![]() |
>Chrzanu
Podejrzewam, że odpowiedź nie ma nic wspólnego z tymi "równaniami. Zest lubi zwodzić we wszystkie strony, szczególnie w bonusach. >edit No. 27 to ten szyt? No fakin' way ;\ |
a czy mógłby mi ktoś pomóc przy 19? męczę się i męczę przy tym i nic nie moge wymyślić. próbowałam już chyba 248421 kombinacji -.-. nie wiem z czym powiązać tego $ u góry, a antysolucja zbija mnie kompletnie z tropu, bo jakoś tak moje pomysły nijak sie z nią wiążą... o.O'
|
Cytuj:
Czy mógłby ktos to zrobić? |
fajna strona dzieki za link
|
Cytuj:
|
>Natalia & Dark wujek
Jeśli dobrze pamiętam to 19 jest połączeniem kilku poprzednich zagadek. Popatrzcie uważnie. Jakie zagadki tam widzicie? Jakie są dla nich kluczowe słowa? I jeszcze to. ; ) |
O.o nowe zagadki w zeście ;P
Ja potrzebuje jakiejś podpowiedzi do 33 ;P męczę się już pól roku ale miałem przerwę więc jakiś miesiąc ;P @down Napisz do mnie na GG po postaram się pomóc ;P |
Cytuj:
ROTFL! Wyżej gdzieś napisałem, że w 50 siedzę :D |
Cytuj:
Po wieku jak patrze to na 10000000000000000% tego sam nie zrobisz. Mój hint? Kup książkę to liceum do 1 klasy i poszukaj w rozdziale "Logika". Bo to Akurat jest logika, ale ci nie pomogę bo z niej mam klepe xd @down Saz zamknij się bo naprawdę ciebie mi żal pot ym jak słyszałem że ci cytuje "napletem jeździli po zębach" to żal mi ciebie... Tak ciebie Lope i Adik traktują a ty dalej z nimi trzymasz naprawdę głupi jak but jesteś... Skompromitowałeś się na celesta.pl teraz tutaj?? Leave noob! Sam pewnie nie wiesz co to logika dziecko.... A jak nie wierzysz, że doszedłem do NO.33 to mogę ci powiedzieć co jest w tej zagadce. Ale ty pewnie stoisz jeszcze na NO.2. Dzieci.... |
Cytuj:
hahahah bo znalazles spoila idioto. sam jestes za glupi na to. wszystko ci filthy powiedzial. ty nie umiesz poprawnie jednego zdania po angielsku zbudować. a ich historie sa zajebiste xD tobie lepiej robili |
Jakieś hinty do no.43? ^^ Wiem, że laska nazywa sie alice i wiem, że coś jak kostka rubika tutaj funkcjonuje ale nadal nie wiem jak to wykorzystać
\../^.^\../ |
Z imienia tej laski to przypomina mi się taka jedna wcześniej zagadka gdzie pisało "I'm in love with alice" był winamp... coś takiego może to ma powiązanie z tym ;s
|
Cytuj:
|
Ukryty tekst:
Aktualnie #85, część E. Tak na marginesie: Zest został ukończony, dwa dni temu uruchomiono ostatni, 101 riddel ;p |
:)
Kurde nie wiem jak przejsc 1 zagadke :/ Tam w tej kratce pisze "deeb" ale nie wiem czy to jest rozwiazanie bo jak wpisuje /deeb.htm to wyskakuje blad :D No coz widocznie jest to dla mnie zbyt trudne :D:D
Co do tego zdjecia zielonego: <=> to oznacza "wtedy i tylko wtedy" "v" a to chyba lub albo "albo" :) "^" to bodajrze "i" :) Serio ale nie daje za to glowy ;) Z tymi znaczkami bardzo czesto na matematyce sie spotykam, choc mozliwe, ze pomylilem troszke znaczenie, a w tym przypadku "troszke" oznacza calkowita katastrofe :) Pozdrawiam :D p.s sorki za brak polskich znakow i szyk przestawny, w niektorych miejscach :D W tej kratce nie pisze ani "deeb", ani "deep", kurcze nie wiem co robic :D Oooo udalo sie :D:D 2 zagadka :) Faktycznie tam bylo "deep" :) 2 jest strasznie wykrecona :D Wogule jej nie kumam;/ To wszystko nie jest dla mnie :D Ale jazda juz jestem na 3 zagadce :D |
Tam na pewno nie pisze "deeB"
|
@2 up
To jak juz wiesz to nie musisz spoilowac -.- |
Jestem No.0 ;// i nie wiem oco chodzi ;/
@edit juz se poradzilem ;p |
A ja jestem na no.52 = =;;;
wszystkie kraje mam, miasta, stolice też... I co dalej? Żadne sensowne słowo się z tych liter nie układa... i po co ciąg liter pod obrazkiem? O.o Hiiilfeee... ;( |
OMG, nie mogę numerka 7 zrobić:(. HLEB ! Wiem, czytałem wszystkie hinty i nic...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:47. |