![]() |
@up
zdradzisz silnik ? :P |
Robie chara a tu ots off X(
|
@up
Robiliśmy trainery i coś się zwaliło NPC zniknęły i nie wiemy jak dodać ;/ Jeśli ktoś by wiedział msg fast to zrobimy i wtedy będzie accmaker na stronie i włączamy otsa. |
@up
Radze spytaj kogoś na jakimś forum o ots;p |
Wtf!? Dałem loga z chara i zaraz chciałem jeszcze raz wejść. Pisze, że złe passy, wchodzę na tibia.com na konto i tu są dobre, ale zaraz i tu są złe. A wcześniej pare minut temu akceptowałem zmianę maila na nowy. I wchodzę na maila a tam new password wysłany. Nie wiem o co biega...A jakbym miał hacka to już bym itemów nie miał.
|
Jak zmieniasz maila to nowe haslo ci wysylaja.
|
Cytuj:
po prostu na poczatku wam wyskoczyl blad ze nie ma takich objektuw w Map Editorze i dlateog zostana usuniete... Solucja: Albo Dodac wszystkich Npc do pliku monsters.xml w katalogu z editorem mapki Albo po prostu wczytac Stasza nie edytowana wersje mapki... ps.I posiadanie silniku "open tibia server" nie moze cie shakowac, tzn w sumie moze jak go dokladnie nie obejrzales... @down Map edittor nigdy nie jest zly, moze byc conajwyzej niedopasowany, i nastepnym razem odpowiedz zanim przeczytasz czyjas odpowiedz |
Wzieliscie zly map edytor i wam poznikaly npc : )
Wystarczy wczytac mapke ta nie przerabiana i bedzie dobrze i znalesc dobrego map edytora. |
Name: Leo Lenidas
Sex: male Profession: Paladin Level: 25 World: Galana Residence: Venore Last login: Aug 02 2007, 17:57:50 CEST Account Status: Free Account Character Deaths Jul 31 2007, 09:19:43 CEST Killed at Level 25 by Vaked Stud haha... :D @Down Wiem że to nie on, bo "Vaked Stud" to też nie ja, ktoś sie podszywa pod te 2 nicki ;d |
@up
to nie on haha |
Co tu dużo gadać...
First pl z full hunterem na silverze ;) http://img403.imageshack.us/img403/6651/hunterws6.jpg Gratz |
Powiem tyle : Wielkie GZ :D:D:D:D
Teraz next Assasin ausghaush :cup: Full ofc |
no no no GZ
|
Ok. Z otsem juz all good. Kto chce niech wbija xd.
AccMaker na stronie: http://aron.no-ip.org/ ip: aron.no-ip.org port: 7171 GM Trukin GM Aron Dzisiaj mieliśmy 20+ graczy xd:p. |
Jak grasz matym ots daj piorytet tibi na niski.
|
@Menda i Michalak
KLIENT TIBI: 7.6 EXP: x50 SKILLE: x20 TYP SWIATA:NO - PVP MAKSYMALNIE 2 FRAGI- TRZECI FRAG = BAN CENA DOMKU: 1k za 1 sqm SILNIK: Yur OTS Po 1. Jakim cudem mozna zalapac fraga na NON-PVP? :P Po 2. Mowiliscie ze to OTS pod Tibie 7.92 (Albo mi sie zdaje) |
@up
To poprostu błąd stronki, tak mi sie wydaje;p |
@Nettona
GZ :) @Poreda Tam te wszystkie info sa zle :P To jest pod tibie 7.92 i tam jest pvp (od 50lvla) :D |
@Nettona
Wielkie graty first pl Hunter Outfit:cup: @all Sir maciaz prawdopodobnie hacked :S kolejny fajny polak :( |
No, gz addona ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:07. |