![]() |
Cytuj:
@edit Teraz się przeniosłem na imba serverek 50xdrop artifact Miodzio ;) 50xdrop orange |
wlasnie sciagam wersje 2.3 boze to wazy 281 mega. No ale pisze ze skonczy za 45~ minutek =P
|
Ściągnij ręcznie
|
Mam pytanie. Jest darmowy tylko 1 miesiąc? Czy nie ma żadnych dni darmowych? Bo jak jest ta 2 opcja to czekam na urodziny ;].
|
1.MOŻLIWOŚC: Grasz 10 dni na trailu
2(/1). Kupujesz gre 3(/2). Aby zacząć grać musisz albo podać nr. konta albo kupić karte pre-paid. 4.(/3) Dostajesz 1 miesiąc z grą. Gdy minie miesiąc grasz jeszcze te X miesięcy za które zapłaciłeś. 5.(/4) Gdy zapłacone miesiące miną, aby grać dalej musisz zapłacić kartą lub kupić karte pre-paid. Pozdrawiam @2XDown No cóż jednak troche źle napisałem. Zmieniam "zawartość posta" |
Jest 10dniowy trial na którym możesz pograc (oczywiscie z ograniczonymi możliwościami)
|
Cytuj:
Niezbyt to darmowe B) A tu Bugi z prywatów: http://foteka.pl/mini/49e41e207dd86f...fdb2bd13f9.jpg http://foteka.pl/mini/2bafcdf48abb6b...ccf1ddcaed.jpg Sorki, że tak mało, ale już na prywatach nie gram(i wam nie radzę) |
Może mi ktoś powiedzieć jak resetować talenty? :P
|
Cytuj:
|
Możecie mi powiedzieć jaki jest najlepszy pet dla huntera na tankowanie? Aktualnie mam Crocoliska złapanego na Wetlands (33lvl).
|
Nightsaber albo ogolnie kociaki chociasz swinki tez daja rade.
grrrrrrrrr moze mi ktos poradzic na to http://i14.photobucket.com/albums/a3...su/weapons.jpg bo jak chcem wejsc na www.worldofwarcraft.com to mi takie cos wyskakuje, a koniecznie chcem sciagnac TBC. btw uzywam IE |
To spróbuj FF.
|
Wlasnie sprobowalem ale nie moge znalesc tego tbc. Moze ktos mi poda stronke z ktorej bede mogl sciagnanc tbc us za pomoca flashgeta ?? Fajnie by bylo jak byl by to pozadny transfer.
|
Napisz do mnie na gg.
|
Jedna z najbardziej komercyjnych gier, która jest robiona dla kasy.
Ja widzę w tej grze dużo minusów...i to nie dlatego, że gram w Tibię, ale dlatego, że ta gra ma dużo minusów. - Abonament co miesiąc, aby grać! [absurdalne, aby płacić co miesiąc za pixele] - Grafika niby fajna, ale zbyt kolorowa. Pełno świecidełek i itp. - Aby to udźwignąć trzeba mieć mocny komp i potężny net, czyli jakieś 4.000 zł za komp i 180 zł za dobry net - Uzależnia bardzo mocno - I największy minus... 3D... nie nawidzę gier MMORPG 3D to po prostu, jest daremne... niby wszystko jest piękne i w ogóle, ale przeszkadza w swobodnym poruszaniu się. Nie widać, co jest za tobą widać tylko to co jest przed tobą. Teraz plusy - Ogromny świat - mimo wszystko najlepszy MMORPG 3D - piękna grafika - duże możliwości rozwoju postaci i magii Wyszło u mnie 4:4, ale dodam od siebie, że WoW była grą przełomową jeśli chodzi o MMORPG 3D, więc za to duży plus. Teraz odnośnie Tibii vs. WoW Grafika 0:1 Klimat 1:1 Dźwięk 0:1 Kasa w RL 1:0 [chodzi o płatności] Zabawa 1:1 Profesje 0:1 Ludzie 1:0 [chodzi o możliwość poznania] Wymagania 1:0 Więc remis. Uważam, że to są dwie najlepsze gry MMORPG jakie powstały na PC. Do tego grona można włączyć Guild Wars. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Mam nadzieje że po moim komentarzu przemyślisz wszystko i kto wie moze bedziesz za pare miesięcy chwalil sie ss'ami twojej postaci;) |
3 z twoich kryteriow sa naciagane OMGFGG
1. Wymagania ? wow to jest gra ktora ma 2 I POL ROKU !! czlowieku mam athlona 1,4 512 ramu i karte jakas z 64 mb na niej i wow mi smiga czaisz ? XDD nvm 2. Klimat ? gdzie ty w tibii widzisz klimat lolx w tibii teraz iq graczy nie przekracza 50 ! jak widze jakie tępaki w to graja to zal, w wowie placisz i masz kulturalna rozrywke. zalowo z klimatem w tibii "How long?" "br" "ty hojuuuu !!11" takie teksty w tibii kroluja. 3. Zabawa ... tak sie sklada ze to tibia uzaleznia tak samo jak wow, dla ludzi jedyna zabawa to wbijanie wiekszego lvla i pokazanie sie w spolecznosci debili. Padanie i tracenie tygodni expienia to tez fun jak huj. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dla większości graczy gra ma bardzo niskie wymagania sprzętowe; dla garstki osób, które jednak uczestniczą w end-game (rajdy 25 osobowe) potrzebny jest jednak sprzęt lepszy niż przeciętny. |
Nie mogę uwierzyć że napisałeś że klimat tibia = klimat WoW. Przecież tibia swój klimat straciła już bardzo dawno temu. Zabawy też w niej nie widzę chyba że lubisz h'n's'sze, bo chodzi w niej tylko o wbicie jak największego lvl. Zgodzę się że ludzi łatwo się poznaje ale tak ok 70% społeczeństwa w tibi to dzieci które nie wiedzą co to RPG. Tacy to tylko zabijają, żądają kasy, kradną expa, straszą kolegami na 121231 poziomie, po prostu lipa, a nie mówię już o usilnych staraniach CipSoftu ze zbalansowaniem profesji.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:27. |