![]() |
Cytuj:
|
Moze byscie cos w koncu wyjasnili bo takto to jest bezsensowne pisanie albo zamknijcie temat..
|
Cytuj:
A może Ty coś wyjaśnisz jak to bardzo chcesz, my przynjamniej próbujemy, czegoś się dowiedzieć od tych co wiedzą jak zrobić, żeby SoF zniknął. PS. Jak masz takie rzeczy pisać, to w ogóle nie pisz. |
http://img77.imageshack.us/img77/3407/sthingdx6.jpg
a jednak mopsmaster mowil prawde dal mi to zdjecie pozwolil wkleic tylko kawalek zbanowali go za darmo... Widac jakie fajne fansite... Moderatorzy przekrenty robia dostaja za to pochwaly a Mops mowi prawde i ladnie bana mu wlepili... |
Ja oczywiscie niewieze ze zdobyto spike sworda ;) mowcie co chcecie ale za kazdym razem jak ktos zalozy taki temat jest gadania na 50 stron a pozniej sie wszystko wyjasnia. Ja mysle ze wszystko jest ukartowane , wiedzieli poprostu o jakiej poze mniejwiecej znika spike sword lub liczyli na fart De'Bove ukryla sie gdzies a Mowicz jej powiedzial kiedy zniknie spike sword wtedy mogla wszystkim porozsylac wiadomosc ;) a moze tak dla pewnosci pokazecie na filmiku tego spike sworda zeby niebylo watpliwosci ?? :evul:
|
Moppy, fajny fake... Ciekawe czemu postać jest z brzegu ekranu? Bo mi się wydawało, że zawsze jest na środku ~.~
|
Cytuj:
|
Ta... ciekawe tylko co to za problem tam pojsc i wkleic napis -.^, nie pokazal spika BO GO TAM NIE BYLO!
|
Ten filmik od ktorego zaczal sie temat to jeden wielki przekret ;) widac ze all jest ukartowane, a tamten screen u gory? tez nobo gdzie niby jest ten spike sword i czemu go niepokzali ? :]
Na rooku niemam moze duzego lvlu ale wiem o tym bardzo duzo i juz kombinowalem na wiele sposobow. Wiec tak dam wam kilka pomyslow do zrealizowania: 1. W pomieszczeniu na doublet quest jest pewna potargana kartka na scianie textu na niej niepamietam ale jest dziwny chyba po jezyku orcow. 2. W podziemiach z trollami na ziemi jest wyrzezbiona ryba z blota i nikt mi niewmowi ze to przypadek ;). 3. Kojaze ze bylo kiedys glosno o quescie z blind orciem , trzeba bylo zdobyc 100 piece of iron , to takie male kawalki zelaza ja mam ich narazie 18 :]. To wszystko. |
Lol
Wiecie co? Gdyby ona naprawde zdobyła spike sworda to napewno pokazalaby go komuś na trade, to że spike zniknął nieznaczy że ona go ma
Ehh... porobić sie daliście :P |
Rozumiem, że teraz przez następne 10 stron będziecie udowadniać sobie nawzajem, że to fake, nie zważając na to, że już każdy o tym wie. Choć nikt się na to nie nabrał będziecie się świadomie śmiać z tych wymyślonych idiotów i wypominać nie wiadomo po co (bo dostał bana inteligent) temu komuś kłamstwa. A ja na to...
Ukryty tekst:
|
@up
I dletego, już dawno powinni zamknąć temat. |
Cytuj:
9 pkt za zupełny brak kultury w tym temacie (bardzo obraźliwy post z wulgaryzmami) 1 pkt ode mnie za double posting Zanim następnym razem bezpodstawnie oskarżysz o coś moderatorów to dowiedz się jak wygląda sytuacja... |
Cytuj:
@Dark_Almeys 1. Ta kartka nie ma z SoF'em żadnego związku. 2. A co ryba ma z tym związanego? 3. Skąd na rooku piece of iron? A tak w ogóle, to o co Ci chodziło z tymi pomysłami do zrealizowania (jak już cos to są wskazówki), do czego one miały być potrzebne? |
Cytuj:
|
-Per-
Niewiem niestety do czego one byly potrzebne ale niepowiesz mi ze zrobienie ryby i wody (fal) pod nia z blota bylo przypadkiem. Ta kartka to pewnie jezyk orkow , moze trzeba porozmawiac z blind orkiem o tym nniepytaj mnie bo ja tego niewymyslilem ;) A "piece of iron" mozna znalezc w kilku zakatkach podziemi rooka i na wiezy z trollami gdzie u samej gory jest ork z owcami. |
Dobra jesli to nie jest fake to gdzie na tym screenie jest waga tego cudownego spika ? 8o
|
Cytuj:
|
@up
Własnie o tym mówie jesli nie ma wagi oznacza to to, że nie ma on spika ani w bp ani koło siebie .
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:04. |