Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aldora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=186)
-   -   Chosen Ones + ANIMA vs. Eternal March !!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=104197)

Toxulo 29-01-2007 16:07

Siema,zalogowalem sie na to forum aby podyskutowac o tej wojnie ;P wedlug mnie EM moze cos zrobic bez leadera poprostu umie sie zgrac,a w CO bez zeta nie dadza rady wiec zaal..

CO=PA

HAIL EM!

Toxulo 29-01-2007 16:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paladinka (Post 1230568)
Co do wojny to sprawa jest jasna Zecik czyli Nemtor i jego ekipa wygra to:) zreszta tak jak i zawsze^^

ja tam licze na em :) mysle ze wygra Pozdro!

MagField 29-01-2007 16:49

@up
Edytuj posty.Wojna trwa nadal i wszystko może sie zdażyć ;] Poza tym co zaczeło feagować wreście ;>
@down
Hehe z nemtorem też nie mają zgrania ,bo on biega sam ,a oni sie motają jak pionki :D .Co do fragowania to nie pofraguje za dużo ,bo mu ban wleci niedługo ^^.

Toxulo 29-01-2007 17:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MagField (Post 1231301)
@up
Edytuj posty.Wojna trwa nadal i wszystko może sie zdażyć ;] Poza tym co zaczeło feagować wreście ;>

niby tak , ale tera zecik nie pofraguje a bez nemtora CO nie ma zgrania :]

Neaniver 29-01-2007 18:23

Ale z tego co mi wiadomo na temat tej gry, zabijanie graczy oznaczonych czaszką nie grozi banem? Po prostu musi uważać.

Toxulo 29-01-2007 18:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neaniver (Post 1231560)
Ale z tego co mi wiadomo na temat tej gry, zabijanie graczy oznaczonych czaszką nie grozi banem? Po prostu musi uważać.

tylko z tego co mi wiadomo nie wszyscy mieli czaszek wiec nemtor mial pare unjustow ;)

Makaveli Tha Don 29-01-2007 19:36

Nemtor gra w tibie nie od dzis i na pewno uwaza na to co robi, jestem pewien, ze nie wbije bana w takiej sytuacji.

P.S.
Roshar przyexpil, GZ 158 lvla:)

Toxulo 29-01-2007 19:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Makaveli Tha Don (Post 1231808)
Nemtor gra w tibie nie od dzis i na pewno uwaza na to co robi, jestem pewien, ze nie wbije bana w takiej sytuacji.

P.S.
Roshar przyexpil, GZ 158 lvla:)

Co czuje sie pewnie widac to bo expia ale niedlugo beda grzac pz :D :D :D :D :D :D :D :D

Tajemniczy Ktos ^^ 29-01-2007 21:05

Ron Montegro
Jan 25 2007, 00:08:33 CET Killed at Level 167 by Nemtor

MagField 29-01-2007 21:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neaniver (Post 1231560)

Tak.Ale nie każdy ma skulla lub red skulla.Musi uważać słusznie.
edit:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toxulo (Post 1231862)
Co czuje sie pewnie widac to bo expia ale niedlugo beda grzac pz :D :D :D :D :D :D :D :D

Przyjemy zobaczymy ^^

Ghoree 29-01-2007 23:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hupe (Post 1223997)
Dogonic go nie mamy szans ale trapnac jak najbardziej. Wczesniej czy pozniej sie to stanie a wtedy zjechac mu mane to kwestia kilku sekund. Po czym niby widzisz ze Eli nie umie gildi skleic?

