![]() |
|
Pierd... Danere
Znowu kik i nie wiem czy zyje... |
Film
Cato jak masz filma z banshee qesta to rzuc linka na forum albo gdzies.ZBIERAM TEAM NA BANSHEE QEST FINAL ROOM!
|
kicksoft
lool je...e kicki :( i znowu dead
tera na hydrach :o |
|
Gz All Awansow
Ale Szczegulnie Gratz MORIA jedziesz do 100 :cup: Pzdr |
|
Te kiki sa straszne ;p
Przynajmniej jak sie to skonczy niech oddadza nam gdzies z 5 dni paca zeby nadrobic troszke:D CATO GZ ASSASSINKA:) Ja tez musze zrobic ale sola wyloc ta tarcze dla mnie najpierw;) Moze mi ktos powiedziec jak sie wstawia ss na forum? najlepiej w punktach po koleji xD |
Ktoś chce kupic Lemiko + 33kina (Danera) na tym samym koncie za rl kase? MSG na priv jak cos :)
KICK PLIX! |
|
Cytuj:
2. i tam masz już gotowe linki(po zhostowaniu zdjęcia) 3. kopjiujesz link z podpisem "Hotlink for forums (1)" 4. pocałuł za to cato w dupe(hahaha joke) xD Maż mowi do zony: -przesun sie kur.. Żona: -Co? Mąż: -Odsun Sie kurwa mac Żona: -a czarodziejskie słowo? Mąz: -Hokus Pokus Stara Kurwo Wy*******aj |
chyab bedzie trzeba skaczyc z ta gra bo jak tak ma byc ciagle to mi szkoda kasy na tego pacca....
|
Cato ile to zdjecie sie hostuje bo siedze 10 minut i caly czas nie shostowane ;(
|
|
Jak zrobic zeby bylo na caly ekran????
HELP PLX |
jak uploadujesz na image~ to skopiuj ostatni link, ktory masz podany " Direct link to image". Jak piszesz posta masz opcje "wstaw obrazek" klikasz to i wklejasz tam linka... i oto efekt:
http://img523.imageshack.us/img523/6840/71509987yz4.jpg |
Cytuj:
lol paca się kupuje za kase tibijska :*:*:**:* za 90zł to mozna sobie kupić pare zgrzewek Pysia .... lol |
Ach szkoda gadac ;/ miejmy nadzieje ze szybko to napraiwa
|
Ja tez uwazam za ogromna porazke to ze jeszce nie mam 100 lvla i od 3 dni nie moge sie zalogowac na dodatek mialem kicka na samym koncu hydra island wiec raczej moge miec problem przezyc jak sie zaloguje PzdR dla kicksoft...
|
brecht
heh ale Ci z Cipsoftu sa śmieszni...
ostatnio po jakimś czasie bo dlugo nie wchodzilem pomyslałem sobie że zaloguje sie na tibia.com na swoje konto i zmienie sobie opis, loguje sie wszystko ladnie pieknie a tu patrze ze miałem bana heh i opczajcie za co !!! <lol2> napisze wam co i jak bo screena nie moge dodac ;/: Banishment Information Type: Notation - A Notation in the criminal record as a warning. Character: Caron Sous Reason: non-English public statement Statement: "ni obraziesz sie jak narazie sobei kupie uhy i manaski a ci kasy nie oddam :P?? chyba ze ci potrzebna ??" (Aug 15 2007, 16:28:37 CEST in 'Main Trade Channel') Comment: Non-English statements are illegal on all public channels except for the RL chat (Tibia Rule 2d) No kur... smiech na saliX( ludzie piszą gorsze rzeczy łamiace Tibia Rulez a tu za takie gówno nie no tylko bic im brawa :D:D |
:evul:[SPELL]exori[/SPELL]
Gratz Mad i Emef lvl 100 :) Mam nadzieje, że już mnie neo kinder nie nazwiesz ;/ pozdro :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:57. |
|