![]() |
Cytuj:
Rofl sua jedzie linda, to tak jakby rl owner aaty smial sie z alunira ze ma slabe pvp. Juz nie pamietasz jak w czasie war beach vs dpft lizales mi dupke "moze jakies runki/ringi chcesz"..."jak dostane neta wbijam do beach, bo polakom nic nie zawdzieczam na tym serwie" rofl...jakos nie dostales tego neta do czasu zakonczenia wojny ale dziwnym trafem jak sie skonczyla BUM sua dostal super lacze i pg mode on. Jestes zwyklym lapsem czlowieku. |
Cytuj:
|
@ wywiady - chyba Cię suty pieką :evul: ( gadam jak Amirez 8o )
@ notop - a może Ty powinieneś się jako kobieta urodzić ? :baby: @ arm - nie daj się chłopie ! :evul: @ reszta towarzystwa wzajemnej adoracji - wyluzujcie - to TYLKO gra :] |
Cytuj:
Arowix jak zwykle bez pierniczenia sie;] |
[CHAR]Dark Thork[/CHAR]
Jun 17 2007, 12:44:29 CEST Killed at Level 136 by [CHAR]Luki Tharion[/CHAR] |
w swoim czasie sie dowiesz kim jestem, a to co odpieprzasz na tej wojnie jest naprawde zalosne ;s a twojej gadki to naprawde nie ma co komentowac, bo cobysmy nie napisali to ty i tak zawsze znajdziesz swoja wersje wydarzen... jak z malym dzieckiem
|
@ font - a kogo obchodzi kim Ty jesteś , a badź se i świetym Franciszkiem , co za różnica :evul:
|
Cytuj:
@lind wogole to zal mi ciebie chlopie jak padles od reylina czy jak mu tam tez byles taki wygadany ? lol.. |
az przyjemnie sie czyta dobre smiechy:D
@sua od pewnego czasu sua=idealne paymenty po wojnach;] ciekawe czemu jestes z czyms takim kojarzony... dokladnie jak Aro powiedzial...nie dosc ze wkopales nas w jedna wojen(lamusa a za lamusem kilka osob) to jakos idelanie po wojnach net wraca:D @lind dawaj pomarancz pokaz ze stolica potrafi:D @all ciekaw jestem tylko jak wam wjebia w srodek wojny tego upa i knight bedzie bil z lapy w ludzi za 300 a sorc z sdka za 150:D zastanawiam sie jak aata sobie wtedy poradzi:D cos czuje ze jak tak dalej updaty pojda to w 2010 to dopiero bedzie Tibia...:D |
:d
Cytuj:
Dzięki bardzo! Chociaż jeden porządny |
Co do filmiku... 40 minut stania w miejscu 30 minut biegania 10 minut akcji... i tez nie wszystko widac bo rezyser jest 'za wolny'
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Te mądrala zajmij sie swoimi sprawami zwłaszcza że gówno wiesz. |
ale fajne foto zapodal xDDDDDDDDDDDDDDDD to pewnie z rodzinnego obiadu ;d
|
Ka$z3r - ta fotka mnie zownowala :P n1 , teraz czekamy az wprauje Roman G.
|
Mam mam mam!
Znaczy moze przesadzam ale i tak traktuje jako moje xd Er Josefa Jun 18 2007, 02:26:56 CEST Killed at Level 107 by Knight'Kamos and by Gankstarr like Hunter Steel Jun 18 2007, 02:26:56 CEST Killed at Level 100 by Knight'Kamos Nooo i niech bedzie boil'a tez xd default http://www.speedy_share.com/753613510.html <--- usunac _ ze srodka 2 ue 2 exo i jakies tam sd niemal w tej samej chwili ;d ~~~~~~~~~~~~ Czesc czesc czesc warszawa w gildi wies ~ |
Ech... spodziewalem sie filmiku... :<
|
Cytuj:
wlasnie mnie aata zabil... ehhh 1 minute pz left ... ale co tam, przy okazji ten baran zabil Zin Alina i Xilventa ;] i jeszcze ja zabilem wczesniej Keari :) Nie ma to jak mastah pvp aata : D |
Sacramentos [integra]
Jun 18 2007, 11:02:06 CEST Killed at Level 67 by Tiuso Jun 18 2007, 08:37:39 CEST Killed at Level 69 by Eradraaish postaral sie dzisiaj z 69 na 65 lvl mhm:) |
jak Aata ich zabil ?:D
na*******al na pałe czy co ? :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:56. |