Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   World of Warcraft (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=125457)

BlueMaster 30-11-2007 20:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kołbaś (Post 1769669)
łał bluemaser ale super btw jaki to server ?? z expem x100 ?? czy moze wiecej? Nie ma sie czym popisywac...

EXP x10 i drop x2 oraz moneydrop x3
@edit
Teraz się przeniosłem na imba serverek
50xdrop artifact
Miodzio ;)
50xdrop orange

kołbaś 01-12-2007 14:18

wlasnie sciagam wersje 2.3 boze to wazy 281 mega. No ale pisze ze skonczy za 45~ minutek =P

BlueMaster 01-12-2007 19:37

Ściągnij ręcznie

Poprostu Pitbul 01-12-2007 21:35

Mam pytanie. Jest darmowy tylko 1 miesiąc? Czy nie ma żadnych dni darmowych? Bo jak jest ta 2 opcja to czekam na urodziny ;].

Karl0ss 01-12-2007 22:08

1.MOŻLIWOŚC: Grasz 10 dni na trailu
2(/1). Kupujesz gre
3(/2). Aby zacząć grać musisz albo podać nr. konta albo kupić karte pre-paid.
4.(/3) Dostajesz 1 miesiąc z grą. Gdy minie miesiąc grasz jeszcze te X miesięcy za które zapłaciłeś.
5.(/4) Gdy zapłacone miesiące miną, aby grać dalej musisz zapłacić kartą lub kupić karte pre-paid.

Pozdrawiam
@2XDown
No cóż jednak troche źle napisałem. Zmieniam "zawartość posta"

lolader 01-12-2007 22:39

Jest 10dniowy trial na którym możesz pograc (oczywiscie z ograniczonymi możliwościami)

Ziemniax 02-12-2007 22:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karl0ss (Post 1772408)
Wraz z zakupem gry, dostajesz darmowy miesiąc gry, aleee musisz wcześniej albo zapłacić kartą albo pre-paidem (wtedy masz 1 darmowy + X w zależności ile zapłaciłeś).

Pozdrawiam

Czyli żeby otrzymać darmowy miesiąc muszę zapłacić i w dodatku kupić grę?? (przynajmniej tak wynika z twojeje wypowiedzi:p)
Niezbyt to darmowe B)

A tu Bugi z prywatów:
http://foteka.pl/mini/49e41e207dd86f...fdb2bd13f9.jpg
http://foteka.pl/mini/2bafcdf48abb6b...ccf1ddcaed.jpg
Sorki, że tak mało, ale już na prywatach nie gram(i wam nie radzę)

Bluray 03-12-2007 12:30

Może mi ktoś powiedzieć jak resetować talenty? :P

malkolm 03-12-2007 14:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bluray (Post 1774992)
Może mi ktoś powiedzieć jak resetować talenty? :P

Pogadaj z trenerem.

Johnny121 03-12-2007 23:51

Możecie mi powiedzieć jaki jest najlepszy pet dla huntera na tankowanie? Aktualnie mam Crocoliska złapanego na Wetlands (33lvl).

kołbaś 04-12-2007 08:12

Nightsaber albo ogolnie kociaki chociasz swinki tez daja rade.
grrrrrrrrr moze mi ktos poradzic na to
http://i14.photobucket.com/albums/a3...su/weapons.jpg
bo jak chcem wejsc na www.worldofwarcraft.com to mi takie cos wyskakuje, a koniecznie chcem sciagnac TBC.
btw uzywam IE

Bluray 04-12-2007 08:31

To spróbuj FF.

kołbaś 04-12-2007 16:55

Wlasnie sprobowalem ale nie moge znalesc tego tbc. Moze ktos mi poda stronke z ktorej bede mogl sciagnanc tbc us za pomoca flashgeta ?? Fajnie by bylo jak byl by to pozadny transfer.

Johnny121 04-12-2007 16:57

Napisz do mnie na gg.

BaxCrow 04-12-2007 19:40

Jedna z najbardziej komercyjnych gier, która jest robiona dla kasy.

Ja widzę w tej grze dużo minusów...i to nie dlatego, że gram w Tibię, ale dlatego, że ta gra ma dużo minusów.

- Abonament co miesiąc, aby grać! [absurdalne, aby płacić co miesiąc za pixele]
- Grafika niby fajna, ale zbyt kolorowa. Pełno świecidełek i itp.
- Aby to udźwignąć trzeba mieć mocny komp i potężny net, czyli jakieś 4.000 zł za komp i 180 zł za dobry net
- Uzależnia bardzo mocno
- I największy minus... 3D... nie nawidzę gier MMORPG 3D to po prostu, jest daremne... niby wszystko jest piękne i w ogóle, ale przeszkadza w swobodnym poruszaniu się. Nie widać, co jest za tobą widać tylko to co jest przed tobą.

Teraz plusy
- Ogromny świat
- mimo wszystko najlepszy MMORPG 3D
- piękna grafika
- duże możliwości rozwoju postaci i magii

Wyszło u mnie 4:4, ale dodam od siebie, że WoW była grą przełomową jeśli chodzi o MMORPG 3D, więc za to duży plus.

