![]() |
-zwal im konia(fortera)
-Obi Wan bez nogi -Mashuadnezemby -Dziki Zjadacz Asfaltu -Horry portier |
Hit roku:
Jamera, nazwa postaci Heyah Sim-loock !!!!! |
Vibovitt (Berylia) :p
|
Glupie nicki
Ja widziałem na pacerze
Profesjonalny mineciaz Uhoróbka (postac kolegi) Kasia lodziarka Vujaku to k**wa może cos mi sie jeszcze przypomni |
śmieszne XD
Koci Bobek xD :](xantera chyba :P)
Kupsztyl xD(hiberna) Roz*****e gowno xD(hiberna) ___________________________ Badi of Hiberna Voc: Pally :lucznik: Skile:Trenie/Trenie :P M lvl:9 :mag: Best Solo: Demon Skeleton :cup: LAJF IS BRUTAL AND FULL OF ZASADZKAS SOMETIMES KOPAS W DUPAS VERY MOCNO :cup: :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] -Br? -sim -fri ikenz blz? -mi no hev :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] |
Robie uhy dla otuchy (harmonia)
|
czemu ten temat jeszcze nie jest zablokowany...
|
Cytuj:
a co do tematu to: Zjadlabymsestolcaa czy jakos tak :p (Rubera) albo Lord snookie ciipeczka xD albo cos w tym stylu(Rubera) |
xD
Leonardo nie tak tf(w)ardo
bo nie pamietam juz Guardia |
ja tam naprawde dwa takie noobowskie nicki widziałem!!
1 : Walcze mieczem (ten gosciu walczył axe)
2 : Psikupa knight JEST JESZCZE TAKI GOSCIU KTÓRY NAZYWA SIE "Jesus" Fajny jest tez taki br noob o nazwie "Eternal Oblivion" - (gosciu ma level 210) :) |
Nagłupsze nicki jakie widziałem to:
Pogromca Leppera(Secura) Lubie Klopsiki(Secura) Zepsoty Rower(Secura) Doniczka Zabiła Króliczka(Inferna) |
Ten Psikupa Knight to char takiego debila ode mnie z klasy, ktory mysli ze tym mnie tyra _._
Ja tam sam zalozylem [przeciwko niemu :P] char o nazwie "Wlochaty zul dudzio" :P |
po***
ale po***any post . zwal se kucyka
|
- C***ogrom pogromca dziewic
- Gosposia Warrior - [nie pamiętam imienia] Duzy Pijak |
13:11 You see Lady Kosimazaki (Level 12). She is a paladin.
... n/c ;) |
-Zardzewialy Boiler(azura)
-Glodne dziecko(azura) -Lewe jajo michala(azura) -Prawe jajo michala(azura) -Ziemniataczyn of azura(n/c) -Marek pogromca szczypiorku -ryba knight (...) -Majtki pani of wfu(azura) -Rolnik armageddonu -Rany boskie jestem kioskiem -Puchatek mis dobra -Kabanos spod loduwki(azura) -James bomb(azura) Narazie to tyle jak sobie cos nowego przypomne oczywiscie zamieszczam odrazu B) Halianter Lvl 48<rosnie :) Skills:80/64 Profesja:Royal palladin Swiat:Azura |
Mam kilka np. Uchnij mnie s****ielu :p Nie tykaj mnie :p
|
Koci Ku*as Harmonia
|
-Pij Mleko Mamy (Xantera)
-Zgnile Majtasy (Xantera) -Wez Nie Wk***iaj (Xantera) Z nich sie niezle zbijalem. |
11:01 You see Robie Uhy Nie Przeszkadzac (Level 6). He has no vocation. (niepamietam swiata)
10:50 You see Idz Bo Ci Cieknie (Level 14). He is a sorcerer. (Samera) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:39. |