![]() |
|
Ej czy ktos dzis zdedaczyl?
|
Abbottonare
Seva Elli Sawczyns ^ ded z mojej reki :D chlopacy chcieli def robic na ghoul cavie :D smiech na sali, polowa, a moze i wiekoszc loga dala, wiec rusha w 4 osoby zrobilismy :d a z sawczynsa ciala caly bp na plecy wrzucilem bo mialem 1k wolnego capa :D i co widze... w bagu 4 bp pustych putelek great health potionow :D pomyslnosci zycze nastepnym razem:D edit. blade moran'a zabili :P |
Biega se ziom w carlin z peka a tu ekipa po niego wpada i co :\
[CHAR]Pothi[/CHAR] Apr 01 2008, 16:35:33 CEST Killed at Level 63 by Maly Zgred Drut [CHAR]Master Deja[/CHAR] Apr 01 2008, 16:35:40 CEST Killed at Level 47 by Maly Zgred Drut and by Dael palladyn [CHAR]Pawelek kafarek[/CHAR] Apr 01 2008, 16:35:23 CEST Killed at Level 71 by Volverqin Immortal and by Cinek Rzeznik [CHAR]Leopord[/CHAR] Apr 01 2008, 16:36:22 CEST Killed at Level 66 by Volo Arla and by Volverqin Immortal [CHAR]Zeni Thun[/CHAR] Apr 01 2008, 16:33:08 CEST Killed at Level 58 by Buden Tego Buden solo sciagnol pl?/\ [CHAR]Dardiuz[/CHAR] Apr 01 2008, 16:50:57 CEST Killed at Level 135 by Maly Zgred Drut and by Buden A tu z innej bajki [CHAR]Mloda ganksterka[/CHAR] Apr 01 2008, 15:13:07 CEST Killed at Level 61 by Lady Shadov and by a minotaur archer of Erio POZDRO BERGER |
haha. 1 chyba chlopaki sie wykruszyl :D
Leopord Comment: Kafarek jest z siebie dumny ze wyslal ludzi na pewna smierc respect... Chce tylko powiedziec... A nie mowilem ;) |
Karolek nie mysl sobie ze jestes az tak fajny! to byla taka taktyka ze oni daja loga! specjalnie przeciez !!11one ale liczy sie frag na moranie
|
gdybys uzywal rozumu to bys wiedzial ze bysmy w 4 na nich wszystkich tam sie nie wbijali :D
|
a myslalem ze jestescie kozaki :/
|
my pro jestmy ;d
|
double <10>aaa
|
hehe laroz zostal zabity przez Renia oraz Thoron Jano, pl:D?
|
nie pkujcie juz koledzy:D
|
Stoimy se z peka w Karlinie i wapdaja po nas znow :|
[CHAR]Jimpan Da Elite[/CHAR] Apr 02 2008, 16:33:50 CEST Killed at Level 111 by Lapciuch and by Vason the Kret :| |
Ładnie ładnie :) nie padać mi więcej i zabić karolka xDD
|
Cytuj:
ja Trai'lerem nie padałem tak często :D Cytuj:
Viking pedałko =* |
Cytuj:
|
hehe seth yurius hehe:D
aynama nie mam pytan sam sie trapnal omg hehe |
Cytuj:
Poprostu Noobstwo Co do AYnamy to jak zwykle GTW kupa oszustów oszukała go i wyciągnęła trapnęła i ubiła Zal mi was , największe nooby iridii jakie widziałem |
Cytuj:
|
żal mi was;]
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:09. |
|