![]() |
|
Cytuj:
W tym moje :P |
Jaka propaganda. Wrzucam wam nagranie z naszego Ventrilo. Admini rozmawiają z Drako (Pasterz) i Kornik (Xareta) na temat 6kk z pacc'ów, które nie doszły i PA jakie robi Kornik. WRA przedstawia swoje zdanie na temat PA Kornika...a na końcu wypowiedzenie wojny. Miłego słuchania.
http://rapidshare.com/files/99236587...13327.vrf.html Nagrywałem ja, nie wrzucałem tam trojanów etc. Boisz się o hacka to nie ściągaj. |
Z tego nagrania wynika ze WRA smialo sie z vision i duskiness, trudno mi uwierzyc ze oni im jeszcze dali szanse...
Ludzie Furory opamietajcie sie, bo nie znacie dnia ani godziny gdy kornik wpadnie na pomysl aby wpasc po wasze bohy i armory! |
czym to otworzyć?
|
Cytuj:
WOGOLE to jestes cool, szkoda tylko ze nie potrafisz napisac WOGOLE poprawnie ^^ |
trzeba wbic na jakis server ventrilo 3.0.1, kliknac na siebei prawym, nastepnei wybrac View > Record/Playback > zaladowac tam nagranie, po czym nacisnac Play
|
Zapisujesz to na dysku, odpalasz Ventrilo.
W Ventrilo klikasz prawym na siebie,view->record/playback->open->znajdujesz plik->play. |
Cytuj:
Agustin Egurola Plax? |
Cytuj:
Cytuj:
@Glaca Ty już i tak się na mieście nie pokazujesz ;] Btw jak tam Twoje mlaskanie co jedno zdanie? Nadal udajesz Ojca chrzestnego? |
Cytuj:
Quan domyślam się, że na siłownie chodzisz i pewnie na dopalaczach jedziesz bo bardzo pewny siebie jesteś :> Ale uwierz mi, że znam osoby które nie ważą 80 kg i nie mają po 2m wzrostu,a na solo wyskoczą z każdym i ciężko jest ich zajebać... więc nie śmiej sie z Zwidka "rozmiarów" bo nie wiesz co potrafi na rl. @do tematu. Może ktoś napisze scenariusz o Furorze :) to będzie kur** hit... pt: "Wszyscy za Wszystkich" ps. jak macie jakieś ciekawsze nazwy "serialu o Furorze" to podajcie pośmiejemy troche :D |
Mogę prosić o adres jakiegoś darmowego serwera na Ventrilo 3.0.1?
|
@2x up
Moze "Psy" xD |
wsyzstko jasne się już stało :)
thx Diab~ |
DARMOWY SERVER VENTRILO 3.0.1
IP - cs-com.voiceserver.de port - 4000 |
Dajcie Ip servera na ktorym wy gadacie o tibi, a nie tam jakies brazole pierdzielą niewiadomo co =D ,a jedyny kanał "tibia" jest na hasło ktorego nie znam
|
'Panowie, sd'ki w lapy i uh'y do backpacka' xD
Jak przezywa xd |
Cytuj:
3818 :) |
Całe Forum zamilkło, przesłuchuje nagranie :D
No Zwidas... jak by naprawdę na wojne szedł ;d |
dla Waszej wiadomosci ani glaca ani zwidek nie są zwidkiem z tibii... sprostując to co do glacy napierw zwidek mial w komencie glaca zanim powstal uzytkownik "Glaca" nawet na zdrowy rozum kłucili by sie miedzy soba kto jest prawidziwy? zal... a tak wracajac do op podobala mi sie ostatnia ta akcja jak ins/wra zostalo w jaskini i dusk/vis wpadli i dobili kazdego respekt dla ins/wra za to ze wogole wyszli pozdro !
|
Cytuj:
Najpierw był Glaca na forum, później glaca na Tibia.com, wiem, bo patrzyłem ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:24. |
|