![]() |
@Taer
No to ladne dostrajanie nie ma co.... 120 sorc z visa klepie tyle co ja teraz. No ale obys mial racje:D @Boix and Suv I agree wit ya menz! |
hah a pamietacie taka wersje co mozna bylo miec outfit jak dwarf?:d
|
Pogralem troche i doszedlem do wniosku ze raczej zaczne tworzyc paladyna. :D
|
ja wiem ze byla, ale sam zaczalem grac jakis czas po wprowadzeniu darashii, zoltodziob ze mnie :d
|
Chlopaki, nie podejmujcie decyzji pochopnie. Bede mial racje bo wiem co pisal Xadam na forum. A takze inny CM zapewniaja, ze jest to dostrajanie postaci, aby ustalic ich atak. Chcecie jakis przyklad? Jak wszedl update z Calassa na test serverze water elemental zabil 116 EK w 2 sekundy. W real tibii jego obrazenia zostaly ograniczone. Wiele takich przykladow jest, poprostu poczekajcie.
Mnie tylko zastanawia... Ten update mialbyc dla najtow, na tibia.com proposals board byl temat z kilkoma tysiacami (?) odpowiedzi, gdzie to najci narzekali ze sa oslabieni. A tu niespodzianka, nawet podrasowali palladyna gdzie to palladyn jest rzeźnicki. Na nebuli, obsidii i wielu innych swiatach top 1 = Palladyn. |
@Taer
Jezeli masz racje to chce byc twoja dziwka8o @Ptaszek Me too ;] My First server - Harmonia |
hujowy ten update jezeli te hity beda wygladac tak jak na tych screenach :P
najbardziej spierdolonym pomyslem w tibii bylo wprowadzenie aimbota ;( bo co z tego ze przyleci mi ktos z 2x wyzszym lv jak se nawet z tego sdka nie trafi ? a tak btw co do celowania bez aimbota polecam poogladac filmiki z arcanii black widows :) po prostu majstersztyk xd mannow canavi wymiata :p |
Wiesz wg. mnie aimbota wprowadzili bo duzo ludzi uzywalo botow zrobionych nielegalnie. Wiec chcieli wyrownac all i jak zwykle spieprzyli gre :P
|
Ja tam nienarzekam bo jestem palkiem, znaczy sie bylem bo zaliczylem 2 dedy pod rzad przez laga ... Tera gram knightem ale wielu moich kumpli zaczelo grac knightami i to zle bo zabraknie shoterow, szoda mi ls tak dlugo walczyli o wladze na obsidi i teraz niektorzy zrezygnuja z gry bo to ms, smutno troche :(
Przesadzili z tym update knight i pale powinni walic mocniej ale poco magow pogorszac, knight nie zuzywa nic w walce a taki mag walnie troche wiecej ale straci ta kase za tego sd'eka. Ale mysle ze to tylko propozycje i w update az tak niebedzie :d |
No to co panowie - Tibia=OTS?
|
Tibia < OTS
|
No ja właśnie zaczęłem grac w Tibie 7.3.
18:24 Perod: Do you want to buy a power bolt for level 55 and above for 6 gold? 18:24 You see a power bolt. It can only be wielded properly by players of level 55 or higher. It weighs 0.90 oz. 17:37 Achon Elaw [206]: zajebalem 17:37 Achon Elaw [206]: 240 w pancrasa z avengera 17:37 Achon Elaw [206]: w potwora zajebalem 400 17:37 Achon Elaw [206]: draga na 3 hity zjadlem 17:38 Achon Elaw [206]: taifun zajebal z ue wemnie za 500 17:39 Achon Elaw [206]: kolo przy mnie zajebal 290 85 ek w draga 18:13 Achon Elaw [206]: ja zajebalem 40 z hmm 18:01 Visqn [180]: 17:32 Galvaria [189]: 234 max nera z vis 18:01 Visqn [180]: 17:37 Galvaria [189]: nera 448 z sd 17:37 Visqn [180]: w ziomka ? 17:37 Galvaria [189]: w potwora Orientuje się ktoś kiedy miejwięcej wchodzi update? |
Cytuj:
Ja jestem bardzo pozytywnie nastawiony jesli chodzi o to update, pierwsze co zrobie udam sie pokonac potforki w arenie :D I malo mnie obchodzi to, czy bede walic 10% mniej czy iles tam. Jak bede nadal robic profit na dragach to update mi pasuje. |
Cytuj:
bez urazy ;* |
My tu powinnismy rozmawiac o wojnie, a nie to co nam sie podoba w update albo nie ;d
|
jezeli ktos ma itemki ,postac poprzez ktorej zabicie mozna wbic pare lvlkow i moglby sypnac kaska expem bezinteresownie msg na priv plx;d
interesowne oferty ( obsidia cash) tez mile widziane :) |
Szikaka ja Ci zapłace 100k za 5 deadów Taera xD
|
Cytuj:
|
bede mial powod zeby kuc do matury-update zmusi mnie do opuszczenia tej gry. hail pomysly cipow-.-
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:02. |