![]() |
|
Cytuj:
NO CÓŻ PANOWIE, MEGA POGROM :( |
Hoho do czego to doszło.
Teraz kibice Realu cieszą się gdy Barcelona wygra tylko 1:0 :D |
Tak, kibice Realu. Tej drużyny, która od początku sezonu wygrywa wszystkie mecze i to strzelając minimum po trzy bramki.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic Foster ['] |
@up and 2up
Mhm ;] zgadzam się w 100% @3up Ukryty tekst:
@topic Niech dzisiaj Chelsea wygra z tym Liverpoolem a Juve z Palermo :( Maggic modliłeś się o zwycięstwo Chelsea? :D |
Jeszcze mam czas. : D
|
Arka, nie prowokuj. Nie chce tutaj znowu flame wara...
@down Jeden tekst, a kibice Realu wyrosły jak grzyby po deszczu ; d |
Cytuj:
|
@up
Piękny mecz. Dzięki szpalerowi ;d |
Cytuj:
Wyższa forma inteligencji, to nie dla mnie. |
Poczekajcie miesiąc,dwa. Madryckie gwiazdki będa grać na 100% to złapią zadyszke i wielke zdziwienie, że gwiazdki grają słabo. Nie ma co gadać kto lepszy, bo to wyjdzie jak będa Derby.
Cytuj:
|
Może nie tyle derby, ale to, kto zostanie Mistrzem Hiszpanii :]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Vermaelen ;d
|
Thomas "Roberto Carlos to przy mnie pikuś" Vermaelen
|
Nie, to N'Zoni.
@Edit Ludziska, pomóżcie, odezwijcie się w sprawie z podpisu : [ |
3:2
Kocham cię, Cesc :*, ale nigdy nie zdradzę z tobą Vermaelena <3 |
Cytuj:
|
Galaktyczny Arsenal. Nie potrzeba Kak, Ronaldów i innych Benzem, żeby być najlepszą drużyną świata.
|
Yohus, napisz nam to pod koniec sezonu ;>
Błagam, czytać podpis ;[ @Down Jeden Yoh, a flamewar na miliard stron xD |
Cytuj:
|
Pozdro dla kibicow MU ktorzy twierdzili ze to Arsenal ma slaba lawke =D
Foster \o/ |
Słaba ławka = wchodzi Walcott, strzela gola, wchodzi Bendtner, strzela gola (i to jakiego!).
Kthxbye ;]]]]]]]]]] |
Nie wiem czy o to Wam chodzi, ale ok. Macie wystarczająco silną ławkę by udupić grające football nie z tej planety, Blackburn.
p.s CFC 2-0 LFC Kthxbye ;]]]]]]]]]] @down Zależy jak na to patrzeć. Sunderland jest imo mocniejszy, ale nie oto tu chodzi. Po prostu nie ma co się podniecać 'aż tak' zwycięstwem nad średniakiem Blackburn, a prowokację puścić płazem, skoro sami najlepiej wiecie że Arsenal słabej ławki nie ma. |
Widzisz, nasza ławka daje 2 gole przy średnim Blackburn.
Ławka United daje raptem jeden mizerny punkcic z przeciętnym Sunderlandem. To jest ta różnica. |
Arsenal to przereklamowany klub dla kibiców Barcelony, którzy chcą być inni, przez co nie kibicują jej, krótko mówiąc - szit : D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down. bez Ronaldo, wszystko im się sypie. : ) |
Cytuj:
|
Raul, oddawaj posta! Zresztą, został przeczytany przez tych, którzy mieli go przeczytać i jak zwykle, jeden wyszedł na frajera xD
@Straznik Monopolowego Całe forum będzie w żałobie (za czym idzie też będzie płakać), jeśli Arsenal znów wygra tylko CC. Chociaż nie, teraz City będzie chciało coś zdobyć. @Ławka Manchesteru Bramkarz bardzo rzadko wypada, więc takie porównanie jest głupie. Owen, Park, Giggs, Anderson, Scholes, Hargreaves, Brown, Neville, Evans, Rafael, Fabio, Welbeck, Macheda, Gibson, Kuszczak - to jest ławka. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Owen nie żyje?
ManU-ManC 96" Co do reszty to wskaż mi lepszą ławkę w Premiership. |
Nie zależnie od końcowego wyniku miło jest popatrzeć jak naszpikowany gwiazdami Real zostaje zdominowany przez Seville:)
Perotti z Navasem robią ich jak chcą i gdyby Casilllas nie zaliczył parady sezonu było by jeszcze gorzej. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:00. |
|