![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Sam jeste¶ nikim ._. Haunted |
Cytuj:
|
Yeti morda
|
Tu jest pare tekstow do yeti
http://pl.youtube.com/watch?v=620y8CBjR8M Znane "ja yeti.. tak wiemy" i "ja yeti i ch@j" :) |
@up
żałosny filmik ._. |
Cytuj:
- chuj - brawo yeti odgadles tajne haslo programu xd? @Bongo team W tv mowili, ze dzis wieczorem pekujemy; ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
tchief! btw. można też obejrzec kontynuacje czy cu¶ takiego :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Dili
Bo mnie nie było sram na t± gre ;p @@@ 19:31 Szenlong De'Master [90]: 19:19 You advanced from Level 89 to Level 90. ŁAŁ |
Z forum tibie.com
Chealiee/Mendill Well, actually i will not say im not mad cuz of my death. Seriously this made your case worse than ever, sorry to threat you mate. Didn't though about this but o'well your not a truth friend. your and all your rl friends char will stay hunted till i get a huge payment maybe i dont wanna payment too. To arcanium... kick mimm from the guild or it will be really much problems. 2 gi post Message me if you'll need any help to bring Mimm down Signed, //Chealino Robi sie chyba coraz cieplej, Kebab i Dooner Kebab stawiaja warunki dla Arcanium :) |
Iridias Finest powstało huhu
|
Cytuj:
|
Kebaby moga chuja :D
bo sa sami :D wojna bedzie predzej czy pozniej ale kto z kim tego nawet MDW nie wie :S |
Doner kebab dopiero zauważyłem AHAHAHAHAHAHAHA
Bambik, Wasp <3 |
Cytuj:
Widze, ze mamy nowego evul uzytkownika forum :D Wypowiedz w kazdym temacie _/ |
wypowiadam sie bo kurewska iridie znam bardziej niz wiekszosc polaczkow >.<
bo jak to mowia jestem dupolizem szwedow :< stawiam na wojne anima vs arcanium ;> |
Cytuj:
wojna byla by fajna nono xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:16. |