cytuj:
Bixy nie gra (PZDR), narazie xD No i gz pozostałym awansów : Yen / Dakt, Żołnierz, Lasersonowi, anamanowi Jak kogoś pominąłem to wybaczcie :) :):):):) |
Cytuj:
Na razie napisałeś 3 posty gdzie kogoś krytykujesz, pewnie dlatego, że w rl to Ci mordy nie wolno otworzyć pod groźbą kar cielesnych. Yrek nie zaglądaj tu bo zaraz evul forum flamer Kem3s Cię dojedzie. Btw. chyba mu kasy na kafejkę zabrakło bo nawet polskich znaków nie pisał. |
Cytuj:
Żal z Ciebie i tyle xD. Jakie ty miałeś trudne dzieciństwo xD.Nie mogę z Ciebie xDDDDDd. Zabwaki do sufitu Ci przykręcali ??XDD. @RZal "(...) racja brachu (...)" |
Cytuj:
A nie sorry ty nie masz matki tylko 3 ojców z O-Zone. |
20:58 Shadow Druid of Luminera [80]: ja i iron to jak tango i cash
|
Cytuj:
@RZal Pani Janina RoX :) |
Cytuj:
|
@ Do tych co wczynaja klutnie
mozecie mi powiedziec co wam daje takie bez sensowne jezdzenie po sobie?? i rodzicach?? moim zdaniem te wasze klutnie sa bez sensu. Jak ktos gra w tibie neich gra bo lubi, a jak ktos przestal grac to niech przynajmiej niejezdzi po innych. i to by bylo natyle @Lubie witam i zycze powodzenia o ile grasz na lumierze w lvl a ss zadko tutaj sa wklejane wiekszosc to klutnie przez jakies male głupoty :P ale trzymaj sie smialo |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:52. |
|