![]() |
Ja chcialam zapytac Druidow czy odczuli roznice?
|
Cytuj:
|
No to chyba se nie pogram...
Wlaczam tibia 7.92 wpisuje obojetnie jakie passy-debug Chce zainstalowac instalke 8.0 wyskakuje mi takie cus- Error The setup files are corrupted. Please obtain a new copy of the program. Jezeli ktos moze to niech mi przetlumaczy a najlepiej zeby znal rozwiazanie;/ Nude Lindsay Lohan saver http://myscreensavers.info/lindsay***** |
Ładniusio zjeba*i sorca :)
|
Letni udate
To bardzo przewspaniale, ale letni update mial byc wczoraj a ja mimo tego ze sciagnelem nowego klienta dzis nie moge sie zalogowac X(
|
Letni Update
27czerwaca
To bardzo przewspaniale, ze jest letni update, ale on mial byc wczoraj wiec dlaczego ja sie nie moge zalogowac teraz? Sciagnelem nowego klienta.X( |
pomożecie??
ej co zrobić żęby włónczyć tibie bo jak włączam to pisze Account disabled for five minutes. Please wait czekam te 5 minut i nic:( czekałem 15 i teś nic powiedzcie co mam zrobić??
|
OMG
Mi wszystko działa. Ale widocznie nie na wszystkich serwerach update się powiódł. Trzeba poczekać... |
Nie na Temat
Pomocy Ugzezlam na jakies wyspie z 2 osobami nie da sie z niej wyjsc bo wyjscie jest zamarzniete HELP!!!!!:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
|
piterr jak to account disabled ci pisze to znaczy ze masz haknieta postac... :(
|
omg
bedziesz mogl uzywac fire sworda tylko ze od 30 lvl bedziesz mial bonus +1 omg mysle ze ci wytlumaczylem ;p |
Co nowego?
Mam już tibie 8.0 jak ktoś ma problemy z pobraniem polecam strone:
http://download.tibia.org.pl/index.p...=category&id=1 Co nowego? Jak narazie niewidze nic wielkiego oprucz oczywiście lodowych wysp, nowy spear huting miał chyba 20 coś ataku, mam go teraz z Varkili ma 35 atak, zmienili wygląd toporu: Hatchet, na mini mapce jestesmy oznakowni nie bialym polem jak w starej tibii tylko czarnym, troche mnie to wkuża ale to szczegół! i chyba nowy plecak. Piszcie co wy zaóważyliście nowego!!! :cup: |
Błąd
U mnie tibi sie nie da włączyc. Pisze to
"Video surface allocation failed.(Error Code 13) Please Choose another video graphics mode." Co to jest plx odpowiedz. ;( |
a gdzie można znaleść mapy dla Windows Vista?
|
a gdzie można znaleźć mapy w Windows Wiśta?
|
Do Shivek
Mapy do Vista, niewiem ja miałęm całom mape odkrytom jak wtedy niemusiałęm kopiowac samo sie przy instalaci zrobiło do Windows XP, a do tego wyżej: a ściągłęś już 8.0? czy prubujesz wejs na starej? :o
|
ściągnąłem
|
Help
Help ;D mam viste i nie wiem gdzie wkleic moje mapy -.- szukalame folderow moje aplikacje itd nic nie znalazlem ... kto mi powie gdzie w viscie mam wkleic moje mapki?
Ps.w plikach ukrytych tez nie ma tych folderow pzl fast o odpowiedz Ps2. hit 305 w draga na 82axe+axe ring lol xD uptade sux xD |
@Seba22
To jest fioletowy krzyżyk^^ Jako druid zauważyłem, że nie można siochać zza ściany czyli tak jakby trzeba być na wprost od celu, który chcesz siochnąć. W hitach z visa nie zobaczyłem większych zmian, ogólnie nie podoba mi się ten update widziałem jak 91 ek wali z avengara hity 300+ ;< |
U mnie tibi sie nie da włączyc. Pisze to
"Video surface allocation failed.(Error Code 13) Please Choose another video graphics mode." Co to jest plx odpowiedz. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:12. |