Swoja droga, widze ze masz marzenie zeby byc w EM ale niestety musialbys wbic troche wyzszy lvl niz 13.

wtedy kiedy ja gralem na aldorze ty nie wiedziales co to tibia a ghoree to noob char taki jak twoj:]

Toxulo 30-01-2007 12:01

Ron juz dosyc dawno padl -.^

scorp 30-01-2007 12:35

Tyryry... CO se expi spokojnie, em tylko loguje na noobchary... totez co zabija noobchary em... natomiast co se dalej spokojnie expi... tyryry
oczywiscie CO+aliases wygra ... tryryry

pozdro

Toxulo 30-01-2007 13:11

Scorp mozesz mi dac swoje gg lub napisz na moje 1972233 mam sprawe :p

Evil Maul 30-01-2007 14:15

Jedno tylko mnie zastanawia. Kiedy CO ponosiło porażki na open battle nie podawało sie , zawsze bylismy gotowi na kolejny open battle na nastepny dzien a jak EM raz tylko raz poniosło porażke na open battle nagle żałoba. Czyżby to był wasz kolejny plan ? Niebedziecie sie logowac az znużycie naszą czujnosc i wtedy pewnego pieknego dnia nastapi mass log ?

elmo_us 30-01-2007 16:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evil Maul (Post 1233861)
Jedno tylko mnie zastanawia. Kiedy CO ponosiło porażki na open battle nie podawało sie , zawsze bylismy gotowi na kolejny open battle na nastepny dzien a jak EM raz tylko raz poniosło porażke na open battle nagle żałoba. Czyżby to był wasz kolejny plan ? Niebedziecie sie logowac az znużycie naszą czujnosc i wtedy pewnego pieknego dnia nastapi mass log ?

Patrzcie na nich, wygrali 1 open battle i dostali skrzydel.
Spoko spoko, to nie jest koniec wojny.

Evil Maul 30-01-2007 17:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elmo_us (Post 1234105)
Patrzcie na nich, wygrali 1 open battle i dostali skrzydel.
Spoko spoko, to nie jest koniec wojny.

lol nie mow ze dostalismy skrzydel bo tak nie jest (bynajmniej u mnie ) tylko moze ze jak wy wygraliscie open battel to na nastepny dzien od razu gotowi do kolejnego żeby pokazac ze co to nie wy a teraz ?

Piero 30-01-2007 17:10

Cytuj:

Nie ma zadnej zaloby, rowniez nie zamierzamy sie poddac, a open battle predzej czy pozniej nastapi x)

Hupe 30-01-2007 17:21

Cytuj:

Jezeli robimy masslog na kogos kto expi to malo nas obchodzi czy jestescie czujni czy nie. Poprostu robimy fraga i czekamy na pz locka w pierwszej lepszej jaskini. Kto po nas przyjdzie?

Roshar 31-01-2007 02:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hupe (Post 1234268)
Jezeli robimy masslog na kogos kto expi to malo nas obchodzi czy jestescie czujni czy nie. Poprostu robimy fraga i czekamy na pz locka w pierwszej lepszej jaskini. Kto po nas przyjdzie?

mozliwe ze nikt zalezy jak bedziecie ustawieni i w jakiej jaskini :P

mam takie pytanko ....... w sumie tam ktos pisal wyzej juz ... my po przegranym open bylismy na nastepnym wy dostajecie 1 w dupe i juz nie widac was, nastepna rzecz anubis pada przez glupote wlasnego teamu ktory nie pomogl jej, tak jak i eli kazal uciekac zostawiac all troche dziwne to jest, anubis nawet nie ma jeszcze blesow, co sie stalo ?? po jednej walce + glupocie przed ss - zalamka ??

p.s
ostatnio maly wizak mowi : open battle 19:00 nikogo nie bylo, pytam hupefupe h.j ci w d.pe a ten mowi ze o 20:00 nastepnego dnia tez niekogo nie ma w ten dzien Friiko Pall robi pz na edron 15 min pare osob loguje z em ida na edron statek ale nikt nie opuszcza stataku ... to co bez eliego nie wyjdziecie ? jezli nie to nie pierd...lcie ze my bez nemtora tez nie wychodzimy i btw w ostatniej walce on dolaczyl w trakcie nie czekalismy na niego :o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:35.