Teraz odnośnie Tibii vs. WoW
Grafika 0:1
Klimat 1:1
Dźwięk 0:1
Kasa w RL 1:0 [chodzi o płatności]
Zabawa 1:1
Profesje 0:1
Ludzie 1:0 [chodzi o możliwość poznania]
Wymagania 1:0

Więc remis. Uważam, że to są dwie najlepsze gry MMORPG jakie powstały na PC. Do tego grona można włączyć Guild Wars.

lolader 04-12-2007 22:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BaxCrow (Post 1777213)
Jedna z najbardziej komercyjnych gier, która jest robiona dla kasy.

Ja widzę w tej grze dużo minusów...i to nie dlatego, że gram w Tibię, ale dlatego, że ta gra ma dużo minusów.

- Abonament co miesiąc, aby grać! [absurdalne, aby płacić co miesiąc za pixele].

jezeli kogos stac na internet za nawet czasami 100zl miesiecznie dlaczego go nie ma byc stac na 50zl miesiecznie a pozatym grasz kiedy chesz nie musisz caly czas ładowac gdy nie załadujesz konto ejst poprostu frozen
Cytuj:

- Grafika niby fajna, ale zbyt kolorowa. Pełno świecidełek i itp.

Jest to jeden z elemnetów tego typu fantasty hoc mnie tez wkur***** nowe lataje maszyny i robo-strusie gnomów
Cytuj:

- Aby to udźwignąć trzeba mieć mocny komp i potężny net, czyli jakieś 4.000 zł za komp i 180 zł za dobry net

Nie ma w tym ksztyny prawdy procesor 1.7 wystarczy nawet 512 ram hoc preferowane to 1gb a net praktycznie nie odgrywa żadnej roli
Cytuj:

- Uzależnia bardzo mocno

zgadzam sie
Cytuj:

- I największy minus... 3D... nie nawidzę gier MMORPG 3D to po prostu, jest daremne... niby wszystko jest piękne i w ogóle, ale przeszkadza w swobodnym poruszaniu się. Nie widać, co jest za tobą widać tylko to co jest przed tobą.

Kwestia gustu
Cytuj:

Ludzie 1:0 [chodzi o możliwość poznania]

W tamtym roku para która poznała się przez wow jest obecnie małżeństwem
Cytuj:

Klimat 1:1

klimat tibi nie równa się z klimatem wowa szczególnie serverów rppvp i rppve
Cytuj:

Zabawa 1:1

W tibi moim zdaniem chodzi jedynie wyłącznie o exp a w wowie exp to jedynie 5% przyjemnosci

Mam nadzieje że po moim komentarzu przemyślisz wszystko i kto wie moze bedziesz za pare miesięcy chwalil sie ss'ami twojej postaci;)

=Pekin= 04-12-2007 23:05

3 z twoich kryteriow sa naciagane OMGFGG

1. Wymagania ? wow to jest gra ktora ma 2 I POL ROKU !!
czlowieku mam athlona 1,4 512 ramu i karte jakas z 64 mb na niej i wow mi smiga czaisz ? XDD nvm
2. Klimat ? gdzie ty w tibii widzisz klimat lolx w tibii teraz iq graczy nie przekracza 50 ! jak widze jakie tępaki w to graja to zal, w wowie placisz i masz kulturalna rozrywke. zalowo z klimatem w tibii
"How long?" "br" "ty hojuuuu !!11" takie teksty w tibii kroluja.
3. Zabawa ... tak sie sklada ze to tibia uzaleznia tak samo jak wow, dla ludzi jedyna zabawa to wbijanie wiekszego lvla i pokazanie sie w spolecznosci debili. Padanie i tracenie tygodni expienia to tez fun jak huj.

kołbaś 05-12-2007 09:33

Cytuj:

- Abonament co miesiąc, aby grać! [absurdalne, aby płacić co miesiąc za pixele]

Odezwał sie gracz ktory kupuje pacc(znacznik eliteknight przy podpisie) co wychodzi 30zl miesiecznie a placi za gorsze pixele, w wow'ie wychodzi okolo 36zl jezeli placi sie samemy paypal'em a nie kupuje na allegro za 56~ miesiecznie. Czlowiek nie odzywaj sie wiecej. Pozatym wcale nie trzeba grac na globie. Mozna grac na darmowych privatach.

malkolm 05-12-2007 11:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez =Pekin= (Post 1777635)
1. Wymagania ? wow to jest gra ktora ma 2 I POL ROKU !!
czlowieku mam athlona 1,4 512 ramu i karte jakas z 64 mb na niej i wow mi smiga czaisz ? XDD nvm

Przy 25ciu osobach, które odpalą swoje zabawki + boss +ady będziesz miał 3 fps, fajnie nie?

Dla większości graczy gra ma bardzo niskie wymagania sprzętowe; dla garstki osób, które jednak uczestniczą w end-game (rajdy 25 osobowe) potrzebny jest jednak sprzęt lepszy niż przeciętny.

Bluray 05-12-2007 12:27

Nie mogę uwierzyć że napisałeś że klimat tibia = klimat WoW. Przecież tibia swój klimat straciła już bardzo dawno temu. Zabawy też w niej nie widzę chyba że lubisz h'n's'sze, bo chodzi w niej tylko o wbicie jak największego lvl. Zgodzę się że ludzi łatwo się poznaje ale tak ok 70% społeczeństwa w tibi to dzieci które nie wiedzą co to RPG. Tacy to tylko zabijają, żądają kasy, kradną expa, straszą kolegami na 121231 poziomie, po prostu lipa, a nie mówię już o usilnych staraniach CipSoftu ze zbalansowaniem profesji.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:27.